2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

AMİN canım...

canım üzülme.. umudunu da sakın yitirmeyi düşünme.. her şeyin günü saati var... Allahın izniyle zamanı geldiğinde olacak..
oyle tatlim oyle her negatif sonuç hüsran oluor, sonra yeni tedaviler umutla gelior,yeni tedavime odaklanmaya calisioruumm

bende Elevitten yüzüm şişmiş kızarmıştı yanıyordu ve dr.um bu vitamini iptal etti... Kullanma kılavuzunu okudum 100 kişiden birinde yazdığım alarji durumu yapıyomuş...

Negatif.. Her zamanki gibi negatif.. İyisi mi ben hiç yazmıyım daha iyi.. Size başarılar, benden bu kadar..

hoş geldin... Allah çabalarının hayırlı sonuçlanmasını nasip etsin...

Maalesef sonuç negatif çok moralim bozuk hiçbir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
üzülme demek bize kolay olsa gerek... başka çare var mı.. ne desek boş... bi tek bildiğimiz umutsuz olunmamalı...Allah tan umudu kesmemeliyiz...kim bilir belki bi sonraki denemende bize müjdeli haberi verirsin...

Negatif.. Her zamanki gibi negatif.. İyisi mi ben hiç yazmıyım daha iyi.. Size başarılar, benden bu kadar..
canimmmmm kendini yıpratma pes etmek yokk ,Rabbim hayirlisini versin coook zor bir süreç hepimiz yasioruz ,vakti saati deil demek ki ,

Yaaa görüyomusunuz Allahın mucizesini.. demek ki o bayanın zamanı ancak gelmiş... belki de umuduna karşılık ödül olmuş...

hemşirelerin anlattıklarına göre içinde birazcık kalması önemli değil ama sen mümkünse hepsini sıkmaya çalış... bence aparatı gidebildiğince sonuna kadar koymalısın..

Embriyo taşınıyor mu acaba ama yeni baştan bi yerde başlayacağım sanırım taşıma zor iş sanırım
ben de bunu merak ettim... aslında taşınmazsa da ön hazırlığa ilişkin tüm tedavini başka merkezde görüp sadece transfer işini embriyonların bulunduğu merkezde mi yapılır ...

resim verilmeli mi ki... bana sadece ultrasonla ekranda gösterdiler..

heeeyyy canım kankim... hayırlı olur İnşallah....ben de seni arıyordum...... kendine bu aralar iyi bak... fazla ayakta kalma..

hem tedavi rahat oluyor hem rahim duvarını ilaçlarla kalınlaştırarak tutunma şansı yükseliyor... hem bişi daha öğrendim yumurtaları büyütmek için aldığımız yoğun hormon tedavisi yüzünden vücut sıvı topluyormuş bu ayrı bi sorun.. ama belli bi süre geçince o sıvı gidiyo... tabi herkezde farklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…