2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

UOTE="EsEs50, post: 39070397, member: 437741"]maşallah canim guzel gidio tedavin ,kompakt dondurulmuş ayni kelime canim[/QUOTE]
Tşk ederim canım ama benim 11 tane dondurulmuş embriyo m var 3 tanesi kompakt mis dedi dr soramadim cuma ya kadar meraktan ölürüm

UOTE="EsEs50, post: 39070397, member: 437741"]maşallah canim guzel gidio tedavin ,kompakt dondurulmuş ayni kelime canim
Tşk ederim canım ama benim 11 tane dondurulmuş embriyo m var 3 tanesi kompakt mis dedi dr soramadim cuma ya kadar meraktan ölürüm[/QUOTE]

Selam canım bildigim kadariyla işlevine göre az hacimli olmasi lazım

Aynen canim bgn 12.ignemi oldum hergun oluyrm.ates basmalari bendede oluyor. Ama sicak iyi degil diye okudum nette soguk koyun diyor du. Onada ben cekindim üşütmeyeyim bide. Sicak gercekten iyi geldiyse deneyeceğim ne dersin?
Bana en iyi kolonyalı pamukla yaptığım masajlar fayda etti

HERKESE GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN
iyi bir gün olsun inşaallah ELİFTNC bugün senin sonucunu alacağız herhalde inşaallah pozitif bir haber verirsin bize benim test günüm de yaklaştı yarından sonraki gün acayip heyecanlıyım bu arada test gününden önce idrarda bakan var mı bugün 10.gün çıkar mı acaba

Günaydın iyi haberler gelsin inşallah, ben bu defa kendimi tuttum ve idrar da yapmayıp test Gününe kadar bekledim

dondurulmuş embriyo transferim oldu 2 tane dün akşam az kanamam oldu.doktor iğne yaptırttı.gitmişken testte yaptırdım.6.günü yaptırdım.5.gün embriyosuydu.sonuç 1.7 çıktı olmadı tutunamadı kuzularım.ilk tüp bebeğim tek embriyo ile tutunmuştu 23 haftalık öldü.bu neden olmadı.doktorlar bekliycez dedi ama çok moralim bozuk.

dondurulmuş embriyo transferim oldu 2 tane dün akşam az kanamam oldu.doktor iğne yaptırttı.gitmişken testte yaptırdım.6.günü yaptırdım.5.gün embriyosuydu.sonuç 1.7 çıktı olmadı tutunamadı kuzularım.ilk tüp bebeğim tek embriyo ile tutunmuştu 23 haftalık öldü.bu neden olmadı.doktorlar bekliycez dedi ama çok moralim bozuk.
ama henüz çok erken sağlıklı bir sonuç olmayabilir

Sonuç için çok erken değilmi 6.gunde kanda değer yukselmemus olsmazmi dr gününde tekrar istemedimi

ama henüz çok erken sağlıklı bir sonuç olmayabilir
inş ama oğlumda ne kanamam ne ağrım olmuştu.bunlarda çok ağrı ile gittim az kanamam vardı oğlum 9.günde çıktı ben kendim yaptırdım testi burda 5.gün embriyosunda erken yaptıranların 20 lerde falanda olsa çıkmış bilmiyorum iğnelere devam dediler çok üzüldüm

doktor gününde yaptır bekliycez diyo bilmiyorum dün çok ağrım az kanamam oldu.2 tane olunca çok ümitlendik bilmıyorum beklıycez
Hayirlisi insallah bebeklerin seninledir kanamasi olup hamile olanlarda cok okudum yerlesme kanamasidir insallah

Merhaba Arkadaşlar

Benim gibi birçok arkadaşın Ocak / Şubat ayında dondurulmuş embriyoları ile yollarına devam edeceğini biliyorum... Bu konuda bilgi paylaşımını ve tedavi detaylarını bir başlık altında toplamak ve "ice baby" anne adaylarının sıcak ilişkiler kurmasını ümit ederek bu topiği açmak istedim...

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
@gulse29mart 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
@mhtpfth 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
@Kedersiz 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
@SSGG 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
@gazia 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
@ERSU 28Bursa Art26 Aralık?? ?
@umutt88 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 Ocak? ?
@Eliftnc ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak ?
@hadi insallah 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) ?
@roseemoon ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak ?
@fulya3535 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) ?
@esunger53 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
@Badembadem34 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (2 Emb) ?
@umutlugirl 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak? ?
@biyologmerve 28Bahçeci Fulya05 Ocak?? ?
@nurse51 28Bursa Acıbadem06 Ocak?? ?
@melegimgelsin 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak(1 Emb) ? ?
@yumuklagli ???28 Ocak? ?
@beren84 30M.Park B.Evler 12 Ocak ? 28 Ocak? ?
@elif_su06 33Malatya F.Ersen14 Ocak?? ?
@timse 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta Gelişmesiİptal
@EsEs50 28Yurtdışı17 Ocak ? ? ?
@eskisehir 30Özel İzmir18 Ocak ? ? ?
@hkom 27Maslak Acıbadem20 Ocak ?? ?
@amanda29 34Memorial Şişli28 Ocak?? ?
@hayalimsinnn 34???? ?
@yeloyelo ????? ?
@blgk 25Anadolu Sağlık Merkezi ??? ?
@nursela09 ?Bahçeci Fulya ??? ?

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

doktor gününde yaptır bekliycez diyo bilmiyorum dün çok ağrım az kanamam oldu.2 tane olunca çok ümitlendik bilmıyorum beklıycez
Insallah gununde artmis degeri gorursun ben 3. Gun embryosu 12. Gun 26 cikmisti kizimda sonucum demekki daha erken yapsam yok cikacakti insallah seninde oyledir canim Kanaman bugunde devam ediyormu

Insallah gununde artmis degeri gorursun ben 3. Gun embryosu 12. Gun 26 cikmisti kizimda sonucum demekki daha erken yapsam yok cikacakti insallah seninde oyledir canim Kanaman bugunde devam ediyormu
inş canım kendimden çok eşimin tekrar sevinmesini istiyorum.kanamam yok iğneden sonra bidaha gelmedi.hergün iğne yaptır dedi doktorum

X