2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Senin moralin niye bozuk canım yaaa... Kim veya ne üzdü seni bakemmmm...
Kasik agrilarim basladi ayaklarimda usuyo adet olacak gibiyim bugun cok aglamakliyim kendimi mutfaga vurdum simdi kafami dagitmak icin boyle beklemek oldumu olmadimi bu belirsizlik psikolojimi bozuyor ama kendimi toplicam nasipse olacak bugun cok dua ettim kendim icin hepiniz icin Allah guzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize gazia pozitifinden sonra daha iyiyim sanirim ust uste negatifleri gormek moralimi bozdu

Benimde karnımda Ağrı var hala birde dün yüzümde bir sivilce çıktı heralde hasta olcam dedim sivilce bnim moralimi çok bozmuştu hatta sabah estrofem falanda içmedim zaten yoksa boşuna içmiş oluyorum diye

Arkadaşlar pazartesi Allahın izniyle ,transferim olacak acaba transferden sonra hangi ilaçlar kullanılıyor,ya da ne kullandınız
Hadi hayirlisi bebisleri alngel insallah hep seninle kalirlar sonucun pozitif olur Ben coraspirin elevit estrofem ve crinone jel kullaniyorum bide tsh icin ilac benim yuksektide ama dr gore degisiyor ve hastanin durumuna gore

Hadi hayirlisi bebisleri alngel insallah hep seninle kalirlar sonucun pozitif olur Ben coraspirin elevit estrofem ve crinone jel kullaniyorum bide tsh icin ilac benim yuksektide ama dr gore degisiyor ve hastanin durumuna gore
Tesekkürler canım,inşallah hepimiz hasretini çektiğimiz yavrularımıza kavuşuruz,ben transfer öncesi crinone jel,estrofem,coraspin kullaniyorum sanirim transfer sonrasi da devam edecek,bazılari iğne de kullaniyomus transfer sonrası ,bakalım doktorum nasil uygun görecek,ben tsh a baktirmistim cok súkür normal çıktı

Arkadaşlar adetim biteli 3 gun oluyor bugün birden koyu kahve akıntı geldi hiç böyle olmazdı . TekaşlNdım böyle olan arkadaşlar var mı

Arkadaslar Günaydın mesaj yazıp üzüntüme ortak olan arkadaşlar dan Allah razı olsun. İyi ki varsınız hic kimsenin bilmediği bi süreç yaşadım sadece sizlerle paylastim herseyimi sizler bu süreçte hep yanımda oldunuz dualarınizla. Toparlanmaya çalışıyorum. Pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Yeni tedaviye başlayanlara da bol şans diliyorum allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Şimdi bi sorum olacak benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlarım ne zaman adet oldunuz ben ilaçları bıraktım ama daha olmadım.

Arkadaslar Günaydın mesaj yazıp üzüntüme ortak olan arkadaşlar dan Allah razı olsun. İyi ki varsınız hic kimsenin bilmediği bi süreç yaşadım sadece sizlerle paylastim herseyimi sizler bu süreçte hep yanımda oldunuz dualarınizla. Toparlanmaya çalışıyorum. Pozitif sonuç alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağıniza alın inşallah. Yeni tedaviye başlayanlara da bol şans diliyorum allah kimsenin emeğini boşa çıkartmasın. Şimdi bi sorum olacak benim gibi negatif sonuç alan arkadaşlarım ne zaman adet oldunuz ben ilaçları bıraktım ama daha olmadım.
bikac güne olursun canim

X