- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beren84 Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin,ben de pazartesi transfer oldum,7 şubat gibi test günüm,tek embriyo mu transfer ettiler,ve kaçinci gün,hayirli sonućların olsun inşBende dün buz bebisimi aldim geldim kızlar 9 subat test tarihim inşallah ikinci kez yüzüm guler benimde
Çok teşekkürler dünden beri aşırı bel ağrısı çekiyorum ama bakalım hayırlısı
Canım pıtırcığın büyümüş 5.haftalık olmuş maşallah :) ...
Canım teşekkürler inşallah hepimizin sonucu pozitif olsun.3 dondurulmustan sadece 1 i yaşadı ve tek transfer yapıldı.5.gun emriyosuydu 2013 te dondurulmuştu canımberen84 Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin,ben de pazartesi transfer oldum,7 şubat gibi test günüm,tek embriyo mu transfer ettiler,ve kaçinci gün,hayirli sonućların olsun inş
Benim de 5.gün ve tek embriyo ,belirti yaşarsan yazarsin canim bol şans ikimize deCanım teşekkürler inşallah hepimizin sonucu pozitif olsun.3 dondurulmustan sadece 1 i yaşadı ve tek transfer yapıldı.5.gun emriyosuydu 2013 te dondurulmuştu canım
Çok teşekkürler dünden beri aşırı bel ağrısı çekiyorum ama bakalım hayırlısı
Hamişsin yaaa kız ondandır o bel ağrısı... Aklına olumsuz birşey getirip kendini de bebeğine de üzme annesi...
amanda29 benim test tarihi 7 şubat ama 5 şubatta da yapmak istiyorum meraktan ölücem
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | 26 Aralık | ? | Çözülmede Sorun | İptal |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İptal |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | ? |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | ? |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | ? |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Acıbadem | 06 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak(1 Emb) | 07 Şubat | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 28 Ocak | 09 Şubat | ? |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 12 Ocak ? | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | ? |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İptal |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 4 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 18 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 20 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | Memorial Şişli | 29 Ocak | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
Ben yine Dayanamayıp evde test yaptım,çift cizgı çıktı ,dr'a soruyorsun itibar etmeyın dıyor,başka dr'a soruyorsun anlamlı sonuç negatif algılama,kan testını mutlaka yap dıyor.... Karışık
Sorma canım 31 dedı dr bende beklıyım dıyorum...ama bel ve kasık ağrım fenaCanım idrar da çift çizgi gördüysen ne duruyorsun Allah aşkına gidip kan testi yaptırsana... Bizde biran önce müjdeli haberi alırız... Bence bal gibi de hamilesin canım... Bugün 12.günü zaten nasıl bir test günü vermişler sana da yaaa...
Sorma canım 31 dedı dr bende beklıyım dıyorum...ama bel ve kasık ağrım fena
Âmin canım inşllh guzel sonuçlar alırız hep beraber.... Dr moralimi bozdu inanma bu sonuca dıyeCanım hep duyuyoruz adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbiri ile aynı... Sen iyi düşün ve bence imkanın varsa kan testini yaptırıp kendini bu belirsizlikten kurtar... Mevlam hayırlı haberlerle müjdelesin seni...
[/QUOTE]İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
[TR][TR][/tr][/tr]
E eskisehir 25 Antalya 16 Aralık 06 Ocak 15 Ocak E eskisehir 29 İzmir Euro Fertil 22 Aralık 08 Ocak 19 Ocak (ikiz) E eskisehir 30 Antalya Tüp Bebek 23 Aralık 12 Ocak 20 Ocak (2 Emb) E eskisehir 28 Adana ? 12 Ocak 22 Ocak (2 Emb) E eskisehir 29 Adana Ankada 25 Aralık 13 Ocak 23 Ocak E eskisehir 28 Bursa Art 26 Aralık ? Çözülmede Sorun İptal E eskisehir 26 Pembe Mavi Bursa 28 Aralık 14 Ocak Çözülmede Sorun İptal E eskisehir ? Maslak Acıbadem ? 15 Ocak 26 Ocak ? E eskisehir 22 Euro Fertil 1 Ocak 15 Ocak 27 Ocak (2 Emb) E eskisehir ? Adana Acıbadem ? 16 Ocak 28 Ocak ? E eskisehir 29 İzmir Dr.İsrael 27 Aralık 20 Ocak 30 Ocak (2 Emb) ? E eskisehir 33 Bahçeci Fulya 29 Aralık 17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ? E eskisehir 37 Bahçeci Fulya 3 Ocak 17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ? E eskisehir 30 Bahçeci Fulya 02 Ocak 19 Ocak 03 Şubat ? E eskisehir 28 Bahçeci Fulya 05 Ocak ? ? ? E eskisehir 28 Bursa Acıbadem 06 Ocak ? ? ? E eskisehir 29 Malatya Doğu Fertil 07 Ocak 26 Ocak(1 Emb) 07 Şubat ? E eskisehir ? ? ? 28 Ocak 09 Şubat ? E eskisehir 30 M.Park B.Evler 12 Ocak ? 28 Ocak 09 Şubat (1 Emb) ? E eskisehir 33 Malatya F.Ersen 14 Ocak ? ? ? E eskisehir 30 Maslak Acıbadem 15 Ocak ? Yumurta Gelişmesi İptal E eskisehir 28 Yurtdışı 17 Ocak 4 Şubat ? ? E eskisehir 30 Özel İzmir 18 Ocak ? ? ? E eskisehir 27 Maslak Acıbadem 20 Ocak ? ? ? E eskisehir 34 Memorial Şişli 29 Ocak ? ? ? E eskisehir 34 ? ? ? ? ? E eskisehir ? ? ? ? ? ? E eskisehir 25 Anadolu Sağlık Merkezi ? ? ? ? E eskisehir ? Bahçeci Fulya ? ? ? ? E eskisehir ? Dr.Faruk Buyru ? ? ? ?
[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/TR]
Hemen kan testi yaptir hamilesin israrda bile ciktiysa kanda oooo :))hayirli olsunÂmin canım inşllh guzel sonuçlar alırız hep beraber.... Dr moralimi bozdu inanma bu sonuca dıye
Bencede hamilesin o bel ve karın ağrısı B'nde korkutucu boyutta iki gündür int okuyorum normal diyorlar bnce hemen bi kan testi yaptırBen yine Dayanamayıp evde test yaptım,çift cizgı çıktı ,dr'a soruyorsun itibar etmeyın dıyor,başka dr'a soruyorsun anlamlı sonuç negatif algılama,kan testını mutlaka yap dıyor.... Karışık
Hadi gozun aydin bugun 12 gun idrarda ciktiysa hamilesindir canim sen kubra hanimimi aradinmi ayyy bende bugun eczaneye estrofem bitmisti onu almaya gittim test alsammi diye dusundum almadim seni gorunce simdi alsamiydim keske benim artik ne belim ne kasiklarim agrimiyorBen yine Dayanamayıp evde test yaptım,çift cizgı çıktı ,dr'a soruyorsun itibar etmeyın dıyor,başka dr'a soruyorsun anlamlı sonuç negatif algılama,kan testını mutlaka yap dıyor.... Karışık
Hadi gozun aydin bugun 12 gun idrarda ciktiysa hamilesindir canim sen kubra hanimimi aradinmi ayyy bende bugun eczaneye estrofem bitmisti onu almaya gittim test alsammi diye dusundum almadim seni gorunce simdi alsamiydim keske benim artik ne belim ne kasiklarim agrimiyor