- 2 Aralık 2014
- 267
- 147
kızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hayırlı olsun güzel anneeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Gözün aydın canım darısı bizlere olsun inşallah
Aynısı bendede oluyor su günler gecsede kese görsekBenim hala ara ara bel kasık ağrım oluyor
Aynısı bendede oluyor su günler gecsede kese görsek
Acaba başka belirtiler olurmu keseyi gorene kadar,benım ilk denememdi,Allak kısmet ederse ilk bebegım olucak ve neler yasıcam ,beni neler bekliyor bilmiyorumAynısı bendede oluyor su günler gecsede kese görsek
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denememAyın 11'ne kadar stres offff sorma cnm
Mrb canım hoşgeldın hayırlı olsun şimdiden..... Benımde ilk denememdi...Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denemem
Hoşgeldin canım hayırlısı olu inşallah...Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denemem
bebeisimin teyzeleriiiiiiiii
acaba benimlemi bebeisim oyle merak ediom ki icerde neler oluoooo
dun kasik agrim bel agrim vardi bugun bel agrim devam edio kasiklar gectiiii
Kızlar transferden sonraki iki gun kasık ağrım vardı bugun yani 3. Gün geçti normal mi sizce sizde nasıl bu durum ağrınız var mı?
Haklisin canim hic belli olmuo aslinda ama yinede merak ediosun,Kızlar belirti aramamaya çalışın... Biliyorum düşünmeden edemiyorsunuz ama her tedavinin belirtileri ayrı her kişinin belirtileri farklı oluyor sizde biliyorsunuz... Kafanızı rahatlatacak bir meşgale bulun, yürüyüş yapın arkadaşlarınızla buluşun...
Veeeee inşallah sonunda da müjdeli haberi ...
Canım çok sevindim.Meleğin yola çıktı Allahın izniyle 9 ay sonra kucağında...kızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hosgeldin Hayirli olsun insallah ilkinde kavusursun yavrunaMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım ilk tüp bebek denemem