2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

kizlar transfer sonrasi hemen tutunmaya baslio demi embriyo

Kızlar transferden sonraki iki gun kasık ağrım vardı bugun yani 3. Gün geçti normal mi sizce sizde nasıl bu durum ağrınız var mı?

Kızlar transferden sonraki iki gun kasık ağrım vardı bugun yani 3. Gün geçti normal mi sizce sizde nasıl bu durum ağrınız var mı?
benimde ayni oldu canim simdi geçti kasiklar belim agrio transferden mi acaba

benimde ayni oldu canim simdi geçti kasiklar belim agrio transferden mi acaba
Cnm dun doktora sordum normal dedi cunku rahimde kimyasal reaksiyon var dedi ama şimdi hiç ağrım yok geçmesi normal mi bilmiyorum bana verilen kağıttada ilk 3 gun adet sancısı gibi sancı ve kasık ağrısı normal yazıyor senin ne zaman oldu transferin kaç embriyo konuldu benim transferden bir gun sonra kanamam oldu umudum gitti pek ümitli drğilim ama hayırlısı

ben carsamba transfer oldum kuzum 1 embrio,bu benim 4. denemem,2. denememden oğlum var teyzesi,bendede carsamba aksami akinti içinde accik çizgi seklinde kan vardi cok cok az bende sasirdim ilkkez böyle gormustum sonra geçti zaten,belirtiler takılma tatlim herkeste farkli oluo zaten bi sure gecio belirtiler sonra tekrar baslio genelde ,umudunu yitirme bitanem Rabbim mucizelerimize kavuşturacak insllah cuma güzel haberler verecez

Canım Allah uzun ömürler versin yavruna onuda kardeşine kavuştursun kıyamam doktorda dusuk olsa hrmen kanama olmazdı buyuk iht jelden yada kataterden dedi kısmet artık inş kavuşuruz yavrularımıza kanama olmayıpta tutmamasıda var sonuçta Allaha kalmış artık ol derse olcak inş

amin tatlim aminnnnn...
canim ben spekulum dan şüphelendim biraz acimisti transferde ,seninkide ondan olabilir
Rabbim verdikten sonra her sekild e verir canim Allah a emanet olsun bebeislerr

Kızlar test sonucum 107 olmuş en son 25di ama adette oldum doktorumu aradım gebelikte olmaz diyor dış gebelikte demiyor kafam iyice karıştı boyle bir durum yasıyan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…