2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Çok gecmis olsun canim,neden saglikli çözülmediler acaba birsey dediler mi,benim de haftaya pazartesi ya da sali transfer olacak 5.gün embriyosu dondurulmustu stres oldum simdi :-(
% 5 ihtimal varmış o da bana vurmuş ben aslında şanssız bir insanım milyonda bir de olsa yine bana vururdu niye böyle oldu biz de anlamadık dediler. 3. Gün embriyosu idi venim hatta ilk transferim tutmuş ve düşmüştü belki gerçekten embriyolarım kalitesizdi senin 5. Günmüş rahat ol dua et hayırla al bebişini canım dondurulmuşta tutma şansı daha yüksek son araştırmalar bunu gösteriyor kaygı etme lütfen

kızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu
Hayitlimolsun tamamina ersin insallah saglikla kucagina al darisi benim ve tum arkadaslarin basina insallah

canm beni de ekler misin listeye adetimi bekliyorum bnde subat bası gibi olur snra donmus bebelerim için tedaviye başlıcam:) yaş 25, hastane anadolu saglık merkezi dger bilgileri olustukca haber ederim:))

benimde dondurulmuş embriyo transferm 4.gün once yapıldı sonuc beklıoruz olumlu inş

Hayırlı olsun canım transferin, inşallah müjdeli haberler verirsin... Listeye ekliyorum canım eksik bilgilerini de yazar mısın?

Benim negatif olduğundan dolayı mı listeden silindim :-(((((((;

Canımmmm hiç öyle birşey olabilir mi Listeden silmedim yeni adet tarihine göre yeniledim...

kızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu

Canımmmm harika, muhteşem bir haber... Gerçi yaramazlık yapıp erken test yapmışsın ama içine doğmuş herhalde annelik içgüdüsü... Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah...

Rabbim hasretini çektiğimiz evlatlarımıza kavuştursun inşallah,nasipten ötesi yok,hepimiz nasibimizi yaşiyoruz,kazayla derler ya o şekilde hamile kalanlara ne demeli,bizim imtihanımız zor görünüyor

canm beni de ekler misin listeye adetimi bekliyorum bnde subat bası gibi olur snra donmus bebelerim için tedaviye başlıcam:) yaş 25, hastane anadolu saglık merkezi dger bilgileri olustukca haber ederim:))

Hoşgeldin canım, tabiki de eklerim... İnşallah mutlu olarak ayrılırsın topiğimizden... (ayrılmak dediysem bizi hepten terk etmek olarak değil :) )

Hoşgeldin canım, tabiki de eklerim... İnşallah mutlu olarak ayrılırsın topiğimizden... (ayrılmak dediysem bizi hepten terk etmek olarak değil :) )
inşallah hepimiz öuylu sonuclar alıp bebişlerimize kavusuruz:))

Hamile kalanlar varmış kizlar ikinizde hayırlısı ile alırsınız bebislerini kollariniza inşallah gonulden tebrik ediyorum ikinizide benimde dun kontrolum vardi rahim kalınlığı 5.7 mm olmuş cuma tekrar çağırdı haftaya transfer varrrrr

Benim de yarin kontrolüm var,pazartesi ya da sali transfer olur dedi doktorum

hayırlısıyla transferın olur inş canım güzel sonuclar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…