- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
yaptınHangi günlerde yaptın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptınHangi günlerde yaptın canım
Odemesı oluyor bızım yıllık 1300 yılda bır arayıp dondurmaya devm edıyoru demek gıdıp odeme ypmk mecburu aksi taktırdr ımha edılıyor embrıolara gercı ben tıranaverım olmadı oldugu gun kalan embrıolr ıcın ödeme yapacgızBenimkiler 4 yıldır saklanıyor ama ben dilekçe vermedim hic
Yapma yaaaa...ben de bugun adetim gelmedi diye sevinmistim..dun de klinikten aradilar halimi sordular.. Sevincten iyim iyim dedim hatta adetim bile gelmedi deyince onlar bana biz zaten adetiniz gelmesin diye veriyoruz gibi bisi dediler...o an tam onem vermedim dunden beri sevincim kursagimda kaldi..megersem ilaclar geciktirebiliyomus adeti... Hayirlisi olsun... Allahin hazinesi bol...sebocek .!.:Yabancı forumlara baktım...Transfer sonrası progesterona devam ettikçe adet olmuyormuşuz, gebelik
olsa da oLmasa da. Test sonucuna göre ilaçlara devam ediyormuşuz...
Bu da linki, baya faydalı bilgiler var bizler için..
http://www.montereybayivf.com/infertility-services/ivf-process/after-your-ivf-procedure/
aynen cok fazla ama yapıcak bısey yok el mahkum dusunuyorum şimdi tırasnverle hamıle kalsam zaten 9 ay oluyo dogumdu kırkıydı derken bısene tekrar dondurma ucretı verıcazz 2 sene lık ucret olsa dogumdan sonra 9 ay gecınce tekrar donmus tedavısıne başlardım ama mecbur sımdı ucret oduycaz elden bırsey gelmıyor hamıle kalımde razıyım donmuslaıma para odemeyeYıllık 1300 çok fazla değil mi beni hiç aramadolar bilmiyordum k2010 da dondurulmus eMbriyoylahamile kaldım 3.5 yasinda kizim var çok sukurşimdi tekrar istiyorum 2 tane daha dondurulmus embriyo var 2 sene önce aradım duruyorlar dedi tekrar tes
Dabi için doktora görüştüm tamam gel dedi
yaptın
idrara güvenme bitanem benim oğlumda kactane idrar yaptım hep negatifti kanda ciktigi halde gebelik idrarda cikmamisti bekle kan yaptirArkadaslar bu arada dün akşam ben idrardan test yaptim negatif çıktı. moralim bbozuldu.dun 10.gunumdu.yarini yine bir ümit bekliyorum. .
İnşallah canim allah razi olsun SSenden.her mesajima cvp yazıp ilgilendigin için. ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum. .dediğin gibi olur inşallah. ..idrara güvenme bitanem benim oğlumda kactane idrar yaptım hep negatifti kanda ciktigi halde gebelik idrarda cikmamisti bekle kan yaptir
stres yapma belli olmaz 12. günde kanda hayırlı haberi alırsın inşallahArkadaslar bu arada dün akşam ben idrardan test yaptim negatif çıktı. moralim bbozuldu.dun 10.gunumdu.yarini yine bir ümit bekliyorum. .
Canım, beni de ekler misin listemize? Yaş 40 (oha ne yaşlı demeyin ayıp bak)izmir, israel aruh doktorum. Son adet tarihim:20 ocak transfer tarihim: 11 şubat. Tek embriyo transfer edilecek...teşekkürler
Kizlar bugun buzdan bebeklerimi aldim geldim icim kipir kipir olmasi gerekirken anlamsiz bir huzun srdi her yanimi dokunsalar aglayacak gibiyim sanki bebekletim tutunamadi gibi hissediyorum
[/QUOTE]Slm kizlar
uzun zamandir girmedim nete bekleme surecinde netten uzak kalmak istedim.
cok sukur dun sonucumu aldim hamileyim. beni de listede gincellermisin cmm
transfer 22 ocak sonuc 7subat pozitif bahceci fulya. Rabbim isteyen herkeze nassip etsin ins.pc ye cok giremiyorum kizlar.sizleri cok opuyorum...
Canım Rabbim hayırlısı ile buluştursun seni yavruları bir daha da ayırmasın...
Kızlar bugün test yaptirdim maalesef sonuc negatif rabbim sizlere pozitif nasip etsin inşallah: ((
Yabancı forumlara baktım...Transfer sonrası progesterona devam ettikçe adet olmuyormuşuz, gebelik olsa da oLmasa da. Test sonucuna göre ilaçlara devam ediyormuşuz...
Bu da linki, baya faydalı bilgiler var bizler için..
http://www.montereybayivf.com/infertility-services/ivf-process/after-your-ivf-procedure/
merhaba kızlar ya ocakta kalınlaşma olmayınca iptal oldu transferim ilaçları kesip lucrin iğneye başladık adet olunca tekrar başlayacak ama bir türlü olamadım iğnenin 6. gününde 2 damla geldi adet oluyorum sandım 7. ve 8. günde bir iki damla geldi kesildi iğnenin 12 günündeyim gelen giden yok nen böyle oldu anlamadım adet olsamda başlasak dondurulmuş bebeklerim beni bekliyor
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İPTAL |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | ? |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | 22 Ocak | 7 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bursa Acıbadem | 06 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | ? | ? | ? | 29 Ocak | 09 Şubat | ? |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | ? |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Umut | 14 Ocak | 31 Ocak | 12 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 12 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İPTAL |
E eskisehir | 26 | Medicana Beylikdüzü | 13 Ocak | 03 Şubat | 13 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | 13 Şubat | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 07 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 18 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 20 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 40 | İsrael Aruh/İzmir | 20 Ocak | 11 Şubat (1 Emb) | ? | ? |
E eskisehir | 35 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 18 Şubat | 28 Şubat | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | 3 Şubat | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |