2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

beren84 beren84 Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin,ben de pazartesi transfer oldum,7 şubat gibi test günüm,tek embriyo mu transfer ettiler,ve kaçinci gün,hayirli sonućların olsun inş
Canım teşekkürler inşallah hepimizin sonucu pozitif olsun.3 dondurulmustan sadece 1 i yaşadı ve tek transfer yapıldı.5.gun emriyosuydu 2013 te dondurulmuştu canım

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bursa Art26 Aralık?Çözülmede Sorun İptal
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede Sorun İptal
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak ?
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat ?
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak?? ?
E eskisehir 28Bursa Acıbadem06 Ocak?? ?
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak(1 Emb) 07 Şubat ?
E eskisehir ???28 Ocak09 Şubat ?
E eskisehir 30M.Park B.Evler 12 Ocak ? 28 Ocak09 Şubat (1 Emb) ?
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak?? ?
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta Gelişmesiİptal
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 4 Şubat ? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
E eskisehir 34Memorial Şişli29 Ocak?? ?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi ??? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

Ben yine Dayanamayıp evde test yaptım,çift cizgı çıktı ,dr'a soruyorsun itibar etmeyın dıyor,başka dr'a soruyorsun anlamlı sonuç negatif algılama,kan testını mutlaka yap dıyor.... Karışık

Canım idrar da çift çizgi gördüysen ne duruyorsun Allah aşkına gidip kan testi yaptırsana... Bizde biran önce müjdeli haberi alırız... Bence bal gibi de hamilesin canım... Bugün 12.günü zaten nasıl bir test günü vermişler sana da yaaa...

Canım idrar da çift çizgi gördüysen ne duruyorsun Allah aşkına gidip kan testi yaptırsana... Bizde biran önce müjdeli haberi alırız... Bence bal gibi de hamilesin canım... Bugün 12.günü zaten nasıl bir test günü vermişler sana da yaaa...
Sorma canım 31 dedı dr bende beklıyım dıyorum...ama bel ve kasık ağrım fena :KK43:

Sorma canım 31 dedı dr bende beklıyım dıyorum...ama bel ve kasık ağrım fena :KK43:

Canım hep duyuyoruz adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbiri ile aynı... Sen iyi düşün ve bence imkanın varsa kan testini yaptırıp kendini bu belirsizlikten kurtar... Mevlam hayırlı haberlerle müjdelesin seni...

Canım hep duyuyoruz adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbiri ile aynı... Sen iyi düşün ve bence imkanın varsa kan testini yaptırıp kendini bu belirsizlikten kurtar... Mevlam hayırlı haberlerle müjdelesin seni...
Âmin canım inşllh guzel sonuçlar alırız hep beraber.... Dr moralimi bozdu inanma bu sonuca dıye :KK43:

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bursa Art26 Aralık?Çözülmede Sorun İptal
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede Sorun İptal
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak ?
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat ?
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak?? ?
E eskisehir 28Bursa Acıbadem06 Ocak?? ?
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak(1 Emb) 07 Şubat ?
E eskisehir ???28 Ocak09 Şubat ?
E eskisehir 30M.Park B.Evler 12 Ocak ? 28 Ocak09 Şubat (1 Emb) ?
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak?? ?
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta Gelişmesiİptal
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 4 Şubat ? ?
E eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
E eskisehir 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
E eskisehir 34Memorial Şişli29 Ocak?? ?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi ??? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]
[/QUOTE]
Canım benim SAT 10 ocak olacak :))

Ben yine Dayanamayıp evde test yaptım,çift cizgı çıktı ,dr'a soruyorsun itibar etmeyın dıyor,başka dr'a soruyorsun anlamlı sonuç negatif algılama,kan testını mutlaka yap dıyor.... Karışık
Bencede hamilesin o bel ve karın ağrısı B'nde korkutucu boyutta iki gündür int okuyorum normal diyorlar bnce hemen bi kan testi yaptır

amanda29 amanda29 çok beklemicem canım transfer için, çok kilo aldım onları vereyim biraz, vücudum normal hormonlarına dönsün, nisan gibi düşünüyorum nasipse.
kızlar size birşey sorucam, ilk denemede benim çok gazım vardı söylemesi ayıptır :KK22: zaten bağırsaklarımdaki ve midemdeki bi problem sebebiyle normalde de gazım çok oluyor, 2 kez tedavi gördüm kar etmedi. neyse, ilk denemede 2 gün boyunca 5 dakikaya bir gaz çıkarmak zorunda kalıyodum hep aşağıdan, ve ıkınmak zorunda kalıyo insan iste istemez, ben bebğimi kaybetmeyi buna bağlıyorum, hep ıkınınca. başına böyle bir iş gelen varmı? çözüm önerileriniz nedir?

Hadi gozun aydin bugun 12 gun idrarda ciktiysa hamilesindir canim sen kubra hanimimi aradinmi ayyy bende bugun eczaneye estrofem bitmisti onu almaya gittim test alsammi diye dusundum almadim seni gorunce simdi alsamiydim keske benim artik ne belim ne kasiklarim agrimiyor :KK43:

Hadi gozun aydin bugun 12 gun idrarda ciktiysa hamilesindir canim sen kubra hanimimi aradinmi ayyy bende bugun eczaneye estrofem bitmisti onu almaya gittim test alsammi diye dusundum almadim seni gorunce simdi alsamiydim keske benim artik ne belim ne kasiklarim agrimiyor :KK43:

Kübra hanımla gorusmedım,başka dr yakınıma sordum,Kafamı karıştırdı..bende test günümü beklemeye karar verdım...bugün sankı adet olacakmışım gıbı sancım var ..... Ağrımasın senın ıcın daha ıyı bence,Kübra hanım bana cok agrırsa Ağrı kesıcı kullanmamı ıstemıstı.... Sen iyi frenledın kendını test için....

X