2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Bisey sorcam,tüp merkezlerine ödediğimiz ücret,keseydi,kalp atışıydı bunları kapsıyor mu,yoksa ekstradan ödeme mi yapiyoruz

Kızlar dun transfer oldum dondurulmuş emriyo 2 adet bugun kanamam oldu halada tuvalete gittikçe geliyor akıntıyla karışık boyle durum yasayan var mı ?

Teşekkür ederim.Tedaviniz nasıl gidiyor? inşallah güzel sonuçlar alırsınız.....

Bisey sorcam,tüp merkezlerine ödediğimiz ücret,keseydi,kalp atışıydı bunları kapsıyor mu,yoksa ekstradan ödeme mi yapiyoruz
Kızlar dun transfer oldum dondurulmuş emriyo 2 adet bugun kanamam oldu halada tuvalete gittikçe geliyor akıntıyla karışık boyle durum yasayan var mı ?
canım hayırlısı olsun bende olmadı ama her seferinde dr. Um transfer sonrası bikaç gün olabileceği konusunda uyarıp endişelenmememi söylemişti...Yinede dr. Una sor için raha etsin...

Bahçecide dahil değil malesef keşke olsa her gidişe 300 tl bayilcaz el mecbur ilaç kullanmayı bırakıp hormonlarim normal işleyişe geçene kadar merkeze gidicemde sonra nerde doguracaksam o dr geçicem merkeze yettirecek param yok malesef

Off val
Off valla isimiz zor,estrofem,jel,fitil ne zaman birakicaz

Off val

Off valla isimiz zor,estrofem,jel,fitil ne zaman birakicaz
Allah yardımcımız olsun zor gerçekten bebeklerimiz iyi olsun da Jel gene iyi valla kızımda iğne oluyodum tedaviyle beraber yediğim iğne sayısını hatırlamiyorum bu halime şükrediyorum sanırım 12 ile 16 hafta arasında değişiyor ilaç kullanimi

kizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?

kizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?
Olur tatlım normaldir sonuçta içeriye uzun bi alet giriyo bende de oldu. Bu arada hayırlı olsun bebislern inşallah sana sımsıkı tutunurlar

Olur tatlım normaldir sonuçta içeriye uzun bi alet giriyo bende de oldu. Bu arada hayırlı olsun bebislern inşallah sana sımsıkı tutunurlar
saolasin canim inşallah inşallah ,bu 4. denemem hiçbirinde olmamisti bu seferde co cok az geçti yani ama yinede insan nie oluo die dusunuo ,

Canım hiç bir fikrim yok inşallah iyiye işarettir

UOTE="gunay79, post: 39249520, member: 547790"]Teşekkür ederim.Tedaviniz nasıl gidiyor? inşallah güzel sonuçlar alırsınız.....[/QUOTE]

İnşallah transfer im yapıldı cok şükür bugün 4. Günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…