- 2 Ekim 2014
- 513
- 153
maşallah arkadaşım Allah nazarlardan saklasın kat kat artsın inşallah.Karar verdim dördüz senin canım :)[/QUOTE]Kizlar 13.gun 1643 cikti..
Allah seni de guldursun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah arkadaşım Allah nazarlardan saklasın kat kat artsın inşallah.Karar verdim dördüz senin canım :)[/QUOTE]Kizlar 13.gun 1643 cikti..
Allah razı olsun canım.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah...hoş geldin...Allah hayırlısıyla bu denemenin pozitif sonuçlanmasını nasip etsin..
Caniim inşallah transferin iyi geçmiştir ve hayirlisiyla bebislerin sana sımsıkı tutunur güzel haberlerini alırız. Şimdiden hayırlı olsun canımKızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
Geçmişe sadece göz atabildim E eyluleylul29 canım çok tebrik ederim çok sevindim...
Dur bencede sali 10 olursaNasıl umut oldun bana cok sagol.. Hastaneden salı Gününe test vermişlerdi, simdi beklicez bakalım sonuc ne olacak.. yarın yaptırsam artıyomu azalıyo mu görürüm aslında ama salıya kadar durmaya çalışıcam
Canim tesekkur ederimKızlar günaydın,
Öğleden sonra Transferim var Allah izin verirse... Ne olur dua edin hayırlısı için... Şuan işyerinde telefon gelmesini bekliyorum hastaneden...
Geçmişe sadece göz atabildim E eyluleylul29 canım çok tebrik ederim çok sevindim...
Canim insaallah bebisin sana simsiki tutunur bol bol dua et dualarimiz seninleÇok sağolun kızlar iyi ki varsınız... Çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkk...
aÇok sağolun kızlar iyi ki varsınız... Çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkk...
Ooo...taşınmaz mı taşınıyor canım.. öyle zor bişey de değil...Yeni merkezden bi yazı alıyorsun, bi de termos gibi bişey, onla eski merkeze gidiyosun, minikleri koyuyolar onun içine, mühürlüyorlar, onlar da bi yazı veriyor, hemen acil tarafından yeni merkeze teslim ediyosun emanetiben de bunu merak ettim... aslında taşınmazsa da ön hazırlığa ilişkin tüm tedavini başka merkezde görüp sadece transfer işini embriyonların bulunduğu merkezde mi yapılır ...
Kankitom ben buralardayım, deli gibi belirti bakıyorum google amcada...Bugün 5. günüm bitti, evde dinlenmeye devam etmek için 5 gün daha rapor aldım, fazla yorulmadan evde takılıyorum, arabayla hergün enjeksiyona gidiyorum 5 dakika uzaklığa... Öyle işte, ayyy geçsin şu 1 hafta...(acaba yaramazlık yapsam mı, idrar testi alsam mı, napppsam ki?heeeyyy canım kankim... hayırlı olur İnşallah....ben de seni arıyordum...... kendine bu aralar iyi bak... fazla ayakta kalma..
Ooo...taşınmaz mı taşınıyor canım.. öyle zor bişey de değil...Yeni merkezden bi yazı alıyorsun, bi de termos gibi bişey, onla eski merkeze gidiyosun, minikleri koyuyolar onun içine, mühürlüyorlar, onlar da bi yazı veriyor, hemen acil tarafından yeni merkeze teslim ediyosun emaneti
Kendimden biliyorum, bi de nası yağmurluydu o gün, çok komikti, bi elimde üstünden dumanlar çıkan termosum, bi elimde şemşiye, taksi arıyorum
Maşallah cok güzel degerler,Rabbim tamamına erdirsin[/QUOTE]maşallah arkadaşım Allah nazarlardan saklasın kat kat artsın inşallah.Karar verdim dördüz senin canım :)
Gayet normal hepimiz belirti ariyorduk...ama belirti olmasi sart degil biliyosun, idrar testi desen o da yaniltici cikabiliyomus erken oldugu icin.. Sabirla beklemeni tavsiye ederimKankitom ben buralardayım, deli gibi belirti bakıyorum google amcada...Bugün 5. günüm bitti, evde dinlenmeye devam etmek için 5 gün daha rapor aldım, fazla yorulmadan evde takılıyorum, arabayla hergün enjeksiyona gidiyorum 5 dakika uzaklığa... Öyle işte, ayyy geçsin şu 1 hafta...(acaba yaramazlık yapsam mı, idrar testi alsam mı, napppsam ki?
Kizlar cok sukurum kan degerim 70 cikti simdi 2 gun sonra yukselecekmi onu bekliyorum allah kimsenin kucagini bos birakmasin bu hasreti ancak yasayan bilir
Hayırlı olsun çok sevindimKizlar cok sukurum kan degerim 70 cikti simdi 2 gun sonra yukselecekmi onu bekliyorum allah kimsenin kucagini bos birakmasin bu hasreti ancak yasayan bilir
Cyclo prognova die 21 gunluk bi hap kullaniyorum sadece. O da adet olabilmek icin,e2 ye yardimci bi hap. Subat ayini boyle gecirecegim, martta ne diyecekler bilmemCanim sen suan ilac kullaniyormusun
haber ver kaçıncı gün kaç çıktı olurmu canım ???
Çok sevindim canım çok güzel haber Allah kucağına almayıda nasip etsin.Kizlar cok sukurum kan degerim 70 cikti simdi 2 gun sonra yukselecekmi onu bekliyorum allah kimsenin kucagini bos birakmasin bu hasreti ancak yasayan bilir
7. Gün yapmıştım canım negatif çıkmıştı üzülmüştüm yanıltıcı olabiliyo bu günlrde idrarda çıkan sayısı az bilgin olsun :)Kankitom ben buralardayım, deli gibi belirti bakıyorum google amcada...Bugün 5. günüm bitti, evde dinlenmeye devam etmek için 5 gün daha rapor aldım, fazla yorulmadan evde takılıyorum, arabayla hergün enjeksiyona gidiyorum 5 dakika uzaklığa... Öyle işte, ayyy geçsin şu 1 hafta...(acaba yaramazlık yapsam mı, idrar testi alsam mı, napppsam ki?
Yok tatlım ya yarın kontrole gidicem samırım yarın belli olur Allah ın izniyle[/QUOTE]Yumuklagli sen ikiz hamilesin dimi?