- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
Bnm de test gunum 28 inde :)hayırlı olsun canım inş pozitif olur ben de beklemedeyim 28 i test var bakalım
canım senin test sonucun kaçtı onu kaçırdım galibaçookk teşekkür ederim canım darısı sana ve diğer arkadaşlarıma listemiz hamişlerle dolup taşsın inşallah
kızımda çekmiştim bunda da nasip olur inşallah duymak :)
inş pozitif görürüz ikimizdeeeeeeeeBnm de test gunum 28 inde :)
Bnm de test gunum 28 inde :)
Cnm tabiki olur. Bu ikinci denemem ins son olur. bahcecide tedawi goruyrm 27 yasindaim cikolata kistim war 2 adet .Canım ben seni listeye eklememişim... Bilgilerini yazarsan senide ekleyelim ve güzel sonucu birlikte bekleyelim...
Cnm tabiki olur. Bu ikinci denemem ins son olur. bahcecide tedawi goruyrm 27 yasindaim cikolata kistim war 2 adet .
Kızlar Transferimin 5.günü hala belirti yok,iyimi kötümü?bilemedimkafam Karışık... Sadece sag kasığımda batma var
Tatlimmm bnm 8. Gunum bugun ama ates basmam fln yok aksine cogunlukla usuyorum. Aradada kasiklarim agrio. Belim de bazen. Senin usume durumun nasildi sicak fln basmio bni korkuyomoo neden o kadar geç bence 12. gun yaptır 15. gun tekrarlarsın cnm
Tatlimmm bnm 8. Gunum bugun ama ates basmam fln yok aksine cogunlukla usuyorum. Aradada kasiklarim agrio. Belim de bazen. Senin usume durumun nasildi sicak fln basmio bni korkuyombirde goguslerin nasildi bugunlrde? Bnm hc hassasiyt fln ordada yk senin nasildi aklima geldin de bi sorayim dedim.
senin adına ben de heyecanlıyımGünaydınlar herkese yarın test günüm ama bugünden uykum kaçtı
amanda29 canım ben 20 ocakta dün adet oldum. Son adet tarihimi ekleyebilirsin. Ama hesabıma göre herşey yolunda giderse ya şubatın son günlerinde ya da martın ilk günlerinde transfer olur. Anlayacağın benim daha çoook var. Bu arada hamile olanları gördüm listede Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bizi de dualarınızda unutmayın arkadaşlar.
amanda29 benim transfer tarihi belli oldu,26 ocak pazartesi 1 embriyo transfer edilecek,şimdiden çok heyecanlıyım
Canım benim ben de bir an önce olsun istiyorum ama doktorum benim uzun protokol yapıyor tüp bebek tedavisini, yani şimdi adet oldum 21. gün kontrole gidip iğne ve ilaçlara başlayacağım. Bu kontrolden sonra yaklaşık 18-20. günler falan da işte senin dediğin gibi transfer oluyor, öncekinde öyle olmuştu. Dolayısıyla adetin 1. gününden sayınca 40 gün falan oluyor transfere.Ondan öyle diyorum. Neyse napalım geç olsun da güç olmasın, bu sefer pozitif olsun inşallah hepimizin.Neden canım o kadar uzattın transferi... Genelde adetin 17.günü gibi oluyormuş transfer seninde 7 şubat gibi olsa transfer 17 şubatta öğrenirsin hayırlı haberi.....
Canim kan verdim geldim sonuç 15 :30 da çıkacakmis bekliyorum bugün normal adet günüm biraz ağrılarım var canım sıkkınY yenibidunya canım nerelerdesin... Hayırlı haberlerini bekliyoruzzzzzz...