- 2 Aralık 2014
- 267
- 147
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ara ara oluyo ozellikle sabah kalktigimda kasiklarimda adet olucak gibi agrim oluyor insallah bizimle olduklari icindir bu agrilar sen 31ocak beklicekmisin dr genelde 10 yada 12 . Gun istiyo bizim dr 14. Gun istedi o kadar sabirsizlaniyorumki gunler gecmek bilmiyorKızlar bel ve kasık ağrılarım hala devam ediyor,bugün dr'la görüştüm normalmiş,tutunma belirtisi de olabilirmiş dedi olabilirde,olmayabilirde
Benimde ara ara oluyo ozellikle sabah kalktigimda kasiklarimda adet olucak gibi agrim oluyor insallah bizimle olduklari icindir bu agrilar sen 31ocak beklicekmisin dr genelde 10 yada 12 . Gun istiyo bizim dr 14. Gun istedi o kadar sabirsizlaniyorumki gunler gecmek bilmiyor
Bende bekleyemicem sanirim blaste embryoda 10.Gün kanda cikiyomusCanım bız seninle aynı gun transfer olmuştuk sanırım,31'i dedıler ama beklıyemıcem sanki o gunu
Bende bekleyemicem sanirim blaste embryoda 10.Gün kanda cikiyomus
İnşallah canım her ikimizde sevinirizİnşllh güzel haber alırsın canım,Allah yavrunu kucağına almayı nasip eder
8.gün 82.25. Gün embriyosu 13 ünde transfer oldu 23.deki değerim senin kaçtı merak ettim
Gunaydin Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın bugün B'nde 2. Kez kan vericem inşallah 2 ye katlamışımdır birazdan çıkarım
5.gun embriyosu 8.gunde mi cikti? Transfer gününü saydin mi ben de biran once yaptirmak istiyrm da8.gün 82.2
10.gün.301
12.gün 737
bugün 14. gün kan verecem doktor gerek görmedi ama ben sabırsız duramıyorum
Çok çok geçmiş olsun canım...O kadar iğne oluyoruz, hepsinin acısı bir progestana bedel...Ben de nefret ediyorum o igneden, sağa yatamazsın, sola yatamazsın, kalkayım yürüyeyim desen sızım sızım sızlarKizlar cok fenayim igne yerim odem yapti şişti. Cok agriyor daha teste 6 gunum var.hemsiree obur tarafa yapariz bikac gun dedi ama ust uste de daha beter olmayayim. 3 gun daha igne olsam test gununden 2 gun öncede test yapayim yoksa bosuna aci çekmeyeyim. Oturup kalkmak iskence oldu hem ki hep ayni kisi yapti ignemi. bu beklemek en zoruymuş bi kez daha anladim
kızlar değerimi burayada yazayım pozitif sonuç alanlar sizde yazarsanız minnettar olacağım :)
8. günü 82.2
10. gün 301
12. gün 737
5. gün 2 adet embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali ne kadar sizce[/QUOT
Peki dondurulmusmuydu yoksa tazemiydi benimde 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu bugün 10.günüm bekliyorum
Bende sabirsizlaniyorum kizimda 12. Gun 26 cikmisti degerim erken yaptirisam hic cikmaz diye korkuyorum ama kizim 3. Gun embryosuydu bu seferki blast kafam karmakarisik5.gun embriyosu 8.gunde mi cikti? Transfer gününü saydin mi ben de biran once yaptirmak istiyrm da
Çok sevindim canım,tebrik ederım...Darısı biz bekleyenlerin başına...Benimde sonucum ikiye katlamış Allah a şükür
Âmin inşallah sizde hayırlı sonuclar olsunÇok sevindim canım,tebrik ederım...Darısı biz bekleyenlerin başına...
Hadi hayırlı olsun tekrardan için rahatlamistir tamamına ersin inşallahBenimde sonucum ikiye katlamış Allah a şükür
Ahh canim benimde ara ara agrilarim oluyor sol kasigimda ve karnimin sol yarafinda agri gibide degil degisik biswy oluyor bende sabredemiyorum gecse su gunler insallah seviniriz hislerim olmadigini soyluyor bakalim hakkimizda hayirlisi olsun gunlerini nasil geciriyorsun kac gundur evdeydim dun ve bugun yuruyerek alisveris merkezine gittim kizima eglence olsun diye biraz kafam dagildi iyi geldiOff yaa ağrılarım nezaman bitecek adet olucam sanıyorum,ne zormuş beklemek