2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Kızlar bel ve kasık ağrılarım hala devam ediyor,bugün dr'la görüştüm normalmiş,tutunma belirtisi de olabilirmiş dedi :KK43: olabilirde,olmayabilirde:110:

Kızlar bel ve kasık ağrılarım hala devam ediyor,bugün dr'la görüştüm normalmiş,tutunma belirtisi de olabilirmiş dedi :KK43: olabilirde,olmayabilirde:110:
Benimde ara ara oluyo ozellikle sabah kalktigimda kasiklarimda adet olucak gibi agrim oluyor insallah bizimle olduklari icindir bu agrilar sen 31ocak beklicekmisin dr genelde 10 yada 12 . Gun istiyo bizim dr 14. Gun istedi o kadar sabirsizlaniyorumki gunler gecmek bilmiyor

Benimde ara ara oluyo ozellikle sabah kalktigimda kasiklarimda adet olucak gibi agrim oluyor insallah bizimle olduklari icindir bu agrilar sen 31ocak beklicekmisin dr genelde 10 yada 12 . Gun istiyo bizim dr 14. Gun istedi o kadar sabirsizlaniyorumki gunler gecmek bilmiyor

Canım bız seninle aynı gun transfer olmuştuk sanırım,31'i dedıler ama beklıyemıcem sanki o gunu

Kizlar cok fenayim igne yerim odem yapti şişti. Cok agriyor daha teste 6 gunum var.hemsiree obur tarafa yapariz bikac gun dedi ama ust uste de daha beter olmayayim. 3 gun daha igne olsam test gununden 2 gun öncede test yapayim yoksa bosuna aci çekmeyeyim. Oturup kalkmak iskence oldu hem ki hep ayni kisi yapti ignemi. bu beklemek en zoruymuş bi kez daha anladim

Kizlar cok fenayim igne yerim odem yapti şişti. Cok agriyor daha teste 6 gunum var.hemsiree obur tarafa yapariz bikac gun dedi ama ust uste de daha beter olmayayim. 3 gun daha igne olsam test gununden 2 gun öncede test yapayim yoksa bosuna aci çekmeyeyim. Oturup kalkmak iskence oldu hem ki hep ayni kisi yapti ignemi. bu beklemek en zoruymuş bi kez daha anladim
Çok çok geçmiş olsun canım...O kadar iğne oluyoruz, hepsinin acısı bir progestana bedel...Ben de nefret ediyorum o igneden, sağa yatamazsın, sola yatamazsın, kalkayım yürüyeyim desen sızım sızım sızlar:KK66:
Acaba doktorunu arasan mı, alternatif sunar belki iğne dışında?

kızlar değerimi burayada yazayım pozitif sonuç alanlar sizde yazarsanız minnettar olacağım :)

8. günü 82.2
10. gün 301
12. gün 737
5. gün 2 adet embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali ne kadar sizce[/QUOT

Peki dondurulmusmuydu yoksa tazemiydi benimde 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldu bugün 10.günüm bekliyorum

Off yaa ağrılarım nezaman bitecek :KK43: adet olucam sanıyorum,ne zormuş beklemek
Ahh canim benimde ara ara agrilarim oluyor sol kasigimda ve karnimin sol yarafinda agri gibide degil degisik biswy oluyor bende sabredemiyorum gecse su gunler insallah seviniriz hislerim olmadigini soyluyor bakalim hakkimizda hayirlisi olsun gunlerini nasil geciriyorsun kac gundur evdeydim dun ve bugun yuruyerek alisveris merkezine gittim kizima eglence olsun diye biraz kafam dagildi iyi geldi

X