- 1 Haziran 2013
- 199
- 93
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tşk ederim canım ama benim 11 tane dondurulmuş embriyo m var 3 tanesi kompakt mis dedi dr soramadim cuma ya kadar meraktan ölürüm[/QUOTE]UOTE="EsEs50, post: 39070397, member: 437741"]maşallah canim guzel gidio tedavin ,kompakt dondurulmuş ayni kelime canim
Bana en iyi kolonyalı pamukla yaptığım masajlar fayda ettiAynen canim bgn 12.ignemi oldum hergun oluyrm.ates basmalari bendede oluyor. Ama sicak iyi degil diye okudum nette soguk koyun diyor du. Onada ben cekindim üşütmeyeyim bide. Sicak gercekten iyi geldiyse deneyeceğim ne dersin?
ben de tutuyorum ama bir taraftan da yapsam da test için hazırlık olsa diyorum işteGünaydın iyi haberler gelsin inşallah, ben bu defa kendimi tuttum ve idrar da yapmayıp test Gününe kadar bekledim
ama henüz çok erken sağlıklı bir sonuç olmayabilirdondurulmuş embriyo transferim oldu 2 tane dün akşam az kanamam oldu.doktor iğne yaptırttı.gitmişken testte yaptırdım.6.günü yaptırdım.5.gün embriyosuydu.sonuç 1.7 çıktı olmadı tutunamadı kuzularım.ilk tüp bebeğim tek embriyo ile tutunmuştu 23 haftalık öldü.bu neden olmadı.doktorlar bekliycez dedi ama çok moralim bozuk.
Merhaba tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuclansinmerhaba bende bahçeci fulyada tedavi görüyom :) dondurulmuş embriyo transferi olucak bat tarihim daha belli değil olunca yazıcam :)
Sonuç için çok erken değilmi 6.gunde kanda değer yukselmemus olsmazmi dr gününde tekrar istemedimidondurulmuş embriyo transferim oldu 2 tane dün akşam az kanamam oldu.doktor iğne yaptırttı.gitmişken testte yaptırdım.6.günü yaptırdım.5.gün embriyosuydu.sonuç 1.7 çıktı olmadı tutunamadı kuzularım.ilk tüp bebeğim tek embriyo ile tutunmuştu 23 haftalık öldü.bu neden olmadı.doktorlar bekliycez dedi ama çok moralim bozuk.
inş ama oğlumda ne kanamam ne ağrım olmuştu.bunlarda çok ağrı ile gittim az kanamam vardı oğlum 9.günde çıktı ben kendim yaptırdım testi burda 5.gün embriyosunda erken yaptıranların 20 lerde falanda olsa çıkmış bilmiyorum iğnelere devam dediler çok üzüldümama henüz çok erken sağlıklı bir sonuç olmayabilir
doktor gününde yaptır bekliycez diyo bilmiyorum dün çok ağrım az kanamam oldu.2 tane olunca çok ümitlendik bilmıyorum beklıycezSonuç için çok erken değilmi 6.gunde kanda değer yukselmemus olsmazmi dr gününde tekrar istemedimi
Hayirlisi insallah bebeklerin seninledir kanamasi olup hamile olanlarda cok okudum yerlesme kanamasidir insallahdoktor gününde yaptır bekliycez diyo bilmiyorum dün çok ağrım az kanamam oldu.2 tane olunca çok ümitlendik bilmıyorum beklıycez
Merhaba Arkadaşlar
Benim gibi birçok arkadaşın Ocak / Şubat ayında dondurulmuş embriyoları ile yollarına devam edeceğini biliyorum... Bu konuda bilgi paylaşımını ve tedavi detaylarını bir başlık altında toplamak ve "ice baby" anne adaylarının sıcak ilişkiler kurmasını ümit ederek bu topiği açmak istedim...
İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
[TR][TR][/tr][/tr]
@gulse29mart 25 Antalya 16 Aralık 06 Ocak 15 Ocak @mhtpfth 29 İzmir Euro Fertil 22 Aralık 08 Ocak 19 Ocak @Kedersiz 30 Antalya Tüp Bebek 23 Aralık 12 Ocak 20 Ocak (2 Emb) @SSGG 28 Adana ? 12 Ocak 22 Ocak (2 Emb) @gazia 29 Adana Ankada 25 Aralık 13 Ocak 23 Ocak @ERSU 28 Bursa Art 26 Aralık ? ? ? @umutt88 26 Pembe Mavi Bursa 28 Aralık 14 Ocak ? ? @Eliftnc ? Maslak Acıbadem ? 15 Ocak 26 Ocak ? @hadi insallah 22 Euro Fertil 1 Ocak 15 Ocak 27 Ocak (2 Emb) ? @roseemoon ? Adana Acıbadem ? 16 Ocak 28 Ocak ? @fulya3535 29 İzmir Dr.İsrael 27 Aralık 20 Ocak 30 Ocak (2 Emb) ? @esunger53 33 Bahçeci Fulya 29 Aralık 17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ? @Badembadem34 37 Bahçeci Fulya 3 Ocak 17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ? @umutlugirl 30 Bahçeci Fulya 02 Ocak 19 Ocak ? ? @biyologmerve 28 Bahçeci Fulya 05 Ocak ? ? ? @nurse51 28 Bursa Acıbadem 06 Ocak ? ? ? @melegimgelsin 29 Malatya Doğu Fertil 07 Ocak 26 Ocak(1 Emb) ? ? @yumuklagli ? ? ? 28 Ocak ? ? @beren84 30 M.Park B.Evler 12 Ocak ? 28 Ocak ? ? @elif_su06 33 Malatya F.Ersen 14 Ocak ? ? ? @timse 30 Maslak Acıbadem 15 Ocak ? Yumurta Gelişmesi İptal @EsEs50 28 Yurtdışı 17 Ocak ? ? ? @eskisehir 30 Özel İzmir 18 Ocak ? ? ? @hkom 27 Maslak Acıbadem 20 Ocak ? ? ? @amanda29 34 Memorial Şişli 28 Ocak ? ? ? @hayalimsinnn 34 ? ? ? ? ? @yeloyelo ? ? ? ? ? ? @blgk 25 Anadolu Sağlık Merkezi ? ? ? ? @nursela09 ? Bahçeci Fulya ? ? ? ?
[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/TR]
Insallah gununde artmis degeri gorursun ben 3. Gun embryosu 12. Gun 26 cikmisti kizimda sonucum demekki daha erken yapsam yok cikacakti insallah seninde oyledir canim Kanaman bugunde devam ediyormudoktor gününde yaptır bekliycez diyo bilmiyorum dün çok ağrım az kanamam oldu.2 tane olunca çok ümitlendik bilmıyorum beklıycez
Çok sevindim gözün Aydın darısı tüm bekleyenlere inşallahKizlar test sonucum Pozitif inşallah 2 Gün sonra güzel artış olur dua edin lütfen
Kizlar test sonucum Pozitif inşallah 2 Gün sonra güzel artış olur dua edin lütfen
inş canım kendimden çok eşimin tekrar sevinmesini istiyorum.kanamam yok iğneden sonra bidaha gelmedi.hergün iğne yaptır dedi doktorumInsallah gununde artmis degeri gorursun ben 3. Gun embryosu 12. Gun 26 cikmisti kizimda sonucum demekki daha erken yapsam yok cikacakti insallah seninde oyledir canim Kanaman bugunde devam ediyormu
senin icin cok sevindim insallah guzel artisin olur pozitifleri duyunca cok seviniyorum hayorlisiyla Allah tamamina erdirsin insallah degerin kac cikti