masallahhhh tattlimmm cok güzel değerinde gozun aydin olsun ,darisi bizlerin basina olsun insallahkızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu
% 5 ihtimal varmış o da bana vurmuş ben aslında şanssız bir insanım milyonda bir de olsa yine bana vururdu niye böyle oldu biz de anlamadık dediler. 3. Gün embriyosu idi venim hatta ilk transferim tutmuş ve düşmüştü belki gerçekten embriyolarım kalitesizdi senin 5. Günmüş rahat ol dua et hayırla al bebişini canım dondurulmuşta tutma şansı daha yüksek son araştırmalar bunu gösteriyor kaygı etme lütfenÇok gecmis olsun canim,neden saglikli çözülmediler acaba birsey dediler mi,benim de haftaya pazartesi ya da sali transfer olacak 5.gün embriyosu dondurulmustu stres oldum simdi :-(
kızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu
çok teşekkür ederim canımtebrıkler cnm ınş degrrın kat kat artar
Benim de 12 sinde oldu ya ben de yapıyo mi evde. sen yapınca hwyecanlandim ya sabirsizlaniyorum.hepinizie çok teşekkür ederim darısı başınızıa
ssgg evet canım ayın 12sinde oldu transfer
Hayitlimolsun tamamina ersin insallah saglikla kucagina al darisi benim ve tum arkadaslarin basina insallahkızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu
canm beni de ekler misin listeye adetimi bekliyorum bnde subat bası gibi olur snra donmus bebelerim için tedaviye başlıcam:) yaş 25, hastane anadolu saglık merkezi dger bilgileri olustukca haber ederim:))Bak yaaa o kadar bekledim ekranın başında yazmadın tam kalktım hemen yazmışsın....
Neyse Güzel haberlerle döndüğün için teessüf etmiyorum
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh....
benimde dondurulmuş embriyo transferm 4.gün once yapıldı sonuc beklıoruz olumlu inş
Benim negatif olduğundan dolayı mı listeden silindim :-(((((((;
kızlar dayanamadım bugün idrardan yaptım testi silik çizgi çıkınca sağlık ocağında kan verdim 82.2 çıktı bugün 8. günüm 5. gün embriyosu
Rabbim hasretini çektiğimiz evlatlarımıza kavuştursun inşallah,nasipten ötesi yok,hepimiz nasibimizi yaşiyoruz,kazayla derler ya o şekilde hamile kalanlara ne demeli,bizim imtihanımız zor görünüyor% 5 ihtimal varmış o da bana vurmuş ben aslında şanssız bir insanım milyonda bir de olsa yine bana vururdu niye böyle oldu biz de anlamadık dediler. 3. Gün embriyosu idi venim hatta ilk transferim tutmuş ve düşmüştü belki gerçekten embriyolarım kalitesizdi senin 5. Günmüş rahat ol dua et hayırla al bebişini canım dondurulmuşta tutma şansı daha yüksek son araştırmalar bunu gösteriyor kaygı etme lütfen
canm beni de ekler misin listeye adetimi bekliyorum bnde subat bası gibi olur snra donmus bebelerim için tedaviye başlıcam:) yaş 25, hastane anadolu saglık merkezi dger bilgileri olustukca haber ederim:))
inşallah hepimiz öuylu sonuclar alıp bebişlerimize kavusuruz:))Hoşgeldin canım, tabiki de eklerim... İnşallah mutlu olarak ayrılırsın topiğimizden... (ayrılmak dediysem bizi hepten terk etmek olarak değil :) )
Benim de yarin kontrolüm var,pazartesi ya da sali transfer olur dedi doktorumHamile kalanlar varmış kizlar ikinizde hayırlısı ile alırsınız bebislerini kollariniza inşallah gonulden tebrik ediyorum ikinizide benimde dun kontrolum vardi rahim kalınlığı 5.7 mm olmuş cuma tekrar çağırdı haftaya transfer varrrrr
Kedersiz ve mhtfth kızlar kalp atışlarını duyunca videoya cekmeyi unutmayın muhteşem bir ses o:))))
Hamile kalanlar varmış kizlar ikinizde hayırlısı ile alırsınız bebislerini kollariniza inşallah gonulden tebrik ediyorum ikinizide benimde dun kontrolum vardi rahim kalınlığı 5.7 mm olmuş cuma tekrar çağırdı haftaya transfer varrrrr
Kedersiz ve mhtfth kızlar kalp atışlarını duyunca videoya cekmeyi unutmayın muhteşem bir ses o:))))
Benim de yarin kontrolüm var,pazartesi ya da sali transfer olur dedi doktorum