- 19 Ocak 2015
- 57
- 32
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider sonu güzel olurmrb canlar bugun dr randevum vardi endometrum 9.9 olmuş haftaya carsambaya transferim var Yarabbim nasip kismet ederse insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
AMIN CANIM AMIN INSALLAH BU SEFER YUZUMUZ GULER CUMLETENHadi hayırlısı inşallah herşey yolunda gider sonu güzel olur
CANIM INSALLAH YUKSELIODUR DEGERIN HAYIRLISI ILE BEBEIN SENINLEDIR BITANEMQUOTE]
cnmm yukselmedi yalnış okudun galiba cuma tekrarlıycamm
CANIM INSALLAH YUKSELIODUR DEGERIN HAYIRLISI ILE BEBEIN SENINLEDIR BITANEM
inşallah güzel haberlerini verirsin tatlim herseyin hayirlisi olsun hakkimizdainsallah canımm bende cok istiyorum benımle olmasını gerısı artık allaha kalmış ben elimden geleni yapıyorum
İnşallah yarın yükselir değerin bebeğin seninledirBenimde sonucum yükselmemiş 2 katı olmamış cuma Tekrarlıycagım
Kaldi 2 gun resmen asker gibi safak sayiyorum yarin hayirlisiyla eltim doguruyor insallah hemen ardindan bende mujde veririm
mrb canlar bugun dr randevum vardi endometrum 9.9 olmuş haftaya carsambaya transferim var Yarabbim nasip kismet ederse insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
İnşallah verirsin canım... Rabbim hayırlı haberler nasip etsin...
Amin insallah
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin insallahBende dün buz bebisimi aldim geldim kızlar 9 subat test tarihim inşallah ikinci kez yüzüm guler benimde
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin insallah
Bende dün buz bebisimi aldim geldim kızlar 9 subat test tarihim inşallah ikinci kez yüzüm guler benimde
Günaydın kızlar
Gidisatimiz belirtilerimiz aynı inşallah ikimizin sonucu da pozitif olur