2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Benimkiler 4 yıldır saklanıyor ama ben dilekçe vermedim hic
Odemesı oluyor bızım yıllık 1300 yılda bır arayıp dondurmaya devm edıyoru demek gıdıp odeme ypmk mecburu aksi taktırdr ımha edılıyor embrıolara gercı ben tıranaverım olmadı oldugu gun kalan embrıolr ıcın ödeme yapacgız

sebocek .!.:
Yabancı forumlara baktım...Transfer sonrası progesterona devam ettikçe adet olmuyormuşuz, gebelik
olsa da oLmasa da. Test sonucuna göre ilaçlara devam ediyormuşuz...
Bu da linki, baya faydalı bilgiler var bizler için..

http://www.montereybayivf.com/infertility-services/ivf-process/after-your-ivf-procedure/
Yapma yaaaa...ben de bugun adetim gelmedi diye sevinmistim..dun de klinikten aradilar halimi sordular.. Sevincten iyim iyim dedim hatta adetim bile gelmedi deyince onlar bana biz zaten adetiniz gelmesin diye veriyoruz gibi bisi dediler...o an tam onem vermedim dunden beri sevincim kursagimda kaldi..megersem ilaclar geciktirebiliyomus adeti... Hayirlisi olsun... Allahin hazinesi bol...

Yıllık 1300 çok fazla değil mi beni hiç aramadolar bilmiyordum k2010 da dondurulmus eMbriyoylahamile kaldım 3.5 yasinda kizim var çok sukurşimdi tekrar istiyorum 2 tane daha dondurulmus embriyo var 2 sene önce aradım duruyorlar dedi tekrar tes
Dabi için doktora görüştüm tamam gel dedi

Yıllık 1300 çok fazla değil mi beni hiç aramadolar bilmiyordum k2010 da dondurulmus eMbriyoylahamile kaldım 3.5 yasinda kizim var çok sukurşimdi tekrar istiyorum 2 tane daha dondurulmus embriyo var 2 sene önce aradım duruyorlar dedi tekrar tes
Dabi için doktora görüştüm tamam gel dedi
aynen cok fazla ama yapıcak bısey yok el mahkum dusunuyorum şimdi tırasnverle hamıle kalsam zaten 9 ay oluyo dogumdu kırkıydı derken bısene tekrar dondurma ucretı verıcazz 2 sene lık ucret olsa dogumdan sonra 9 ay gecınce tekrar donmus tedavısıne başlardım ama mecbur sımdı ucret oduycaz elden bırsey gelmıyor hamıle kalımde razıyım donmuslaıma para odemeye

Arkadaslar bu arada dün akşam ben idrardan test yaptim negatif çıktı. moralim bbozuldu.dun 10.gunumdu.yarini yine bir ümit bekliyorum. .

gunaydin kizlar
testi olan arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz beklioruz sabirsizlikla..............

Arkadaslar bu arada dün akşam ben idrardan test yaptim negatif çıktı. moralim bbozuldu.dun 10.gunumdu.yarini yine bir ümit bekliyorum. .
idrara güvenme bitanem benim oğlumda kactane idrar yaptım hep negatifti kanda ciktigi halde gebelik idrarda cikmamisti bekle kan yaptir

idrara güvenme bitanem benim oğlumda kactane idrar yaptım hep negatifti kanda ciktigi halde gebelik idrarda cikmamisti bekle kan yaptir
İnşallah canim allah razi olsun SSenden.her mesajima cvp yazıp ilgilendigin için. ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum. .dediğin gibi olur inşallah. ..

merhaba kızlar ya ocakta kalınlaşma olmayınca iptal oldu transferim ilaçları kesip lucrin iğneye başladık adet olunca tekrar başlayacak ama bir türlü olamadım iğnenin 6. gününde 2 damla geldi adet oluyorum sandım 7. ve 8. günde bir iki damla geldi kesildi iğnenin 12 günündeyim gelen giden yok nen böyle oldu anlamadım adet olsamda başlasak dondurulmuş bebeklerim beni bekliyor

Canım, beni de ekler misin listemize? Yaş 40 (oha ne yaşlı demeyin ayıp bak:KK66:)izmir, israel aruh doktorum. Son adet tarihim:20 ocak transfer tarihim: 11 şubat. Tek embriyo transfer edilecek...teşekkürler:KK66:

Hoşgeldin :) tabi eklerim de bu yaş konusunu kafana çok takma buradaki arkadaşların çoğu yolu yarılamış canım... Allah hayırlısı daha fazla bekletmesin...

Kizlar bugun buzdan bebeklerimi aldim geldim icim kipir kipir olmasi gerekirken anlamsiz bir huzun srdi her yanimi dokunsalar aglayacak gibiyim sanki bebekletim tutunamadi gibi hissediyorum

Canım hayırlı olsun transferin ama daha şimdiden bebişlerini strese sokman doğrumu... Hem kendine de bunu yapma... Pozitif ol canım herşey güzel olacak...

Slm kizlar
uzun zamandir girmedim nete bekleme surecinde netten uzak kalmak istedim.
cok sukur dun sonucumu aldim hamileyim. beni de listede gincellermisin cmm
transfer 22 ocak sonuc 7subat pozitif bahceci fulya. Rabbim isteyen herkeze nassip etsin ins.pc ye cok giremiyorum kizlar.sizleri cok opuyorum...
Canım Rabbim hayırlısı ile buluştursun seni yavruları bir daha da ayırmasın... Hoppa
[/QUOTE]
Ohhhh maaşallah biz burada meraklanalım hatun unu elesin eleğini assın öyle gelsin :KK70:
Şaka şaka Allah tamamına erdirsin canım, çok tebrik ederim...

Kızlar bugün test yaptirdim maalesef sonuc negatif rabbim sizlere pozitif nasip etsin inşallah: ((

Canım Rabbim hayırlara vesile etsin, sabır versin... Üzüntün üzüntümüzdür...

Yabancı forumlara baktım...Transfer sonrası progesterona devam ettikçe adet olmuyormuşuz, gebelik olsa da oLmasa da. Test sonucuna göre ilaçlara devam ediyormuşuz...
Bu da linki, baya faydalı bilgiler var bizler için..
http://www.montereybayivf.com/infertility-services/ivf-process/after-your-ivf-procedure/

Evet canım normalde progesteron kullanırken adet olunmuyor deniliyor ama bu işinde istisnaları var mesela benim gibi ben test günüme 1 gün kala adet olmuştum hemde günde iki tane jel kullandığım halde... Doktorlar bile inanamadı...
Ama dediğim gibi benim ki tam olarak istisna :KK43:

merhaba kızlar ya ocakta kalınlaşma olmayınca iptal oldu transferim ilaçları kesip lucrin iğneye başladık adet olunca tekrar başlayacak ama bir türlü olamadım iğnenin 6. gününde 2 damla geldi adet oluyorum sandım 7. ve 8. günde bir iki damla geldi kesildi iğnenin 12 günündeyim gelen giden yok nen böyle oldu anlamadım adet olsamda başlasak dondurulmuş bebeklerim beni bekliyor

Merhaba ERSU ERSU hoşgeldin tekrar... Yeni tedavin hayırlı olsun...
Canım durumu doktorunla konuştun mu? Çünkü Lucrin adet kanamasını azaltıyor diye okuyorum hep...
Listedeki sıranı değiştiriyorum canım...

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (2 Emb):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bursa Acıbadem06 Ocak?? ?
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir ???29 Ocak09 Şubat ?
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat ?
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat12 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb) ?
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat ?
E eskisehir ???07 Şubat? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)? ?
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak18 Şubat28 Şubat ?
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 3 Şubat?? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

kızlar selamlar, bişey sorucam bilen varsa cevap yazarsa çok mutlu olucam. ben dondurulmuşları nisanda yaptırıcam inşallah. bu arada kilo vermek için mezoterapiye başlıyorum, zararı olurmu bilen varmı aranızda?

X