Arkadaşlar merhaba.. Benim 2. Tüpbebek denemem. 3.gün embriyosu transfer edildi, bugün 8.gün. Dayanamadık ve test yaptık, değer 6.30 çıktı. Umut var mı ne dersiniz
tomiris günaydın bende seni merak ettim yoksun bi süredir dedim aldı güzel sonucu unuttu bizi :)Etmem mi canim...kusura bakmayin yogunluktan giremedim epey zamandir... Allah senden ve benim icin hayirli duasini eden tum arkadaslardan razi olsun... Allahin hazinesi bol isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin dilerim..
Amandaaaammmm... hayırlı olur İnşallah...bebişlerini al gel...İki adet çözdürülecek eğer ikisi de sağlıklı olursa iki transfer edilecek... Rabbim hakkımda hayırlısını nasip etsin inşallah...
Amandaaaammmm... hayırlı olur İnşallah...bebişlerini al gel...
iyim canım... tahmin ettim kayboluşumu böyle yorumlayacağınızıtomiris günaydın bende seni merak ettim yoksun bi süredir dedim aldı güzel sonucu unuttu bizi :)
nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor gebelik inşallah herşey yolundadır :)
Afferin sana...oyle tatlim oyle her negatif sonuç hüsran oluor, sonra yeni tedaviler umutla gelior,yeni tedavime odaklanmaya calisioruumm
iyim canım... tahmin ettim kayboluşumu böyle yorumlayacağınızı... sizi bırakır mıyım hiç... o kadar dua ettiniz bana... arkadaşların başarılarına seviniyor negatif sonuçlara üzülüyorum herkesle birlikte...Allah hayırlısını nasip etsinn.... sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik - mide bulantısı var mı? ilaçları bıraktın mı.. bana devam et dediler...acaba ne zamana kadar..
iyiyim canım bende. yok daha bende bulantı falan bende ilaçlara devam ediyorum şimdilik yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım acaba kese görebilicekmiyim,herşey yolundamı endişeliyim biraz.
Sen bidaha test yaptırdınmı nezaman kontrole gidiceksin.Gitte üçüzmü beşizmi öğrenelim artık canım :)
Amin canim cok sagol..rabbim seninde bebegini ya da bebislerini sag salim kucagina almayi nasip etsin.bizede dua etmeyi unutmayin.hoş geldin... Allah çabalarının hayırlı sonuçlanmasını nasip etsin...
Canim sen suan ilac kullaniyormusunCok haklisin, ben de simdi transfer gunumu bekliyorum martta. Ben de umutluyum,insallah tutacak.. allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin..
Estagfurullah olur mu oyle sey, bilakis derdini paylasman hosuma gitti. Ben de pko hastasiyim yilda iki kez adet oluyorum kendiligimden, dolayisiyla yumurtam ne zmn olgunlasip catliyor bilmiyoruz esimde de morfoloji 1 olunca direkt tup bebek denedik. Martta transfer olacak insallah.
Bende 10 yildir tiroit hastasiyim, tiroitin 2.50 olmasi gerekiyormus. Benim de 3,50 civari ama sinirlar icinde gorunuyor..
Rahim ici derken; rahimici yapisiklar,myom gibi ameliyatlik sorunlar mi vardi acaba diye dedim. Laporoskopi,histeroskopi gibi operasyona gerek varmiydi acaba die. Tsh kacti ki senin? Normal degerdeyse tiroitin okdr etki edecegini sanmam.
Ben de 3 ay klomen tedavisi gordum, yumurtalarim buyudu ve catladi ama olmadi. Genetik testleri herkese tavsiye ediyorlar ancak 1 ay icinde aciklaniyormus,yaptirmaya firsat bulamadik. Eger tutmazsa yaptiririz. Erkek te sayi,hiz ve morfoloji 3 u de dusukse mutlaka yaptirin diyorlar. Esime kan tahlili de yaptirttim o da normal cikti. Simdi bize de tutma ihtimali yuksek diyorlar ama hormonal degerlerim bozuksa diye korkuyorum.. benim de herseyim sınırlarda cunku tiroit,prolaktin,e2., beklemekten baska carem yok ;(
Basindan gecenlere de ayrica uzuldum,dilerim en kisa zamanda yawruna kavusursun. Ben 3 yillik ewliyim,sen daha yolun basindasin
@Hibele diye bi arkadas vardi burda onada tirout kanseri teshisi koymuslar,atom tedavisi gormus ve degerleri normale donmus. Ilki onun da tutmadi galiba 2.yi deniyorlar. Bilgi aliswerisi acisindan bi konus istersen..
Ama herseyden once senin sagligin daha onemli canim,kendini yipratma.. pozitif de negatif de Allah'tan.. dilerimki ewlat sahibi olmak kaderinde yazilidir ve dilerim tanri sizi cok bekletmez, akan gozyaslarin mutluluga dönüssun.. Duaarim seninle...
Selam, nerelerdesin diye bir bakayım dedim. Güzel sonucunu gördüm, tebrik ederim:) İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.
haber ver kaçıncı gün kaç çıktı olurmu canım ???[/QUOTE]yumuklagli .!.:beşiz mi...ay sen çok yaşa... Cuma günü kan vermiştim birazdan çıkacağım polikliniğe...
Amanda kipirdamadan yatiyodur belliamanda29 geldin mi? iyi misin gördün mü ışık taneciklerini, alıp geldin mi buz bebişlerini? Hadi şimdiden hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin.
haber ver kaçıncı gün kaç çıktı olurmu canım ???
katılıyorum kesin yatıyor Amanda :)Amanda kipirdamadan yatiyodur belli