2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

bebeisimin teyzeleriiiiiiiii:KK49::KK49::21::21:
acaba benimlemi bebeisim oyle merak ediom ki icerde neler oluoooo:KK51:
dun kasik agrim bel agrim vardi bugun bel agrim devam edio kasiklar gectiiii

Kızlar transferden sonraki iki gun kasık ağrım vardı bugun yani 3. Gün geçti normal mi sizce sizde nasıl bu durum ağrınız var mı?

Kızlar belirti aramamaya çalışın... Biliyorum düşünmeden edemiyorsunuz ama her tedavinin belirtileri ayrı her kişinin belirtileri farklı oluyor sizde biliyorsunuz... Kafanızı rahatlatacak bir meşgale bulun, yürüyüş yapın arkadaşlarınızla buluşun...
Veeeee inşallah sonunda da müjdeli haberi verin :)

kızlar 9. gün değerim 257 idi,11.gün yani bugün 543 oleyyyy çok mutluyum,Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Çok sevindim tatlım, Allah ayırlımasın inşallah... Kuruntuları bir kenara atabilirsin artık...

Kızlar belirti aramamaya çalışın... Biliyorum düşünmeden edemiyorsunuz ama her tedavinin belirtileri ayrı her kişinin belirtileri farklı oluyor sizde biliyorsunuz... Kafanızı rahatlatacak bir meşgale bulun, yürüyüş yapın arkadaşlarınızla buluşun...
Veeeee inşallah sonunda da müjdeli haberi ...
Haklisin canim hic belli olmuo aslinda ama yinede merak ediosun,
insallah haftaya guzel haberler vermek nasip olur

Arkadaşlar transfer gününü de sayarsak bugün 5. Günüm adet olacakmisim gibi sancı oluyor ara ara böyle olan varmı

arkadaşlar bende şuan tedavi aşamasındayım lucrin kullanıyorum estrofem birde prednol kullanıyorum pazartesi kontrolüm var transferim belli olur herhalde 5.denemem olucak en son geçen aralık ayında oldu denemem 9.gün 165 çıktı değer 11.gün 77 düştü o yüzden doktor bu defa bagışıklılıgı baskılayalım oyle deneyelim dedi bazen vücut embriyoyu yabancı görüp dışarı atıyormuş şimdi prednol verdi bağışıklılıgı baskılamak için dua edin lütfen bana inşallah bu defa bebeğim beni bırakmaz

birde bir şey sorucam ben tedaviye başladığım itibare yane estrofeme başladığım zaman transfere kadar eşimle birlikte olmuyorum tabiki transfer sonrasıda sonuca kadar transfer öncesi olsam birlikte sanki tedavimi olumsuz etkiliycek diye zararı olucak gibi geliyor doktorada sormadım sizin fikriniz varmı bu konuda

_su06, post: 39257484, member: 481343"]UOTE="gunay79, post: 39249520, member: 547790"]Teşekkür ederim.Tedaviniz nasıl gidiyor? inşallah güzel sonuçlar alırsınız.....[/QUOTE]

İnşallah transfer im yapıldı cok şükür bugün 4. Günüm[/QUOTE]
Transferiniz hayırlı olsun inşaallah güzel sonuçlarınızı bekliyoruz rahat olun bol bol dinlenin ananas ve nar yiyin mutlaka sonucu haber verirseniz sevinirim hayırlısı olsun....

X