2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

[/QUOTE]
Hayırlı olsun tamamına ersin çok sevindim seni merak ediyordum bende

Bende ilaçlara devam ediyorum 11 Şubat çarşamba 16:00 da kontrolüm var. Bakalım rahim duvarı kalınlığı ne durumda...
İnşallah bir sorun çıkmazsa benimde transfer günüm belli olacak...
randevundan && 1 hafta sonrasına verirse 18 ine transfer olursun bitanem,benimki ole olmustu

Ohh hayırlı olsun için rahatlamıştır artık ,akşamdan beri :) tebrik ederim senı guzel anneeeee darısı bekleyen guzel annelerın basına

Ohh hayırlı olsun için rahatlamıştır artık ,akşamdan beri :) tebrik ederim senı guzel anneeeee darısı bekleyen guzel annelerın basına
Saol canım bana çok destek oldun sonucu alana kadar bayılcaktım zaten ama çok şükür:)
Aminnnnn Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...

oo maşallah,harika bir haber,Allah kucağına almayı nasip etsin

randevundan && 1 hafta sonrasına verirse 18 ine transfer olursun bitanem,benimki ole olmustu

Bende senden aldığım bilgiler doğrultusunda Tabloya 18 transfer 28 test yazdım... Dereyi görmeden paçaları sıvamak da üstüme yoktur...

Kızlar bu arda 11. Gün değer 127 çıktı nasıl sizce çokdüşük değil dimi ????

Canım çok ama çok tebrik ederim... İşte bu hamişler ordusunu kuracağız Allahın izni ile...
Değerinde gayet güzel canım inşallah kat kat artacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…