2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

geçti canim cok sukur aten belli belirsizdi hayirlisi Rabbimden ,sende ne var ne yok ?
Aman iyi bari geçmiş. Valla canım bel agrimdan baska bisey yok pazartesi test gunu bakalım hayırlısı ama hiç umidim yok biliyornusun (

Aman iyi bari geçmiş. Valla canım bel agrimdan baska bisey yok pazartesi test gunu bakalım hayırlısı ama hiç umidim yok biliyornusun (
umitsizlenme canim hayirlisi ile tutunmuştur inşallah ,test tarihinede az kalmis pozitif haberlerini verirsin ins bebisi kucagina alio musun

kizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?

Canım rahim ağzını sabitlemek için tek dişli diye bir alet var onla tutturuyorlar işlem sonra si onu çıkarırken de orda bir kaç damla kanama oluyor muhtemelen ondandir korkma

Canım rahim ağzını sabitlemek için tek dişli diye bir alet var onla tutturuyorlar işlem sonra si onu çıkarırken de orda bir kaç damla kanama oluyor muhtemelen ondandir korkma
geçti canim zaten kan var yok gibiydi cok cok azdi sukur geçti , spekulum dan dir die dusunuorum bende biraz acimisti

UOTE="gunay79, post: 39249520, member: 547790"]Teşekkür ederim.Tedaviniz nasıl gidiyor? inşallah güzel sonuçlar alırsınız.....

İnşallah transfer im yapıldı cok şükür bugün 4. Günüm[/QUOTE]
merhaba 4.günde olduğunu görünce sormak istedim... sende herhangi belirti var mı? benim 5.günüm ama fazla bişi hissetmiyorum...

buz bebeis imi aldim geldim fistigim inşallah simsiki tutunuodur minik melegim

ben yanlış okumusum canım opu olacak dıye transferın hayırlı olsun rabbım yuzunu guldursun bol bol dua et eline karnına koy allahın ya muhyi ( hayat veren ) ismini çek birde salavat çek sürekli ben öyle yapmıstım rabbım guzel isimlerinin yuzu suyu hürmetine bebeklerını sana sımsıkı tutundursun can versın hayat versın bebişlere...

saol bitanem inşallah tutunodur bebeim ,inşallah canim inşallah bol bol dua ediorum esma cekiorum salavat cekiorum ,hakkimizda hayirlisi olsun cumleten

umitsizlenme canim hayirlisi ile tutunmuştur inşallah ,test tarihinede az kalmis pozitif haberlerini verirsin ins bebisi kucagina alio musun
Alıyorum canım oda daha cok küçük almayinca agliyor
Canım aliyorum maalesef oda daha cok küçük almayinca agliyor kiyamiyorumki :))bide benimki 13 kilo agir biraz rabbim yardımcımız olsun inşallah benimledir hala melegim

Kızlar yabancı sitelerde Hamileliğin Adetten Önce ilk Belirtilerini araştırırken şunları buldum. Benim gibi merak edenler için hazırlayıp paylaşmak istedim.

1. Ufak kanama ; sarı-kavhe renkte (olmayadabilir de)
2. Bazal vücut ısının değişmesi/artması 37-37,2, bazen 38 kadar çıkabilir
3. Halsizlik;
4. Memelerde duyarlık hissi artışı ;
5. Rahim içinde sancılanma, karında dolgunluk/şişkinlik hissi, bağırsak bozukluğu olabilir - bu belirtilerin hepsi bir anda veya tek tek olabilir;
6. Yorgunluk , uykusuzluk , dalgınlık;
7. Birden sıcak veya üşüme hissi
8. Kokulara hassasiyet, bulantı, ağız tadın değişmesi, aşırı tükürük salgılanması;
9. Sırt bel ağrısı, baş ağrısı ;
10. Sık idrara çıkma ;
11. Vajinal akıntıda artış ;
12. Ve zamanı gelince adet gecikmesi.

Şunu belirtmeyi unuttum: bu belirtiler gebeliğin 6-12.günü meydana çıkarmış..

Hamileliğin Adetten Önce ilk Belirtilerine hala bakıyorum ve yeni bir tane belirti buldum: o da Gaz çıkarma

kızlar transferden sonra bekleme sürecinde H.z. Zekeriyanın evlat sahibi olmak için okuduğu şu duayı 7000 defa okudum Günde 7000 kere : RABBİ HEBLİ MİN LEDÜNKE ZÜRRİYETEN TAYYİBETEN İNNEKE SEMİUDDUA
Anlamı:“Ey Rabbim! Tarafından bana hayırlı bir nesil bağışla; zira sen, her yakarışı duyarsın.” dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar,hele ki bu dönemde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey

ayyyy kiyamam yaaa benimki cok anneci ,sürekli ilgi beklio benden, dun babasi ilgilendi baya kucagima almamaya calisiorum da yinede gelio koltuğa fln cikio,agir benimkide,aralikta ki transferimde almistim bayaa bu sefer biraz daha dikkiat edeyim diorum bkalim canim Allah verince hersekilde verio bebislerimiz simsiki yerleşmişlerdir insallah

Allah razi olsun arkadaşım sayende ben de basladim bugün okumaya ama 7000 tane nasıl okudun günlük ben o kadar okuyamam

kizlar bugun transfer oldum ogglen,az evvel tuvalete gitmiştim akintinin içinden incecik kan vardi ,peçeteye surunce geldi ama cok az belli belirsiz ,bole bir durum yasayan var mi ?acaba neden oldu ki?
Cnm banada transferden bir gun sonra oldu bu dediğin bi kaç kez geldi akıntı şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…