2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Ca
Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...:KK17:

Geçmişe sadece göz atabildim E eyluleylul29 canım çok tebrik ederim çok sevindim...
Caniim inşallah transferin iyi geçmiştir ve hayirlisiyla bebislerin sana sımsıkı tutunur güzel haberlerini alırız. Şimdiden hayırlı olsun canım

Nasıl umut oldun bana cok sagol.. Hastaneden salı Gününe test vermişlerdi, simdi beklicez bakalım sonuc ne olacak.. yarın yaptırsam artıyomu azalıyo mu görürüm aslında ama salıya kadar durmaya çalışıcam
Dur bencede sali 10 olursa
Kızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...:KK17:

Geçmişe sadece göz atabildim E eyluleylul29 canım çok tebrik ederim çok sevindim...
Canim tesekkur ederim

ben de bunu merak ettim... aslında taşınmazsa da ön hazırlığa ilişkin tüm tedavini başka merkezde görüp sadece transfer işini embriyonların bulunduğu merkezde mi yapılır ...o_O
Ooo...taşınmaz mı taşınıyor canım.. öyle zor bişey de değil...Yeni merkezden bi yazı alıyorsun, bi de termos gibi bişey, onla eski merkeze gidiyosun, minikleri koyuyolar onun içine, mühürlüyorlar, onlar da bi yazı veriyor, hemen acil tarafından yeni merkeze teslim ediyosun emaneti:KK66:
Kendimden biliyorum, bi de nası yağmurluydu o gün, çok komikti, bi elimde üstünden dumanlar çıkan termosum, bi elimde şemşiye, taksi arıyorum:KK66:

haber ver kaçıncı gün kaç çıktı olurmu canım ???[/QUOTE]

Yumuklagli sen ikiz hamilesin dimi?

heeeyyy canım kankim... hayırlı olur İnşallah....ben de seni arıyordum...:KK19:... kendine bu aralar iyi bak... fazla ayakta kalma..
Kankitom ben buralardayım, deli gibi belirti bakıyorum google amcada...Bugün 5. günüm bitti, evde dinlenmeye devam etmek için 5 gün daha rapor aldım, fazla yorulmadan evde takılıyorum, arabayla hergün enjeksiyona gidiyorum 5 dakika uzaklığa... Öyle işte, ayyy geçsin şu 1 hafta...(acaba yaramazlık yapsam mı, idrar testi alsam mı, napppsam ki?:KK66:

Ooo...taşınmaz mı taşınıyor canım.. öyle zor bişey de değil...Yeni merkezden bi yazı alıyorsun, bi de termos gibi bişey, onla eski merkeze gidiyosun, minikleri koyuyolar onun içine, mühürlüyorlar, onlar da bi yazı veriyor, hemen acil tarafından yeni merkeze teslim ediyosun emaneti:KK66:
Kendimden biliyorum, bi de nası yağmurluydu o gün, çok komikti, bi elimde üstünden dumanlar çıkan termosum, bi elimde şemşiye, taksi arıyorum:KK66:

Hadi yaaa... ? Hic bilmiyordum tasindigini...hatta biara tedavimi basladigim doktorum o merkezden ayrilinca gittigi yere pesinde gidicektim ama nasil olacagini bilemedigim icin kala kalmistim oyle.. Allah boylesini nasip etmis dedim kendi kendime..

Kankitom ben buralardayım, deli gibi belirti bakıyorum google amcada...Bugün 5. günüm bitti, evde dinlenmeye devam etmek için 5 gün daha rapor aldım, fazla yorulmadan evde takılıyorum, arabayla hergün enjeksiyona gidiyorum 5 dakika uzaklığa... Öyle işte, ayyy geçsin şu 1 hafta...(acaba yaramazlık yapsam mı, idrar testi alsam mı, napppsam ki?:KK66:
Gayet normal hepimiz belirti ariyorduk...ama belirti olmasi sart degil biliyosun, idrar testi desen o da yaniltici cikabiliyomus erken oldugu icin.. Sabirla beklemeni tavsiye ederim :KK51:

7. Gün yapmıştım canım negatif çıkmıştı üzülmüştüm yanıltıcı olabiliyo bu günlrde idrarda çıkan sayısı az bilgin olsun :)

X