2015 Şubat Anneleri

Şeker yüklemesinden bu yana tam ili hafta geçti hergün tuvalete çıkıyodum. Bugun kabızlık sinyalleri başladı. Bir kez daha mı şeker yüklemesi yaptırsam ki

Ayakları yukardaysa başı aşağıda mı oluyor? Yani doğum pozisyonunda mı duruyor bebişin?
Tahminim basi asagida. Poposuyla Ayaklariyla kaburgalarimi itiyor ama komple tukarda asagida hareket coz aZ duyuyorum. Iki gundur boyle. Daha doner cok. Gecen hafta farkli duruyordu.
Ama.su an gobegi masa niyetine kullanabilirim oturunca oyle yukarda ve disarda

Onlar görmediyse Allah görüyor o biliyor. Sen dua et boşver. Tadını çıkarın dediler başından beri bize hep. Hiçbirimiz bir tAdını çıkaramadık hepimiZ diken üstündeyiz :)

banada öyle dedi
stres yapma onuda sıkma dedi
herşey Allahtan artık
zaten cinsiyet bana son dakika golü atacakmış gibi geliyor hep
sen ne biçim kız annesisin kızlar güzelliğini alır erkek güzellik verir sen git gide güzelleşiyorsun diyorlar
acaba bir takımda mavi mi alsam hastane çıktısını

BENDE henuz buyuk bır sey almadım merak etme bır ıkı gunde alırsın. ıyılesmeye bak.

doğru kişiden kişiye değişiyor iyilik ktülük
ilk doğumum olacak çok heyecanlıyım
ikinci olsa üşenirdim heralde
9 ay beklemek çok zor

kızlar 2 gündür yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama daha 70 sayfa var meraktan okumadan da geçemiyorum :) size kızımın lavanta kesesini göstermek istedim daha yapmadım malzeme aldım örnek bir tane yaptım :) keseler hazır zaten :) :)
Litchi fotonu gördüm sende benim gibi bol giyiyorsun dolayısıyla sadece kilolu bayan oluyoruz
umarım herkes iyidir neyse ben geriye döneyim anca okurum

Eklentiler

• IMG_2995.webp
    1 MB · Görüntüleme: 80
  • IMG_2996.webp
    1 MB · Görüntüleme: 97

Belki normal doğum için yapmam gereken bişiler var mı diye Dr a sorulabilir. Hem normal doğum yapmayı istediğini belirtmiş olursun hem de yapılması gereken bişiler varsa belki Dr yönlendirir.

Dönüş yapıyolar di mi? Ne zamandan sonra Dr lar doğum pozisyonunda olmasını istiyorlar bebişlerin? Deneyimli anne buldum soruyorum yine

Demek ki bebişin çok güzel ki senin güzelliğini bile almayı :) maşallah

Kızlar Bişey Sorucam Size Ben Dişimi Temizleteli 1 Yıl Olmuş. Şimdi Temizletsem Sıkıntı Olurmu Yapılırmı Yani Bebeğe Zararı olurmu ?

Keseler çok hoş eline sağlık canım.

75g lik şeker yükleme sonucum:açlık kan şekeri 83, 1.saat 202, 2.saat 158. Sonuc kötü demi.. tatli cok cok az yedim. kilolu da değilim. Öylesine test yaptırmıştım hic beklemiyordum böyle.
Geçmiş olsun arkadaşlar. benimde 75lik değerlerim yüksek çıktı. açlık 84, diğerleri 197 ve 190 yükseldimi kolay kolay düşmüyo bende galiba. makina ölçümlerini 1 saat sonra yap dedi dr. onlarda hep yüksek çıkıyo çok moralsizim
Eşin hamile değil nasılsa istediğin kadar kapıyı çalalirsin canım :) sirkeyi ben de temizlik amaçlı özellikle yeşillikleri yıkarken kullanıyorum. Yemek için balsamik tercihim.
yemeklerde hiç denememiştim, balsamik sirkeyi bi deneyeyim bakayım :)

Iyi çok şükür sevindim :) ben de gece yan yatarken karnımın üstüne döndüğümü hissediyorum niye böyle oluyor acaba yapmayalım diye düşündükçe mi ki
daha pozisyon bulamıyoruz ondan sanırım. ne uyumuşum ama eskı pozısyonuma yakın durdum demek.

Makinayla ölçümde lokmayı ağzına attıktan iki saat sonra yap dedi bana da Dr.

Belki normal doğum için yapmam gereken bişiler var mı diye Dr a sorulabilir. Hem normal doğum yapmayı istediğini belirtmiş olursun hem de yapılması gereken bişiler varsa belki Dr yönlendirir.

hergün yürüyorum dediğimde iyi yapıyorsun devam et ama çok yavaş yürü demişti

Demek ki bebişin çok güzel ki senin güzelliğini bile almayı :) maşallah

huyu bahtı ahlakı güzel olsun inşallah

Kızlar Bişey Sorucam Size Ben Dişimi Temizleteli 1 Yıl Olmuş. Şimdi Temizletsem Sıkıntı Olurmu Yapılırmı Yani Bebeğe Zararı olurmu ?

zararı olmaması lazım sonuçta iğne ilaç almayacaksın

Özellikle kuru baklagilin daha çabuk pişmesini sağlıyor azıcık koyacaksın ama.

en içi pamuk,dışına penye bir bez en üstede g.bez koyulursa daha koruyucu olur. bana hastanede verdıklerı oyle bır seydı. amelıyattan sonra.

Bunu zaten hastaneden vermiyorlar mu ki biz mi götürücez?[/QUOTE]
kimisi hasta bezı verıyor bantlı olandan o cok sınır bozucu bır sey .zaten benım belıme yetısmez o :))

Canım geçen gittiğimde bende çıkmıştı su fazlalığı amniyo sıvı indeksi diye bi şe var. 4 köşeden ölçüm yaptı siyah alanları toplamı 260 mm çıktı. normalde 250'den fazla olmaması lazımmış. Benim şekerim düşük çıkmasına rağmen şekerdendir diyip diyetisyene yönlendirdi. 2 haftadır listeye uyuyorum. Cuma tekrar kontrol var. Bakalım gerçekten şekrden miymiş. Su fazlalığı şöyle önemli ciddi boyutlarda olursa erken doğuma sebebiyet veriyomuş. Onun dışında da karnın daha fazla büyüdüğü için mide, nefes sıkıntısı falan daha fazla görülebiliyo. Sana indeks ile ilgili bi değer söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…