Ne zormuss yaa bi fasulyeye sahip olmak, isteyen istemeyen buyuk cogunlugun cocugu var dunyada.. oysaki gercekten mucizeymis
Niye bilmiyorum ama ben tutacagina inaniyorum.. belki ilk belki ikinci belki ucuncu.. ama olacak allah in izniyle. O beni goruyor, o dilerse verir..O'ndan istediklerimin cogu fazlasiyla gerceklesti simdiye kadar. Sevdiklerimi aramizdan aldi sadece,bu da bizim sinavimizdir belki
umarim kaderimde evlat sahibi olmak da vardir.. allah hepimizin yardimcisi olsun,bizi boynu bukuk,elaleme muhtac birakmasin, onunla gurur duyabilecegimiz sevecegi salih kullarindan gondersin bizlere,bahtimizi kaderimizi guzel eylesin..
gönlümde olanı hakkımda hayırlı, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eylesin.
_Amin_
çok haklısın muhakkak öyledir...AMİNNNN canım ne güzelde yazmışsın.Bende hep şuna inanırdım daha zamanı gelmedi ama Allah'ın izniyle gelicek.Unutmayalım o ol deyince herşey olur.
canım üzülme.. umudunu da sakın yitirmeyi düşünme.. her şeyin günü saati var... Allahın izniyle zamanı geldiğinde olacak..selam arkadaşlar benim bir tup bebek denemem daha hüsranla sonuclandi
Amin.. Allah razı olsun..Çok çok tebrikler tomiris.. Rabbim sağlıkla doğurmanı da nasip etsin..
oyle tatlim oyle her negatif sonuç hüsran oluor, sonra yeni tedaviler umutla gelior,yeni tedavime odaklanmaya calisioruummcanım üzülme.. umudunu da sakın yitirmeyi düşünme.. her şeyin günü saati var... Allahın izniyle zamanı geldiğinde olacak..
hayırlı olsun İnşallah.benide uğurlu listenize eklermisiniz ? dün dondurulmusla transferim oldu ilk denemem. 24 şubat test günüm ..gerçi ben o güne dayanamamda
bende Elevitten yüzüm şişmiş kızarmıştı yanıyordu ve dr.um bu vitamini iptal etti... Kullanma kılavuzunu okudum 100 kişiden birinde yazdığım alarji durumu yapıyomuş...Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum, transferin 8. Günüydü dün vücudumda kızarıklıklarla uyandım kaşınıyor hafiften, dr u aradım avil tablet veya iğne ol dedi, bende iğne oldum, sizin başınıza geldi mi?? Geçmezse gel ilaçları kesebilirim dedi
hoş geldin... Allah çabalarının hayırlı sonuçlanmasını nasip etsin...Merhaba arkadaslar ilk sayfadan son sayfaya kadar buyuk bir heyecanla takip ettim sizi bende yazmak araniza katilmak istedim. hamileleri tebrik ederim rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin kendim hamile kalmis gibi hepinize ayri ayri sevindim.darisi bize insallah birbirimizin halinden yine biz anlariz hamis arkadaslar bizlere de cok dua edin sizin dualariniz kabul olur.beni de o ugurlu listenize eklermisiniz? Transferim martta olacak tam tarih belli degil ama.bahceci fulya da tedavi goruyorum 30 yasindayim ama henuz diger bilgilerim eksik belli oldukca bildiririm
canım senin sorunun neydi? yani kendiliğinden hamile kalmana engel olan...oyle tatlim oyle her negatif sonuç hüsran oluor, sonra yeni tedaviler umutla gelior,yeni tedavime odaklanmaya calisioruumm
üzülme demek bize kolay olsa gerek... başka çare var mı.. ne desek boş... bi tek bildiğimiz umutsuz olunmamalı...Allah tan umudu kesmemeliyiz...kim bilir belki bi sonraki denemende bize müjdeli haberi verirsin...Maalesef sonuç negatif çok moralim bozuk hiçbir zaman çocuğum olmayacak gibi hissediyorum
esimden kaynakli canim bizim sorunumuzcanım senin sorunun neydi? yani kendiliğinden hamile kalmana engel olan...
canimmmmm kendini yıpratma pes etmek yokk ,Rabbim hayirlisini versin coook zor bir süreç hepimiz yasioruz ,vakti saati deil demek ki ,Negatif.. Her zamanki gibi negatif.. İyisi mi ben hiç yazmıyım daha iyi.. Size başarılar, benden bu kadar..
Yaaa görüyomusunuz Allahın mucizesini.. demek ki o bayanın zamanı ancak gelmiş... belki de umuduna karşılık ödül olmuş...Kızlar belki biraz umut olur diye anlatmak istiyorum.Bugün tahlil yaptırmaya gittim benim değerim biraz düşüktü dr. günümede var dayanamadım.Kan alan 2 bayan vardı biri hemen sordu tüp bebekmi diye ? evet dedim ilk denememi dedi 2 aşılama 3. de tüp denemem dedim meğer diğer kan alan bayan 14 kere denemiş ve hiçbirinde olmamış daha sonra kendiliğinden doğal yolla olmuş 43 yaşında doğum yapmış dinlerken tüylerim ürperdi.Lütfen nolur umudunuzu yitirmeyin Rabbim isterse herşey olur ...Siz var olduğunuz ve istediğiniz sürece umut vardır...
hemşirelerin anlattıklarına göre içinde birazcık kalması önemli değil ama sen mümkünse hepsini sıkmaya çalış... bence aparatı gidebildiğince sonuna kadar koymalısın..kızlar merhaba nasılsınız ben geldım yavrumu aldım geldım inşallah pozıtıf olur sonuc test gunum 25 şubat sıze bı sorun olcak bu jelı uygularken apartı nekadar ıcerıye koymam lazım hepsınımı yarısnımı anlamadım beceremedım heralde anlatırsanız çok sevınırım
ben de bunu merak ettim... aslında taşınmazsa da ön hazırlığa ilişkin tüm tedavini başka merkezde görüp sadece transfer işini embriyonların bulunduğu merkezde mi yapılır ...Embriyo taşınıyor mu acaba ama yeni baştan bi yerde başlayacağım sanırım taşıma zor iş sanırım
resim verilmeli mi ki... bana sadece ultrasonla ekranda gösterdiler..Canim sen hangi merkezden memnun kalmadin? Ilk defa deniyorum ben de,martta transferim olacak,ebriyolarim donduruldu suan ohss oldugum icin. Embriyo tasiniyor mu gercekten de, bir de resim falan vermediler demissin ilk defa senden duydum.. ben de hic bilmiyorum bunlari. Istanbul umut tup bebek mrk, bahceci fulya iyi diye duydum bi bak istersen hayirlisi olsun hakkinizda...
Eveeeeeet, taransferimin 3. gününe gelmiş bulunmaktayım sağ salimInternetten çılgınlar gibi okuduğum forumlar, araştırmalar kafamı allak bullak etse de, bişeyler öğreniyorum, vaktimi geçiriyorum işte Benim ufaklık 3. gün embriyosu olduğu için, bugün kabuğunu kırıp, anasına yapışmaya( tıp dilinde implantasyon) başlaması gerekiyor, hadi bakalım başaracaksın
bazıları bir ay sonra diyor ama ben iki adetin geçmesini beklemiştim... dr.um öyle dedi...Kızlaaar hiteroskopi yapıldıktan sonra ne kadar zaman gerekir donmuşlarla transfer için???
hem tedavi rahat oluyor hem rahim duvarını ilaçlarla kalınlaştırarak tutunma şansı yükseliyor... hem bişi daha öğrendim yumurtaları büyütmek için aldığımız yoğun hormon tedavisi yüzünden vücut sıvı topluyormuş bu ayrı bi sorun.. ama belli bi süre geçince o sıvı gidiyo... tabi herkezde farklı...Canim öncelikle çok geçmiş olsun,pes etmek yok,ben 1 tane dondurulmus 5.gün embriyosu ile hamileyim,hic taze transferim olmadi ve ilk denemeydi,ama çok şükür tuttu,taze transfere göre çok daha rahat bir tedavi,iğne falan yok mesela,sadece rahim kalinlaştırıliyor,adetin 18 ,19u gibi transfer oluyor,çogu doktor bünyenin dinlenmis olmasindan dolayi donmuş tedavinin daha basarili oldugunu iddia ediyor