Aminnn canım inşallah hepimizin başına:)
Korkma canım korkma finali seninle güzel haberle yapıcaz inşallah:)
aaaaa nie donakalasin ayolassolistler sondan gelir
Bu topic çok uğurlu geldi hepimize,size de uğur getirecektir,hayirli ugurlu olsuncanim ben bugun transfer oldum ins müjdeyi de vermek nasip olur
Sizi seviyorum canlarimm... bana destek veriyorsunuz...Kesinlikle katılıyorum inanıyorum başka bi hayat olucak bizim için:)
Amin amin amin... Hepimiz icin...melegimgelsin .!.:Çok dua ettim bu süreçte,Allahim isteyen herkese,bana da evlat nasip eyle diye,bol bol salavat çektim,Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Hayırlı olsun güzel anneeeeeKızlar 9.gun testim 257 nasi yorumlamaliyim
Teşekkür ederim.Tedaviniz nasıl gidiyor? inşallah güzel sonuçlar alırsınız.....Çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun içimi rahatlattiniz bir arkadaş var heryere Fethiye hanım hakkında olumsuz yorumlar yapıp duruyor inanmak istemesemde içimde bir şüphe oluşmuş tu Rabbim kizinizi size bagislasin sağlıklı sıhhatli buyutmenizi nasip etsin inşallah en kisa zamanda bizlere de nasip etsin çok sağolun ya yorumunuz inanin çok mutlu etti beni
Bisey sorcam,tüp merkezlerine ödediğimiz ücret,keseydi,kalp atışıydı bunları kapsıyor mu,yoksa ekstradan ödeme mi yapiyoruz
canım hayırlısı olsun bende olmadı ama her seferinde dr. Um transfer sonrası bikaç gün olabileceği konusunda uyarıp endişelenmememi söylemişti...Yinede dr. Una sor için raha etsin...Kızlar dun transfer oldum dondurulmuş emriyo 2 adet bugun kanamam oldu halada tuvalete gittikçe geliyor akıntıyla karışık boyle durum yasayan var mı ?
Bahçecide dahil değil malesef keşke olsa her gidişe 300 tl bayilcaz el mecbur ilaç kullanmayı bırakıp hormonlarim normal işleyişe geçene kadar merkeze gidicemde sonra nerde doguracaksam o dr geçicem merkeze yettirecek param yok malesefBisey sorcam,tüp merkezlerine ödediğimiz ücret,keseydi,kalp atışıydı bunları kapsıyor mu,yoksa ekstradan ödeme mi yapiyoruz
Off valla isimiz zor,estrofem,jel,fitil ne zaman birakicazBahçecide dahil değil malesef keşke olsa her gidişe 300 tl bayilcaz el mecbur ilaç kullanmayı bırakıp hormonlarim normal işleyişe geçene kadar merkeze gidicemde sonra nerde doguracaksam o dr geçicem merkeze yettirecek param yok malesef
Allah yardımcımız olsun zor gerçekten bebeklerimiz iyi olsun da Jel gene iyi valla kızımda iğne oluyodum tedaviyle beraber yediğim iğne sayısını hatırlamiyorum bu halime şükrediyorum sanırım 12 ile 16 hafta arasında değişiyor ilaç kullanimiOff val
Off valla isimiz zor,estrofem,jel,fitil ne zaman birakicaz
Olur tatlım normaldir sonuçta içeriye uzun bi alet giriyo bende de oldu. Bu arada hayırlı olsun bebislern inşallah sana sımsıkı tutunurlarkizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?
saolasin canim inşallah inşallah ,bu 4. denemem hiçbirinde olmamisti bu seferde co cok az geçti yani ama yinede insan nie oluo die dusunuo ,Olur tatlım normaldir sonuçta içeriye uzun bi alet giriyo bende de oldu. Bu arada hayırlı olsun bebislern inşallah sana sımsıkı tutunurlar
Canım hiç bir fikrim yok inşallah iyiye işarettirkizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?
geçti canim cok sukur aten belli belirsizdi hayirlisi Rabbimden ,sende ne var ne yok ?Canım hiç bir fikrim yok inşallah iyiye işarettir