2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Etmem mi canim...kusura bakmayin yogunluktan giremedim epey zamandir... Allah senden ve benim icin hayirli duasini eden tum arkadaslardan razi olsun... Allahin hazinesi bol isteyen herkese hayirli evlat nasip etsin dilerim..
tomiris günaydın bende seni merak ettim yoksun bi süredir dedim aldı güzel sonucu unuttu bizi :)
nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor gebelik inşallah herşey yolundadır :)[/QUOTE]
iyim canım... tahmin ettim kayboluşumu böyle yorumlayacağınızı ... sizi bırakır mıyım hiç... o kadar dua ettiniz bana... arkadaşların başarılarına seviniyor negatif sonuçlara üzülüyorum herkesle birlikte...Allah hayırlısını nasip etsinn.... sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik - mide bulantısı var mı? ilaçları bıraktın mı.. bana devam et dediler...acaba ne zamana kadar..

tomiris günaydın bende seni merak ettim yoksun bi süredir dedim aldı güzel sonucu unuttu bizi :)
nasılsın arkadaşım nasıl gidiyor gebelik inşallah herşey yolundadır :)
iyim canım... tahmin ettim kayboluşumu böyle yorumlayacağınızı ... sizi bırakır mıyım hiç... o kadar dua ettiniz bana... arkadaşların başarılarına seviniyor negatif sonuçlara üzülüyorum herkesle birlikte...Allah hayırlısını nasip etsinn.... sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik - mide bulantısı var mı? ilaçları bıraktın mı.. bana devam et dediler...acaba ne zamana kadar..[/QUOTE]

iyiyim canım bende. yok daha bende bulantı falan bende ilaçlara devam ediyorum şimdilik yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım acaba kese görebilicekmiyim,herşey yolundamı endişeliyim biraz.
Sen bidaha test yaptırdınmı nezaman kontrole gidiceksin.Gitte üçüzmü beşizmi öğrenelim artık canım :)

iyiyim canım bende. yok daha bende bulantı falan bende ilaçlara devam ediyorum şimdilik yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım acaba kese görebilicekmiyim,herşey yolundamı endişeliyim biraz.
Sen bidaha test yaptırdınmı nezaman kontrole gidiceksin.Gitte üçüzmü beşizmi öğrenelim artık canım :)[/QUOTE]
beşiz mi...ay sen çok yaşa... Cuma günü kan vermiştim birazdan çıkacağım polikliniğe...

Z zlemo canım bugün test günündü kendi telaşımdan yazmayı unuttum kusura bakma

Test verdin mi canım? Hayırlı ve müjdeli haberler diliyorum...

beşiz mi...ay sen çok yaşa... Cuma günü kan vermiştim birazdan çıkacağım polikliniğe...[/QUOTE]
haber ver kaçıncı gün kaç çıktı olurmu canım ???

Selam, nerelerdesin diye bir bakayım dedim. Güzel sonucunu gördüm, tebrik ederim:) İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.[/QUOTE]

Ahh lulindaaa malesef kaybettim. değerlerim giderek düştü şuan toparlanmaya çalışıyorum

Benim tedaviye başlamadan önce 10'nun üzerindeydi. En son 3 ay önce bakıldığında 0,47 kadar düşürüldü. Gittiğim triod doktorum ve tüp bebek için gittiğimiz doktor 2,5 altına gelmeden başlamayalım dediler. Normalde dediğin gibi senin değerinde gayet iyi. Öyle denince dediklerine uyduk. Ben haşimoto triodiyim ama anlamadığım bir düşüyor bir yükseliyor. Doktorda takibin zor vs dedi. Stres ve uykusuzluk çok etkiliyor dendiği için ayrıca tedavi için izin almada sorun yaşamamak adına işten ayrıldım. İşten ayrılınca 1,5 ay içinde düzeldi. Bu ay sonunda tekrar ölçtürecem. Birde tedaviye başlayacağım zaman kesin kez testi bir kere daha tekrarlayacam.

Evlilik anlamında evet dediğin gibi daha yeni evli sayılıyoruz. Ancak doktora gidince işler değişiyor, acele edin deniyor. Dediğin doğru insanın kendini yıpratmaması lazım ama işte elde olan bir şey yok. Bahsettiğin kişi ile iletişime geçicem. İnşallah senin tedavinde güzel geçer.

Selam, nerelerdesin diye bir bakayım dedim. Güzel sonucunu gördüm, tebrik ederim:) İnşallah sağlıkla kucağına da alacaksın.

Ahh lulindaaa malesef kaybettim. değerlerim giderek düştü şuan toparlanmaya çalışıyorum[/QUOTE]
Ah canım çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Bir sonraki seni üzmeden gelir inşallah canım.

amanda29 geldin mi? iyi misin gördün mü ışık taneciklerini, alıp geldin mi buz bebişlerini? Hadi şimdiden hayırlısı olsun, Allah gönlünüze göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…