Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende iğneden çok çektim sıcak havlu ılık suyla ovalama birde kolonyalı pamuk iyi geliyor dediler benm bezelerin geçmeside baya uzun sürdü 4 tane yapıldı bana sabah akşam di 4. Den sonra yürüyemedim resmen ateşlendim çok tepki verdi vücudum ama kolonyalı pamuk iyi geliyoIgne yaptirayim mi yaptirmayayim mi derken hemşire komsum yapti yine sagolsun.cok dikkat etti beze yapan yere yapmadi dunkinin ustune yapti. Insallah acimaz ne yapayim ne koyayim dedim kolonyali pamuk koy dedi. Eger cok kotu olursa 1 gun ara vereyim diyrm. Iyiki tatil yrn okul yok yoksa napardim
Transfer hiç zor olmuyo hiç Ağrı'da olmuyo bnce tek zorluk idrara çok sıkıştığın için hissettiğin rahatsızlıkKızlar benim yarin transferim var çok heyecanlıyım,zor mu transfer,ağrı oluyo mu ,nasıl yapılıyor
KEDERSIZ: ARKADAŞ söyle bir yazı yazmista bende dondurulmusmu yoksa tazemi diye sormuştum yazıda suydubelim agrimaya başladı adet olacağım zaman belim agrimaya başlar yarın adet günüm inşallah olmam yaa
Sorun alintinin içinde kalmış şimdi gördüm canimKEDERSIZ: ARKADAŞ söyle bir yazı yazmista bende dondurulmusmu yoksa tazemi diye sormuştum yazıda suydu
kızlar değerimi burayada yazayım pozitif sonuç alanlar sizde yazarsanız minnettar olacağım :)
8. günü 82.2
10. gün 301
12. gün 737
5. gün 2 adet embriyo transfer edilmişti ikiz olma ihtimali ne kadar sizce
Olabilir cnm aynı şekilde benimde 5.embriyosu 2 tane transfer oldu ondan merak ettim bugün onuncu günüm yarın testi yaptiricam bu 3. Denemem hep 11.gün yaptırdım yarın sonucu aciklarimSorun alintinin içinde kalmış şimdi gördüm canim
Aynen canim bgn 12.ignemi oldum hergun oluyrm.ates basmalari bendede oluyor. Ama sicak iyi degil diye okudum nette soguk koyun diyor du. Onada ben cekindim üşütmeyeyim bide. Sicak gercekten iyi geldiyse deneyeceğim ne dersin?Bende iğneden çok çektim sıcak havlu ılık suyla ovalama birde kolonyalı pamuk iyi geliyor dediler benm bezelerin geçmeside baya uzun sürdü 4 tane yapıldı bana sabah akşam di 4. Den sonra yürüyemedim resmen ateşlendim çok tepki verdi vücudum ama kolonyalı pamuk iyi geliyo
Ah ne olacak halimiz bende bugün biara agladim tamam tutmadi diye ama esime de belli etmiyorum. Zaman gecmiyor igne yerlerim. Çok zormus cok sanırım çarşamba gunu kan vericem bu gidisle bosuna igne olmayayim eger tutmamissabelim agrimaya başladı adet olacağım zaman belim agrimaya başlar yarın adet günüm inşallah olmam yaa
Badembadem34 senin baska dondurulmus embryon varmi benim oda yok olmazsa elde var 0
Ah ne olacak halimiz bende bugün biara agladim tamam tutmadi diye ama esime de belli etmiyorum. Zaman gecmiyor igne yerlerim. Çok zormus cok sanırım çarşamba gunu kan vericem bu gidisle bosuna igne olmayayim eger tutmamissa
Canım Allah nasip ettikten sonra kaçıncı gün olduğu önemli değil inşallah güzel sonuçlanırBenim 2.gun embriyosu,sızce şansım varmı kızlar (
maşallah canim guzel gidio tedavin ,kompakt dondurulmuş ayni kelime canimSlm arkadaşlar dün 9. Gunumdu kontrol oldum endometrium 8, 5 mm olmuş cuma ya tekrar kontrol var hersey yolunda giderse inşallah Şubat in 2 sinde transferim var dün dr 3 tane kompakt embriyo n var dedi kompakt ne demek biliyor musunuz