Estagfurullah olur mu oyle sey, bilakis derdini paylasman hosuma gitti. Ben de pko hastasiyim yilda iki kez adet oluyorum kendiligimden, dolayisiyla yumurtam ne zmn olgunlasip catliyor bilmiyoruz esimde de morfoloji 1 olunca direkt
tup bebek denedik. Martta transfer olacak insallah.
Bende 10 yildir tiroit hastasiyim, tiroitin 2.50 olmasi gerekiyormus. Benim de 3,50 civari ama sinirlar icinde gorunuyor..
Rahim ici derken; rahimici yapisiklar,myom gibi ameliyatlik sorunlar mi vardi acaba diye dedim. Laporoskopi,histeroskopi gibi operasyona gerek varmiydi acaba die. Tsh kacti ki senin? Nor
mal degerdeyse tiroitin okdr etki edecegini sanmam.
Ben de 3 ay klomen tedavisi gordum, yumurtalarim buyudu ve catladi ama olmadi. Genetik testleri herkese tavsiye ediyorlar ancak 1 ay icinde aciklaniyormus,yaptirmaya firsat bulamadik. Eger tutmazsa yaptiririz. Erkek te sayi,hiz ve morfoloji 3 u de dusukse mutlaka yaptirin diyorlar. Esime kan tahlili de yaptirttim o da normal cikti. Simdi bize de tutma ihtimali yuksek diyorlar ama hormonal degerlerim bozuksa diye korkuyorum.. benim de herseyim sınırlarda cunku tiroit,prolaktin,e2., beklemekten baska carem yok ;(
Basindan gecenlere de ayrica uzuldum,dilerim en kisa zamanda yawruna kavusursun. Ben 3 yillik ewliyim,sen daha yolun basindasin
@Hibele diye bi arkadas vardi burda onada tirout kanseri teshisi koymuslar,atom tedavisi gormus ve degerleri normale donmus. Ilki onun da tutmadi galiba 2.yi deniyorlar. Bilgi aliswerisi acisindan bi konus istersen..
Ama herseyden once senin sagligin daha onemli canim,kendini yipratma.. pozitif de negatif de Allah'tan.. dilerimki ewlat sahibi olmak kaderinde yazilidir ve dilerim tanri sizi cok bekletmez, akan gozyaslarin mutluluga dönüssun.. Duaarim seninle...