Arkadaşlar merhaba
ben yeni üye oldum deneyimlerimi ve deneyimlerinizi paylaşmak için.
canım öncelikle arkadaşların dediği gibi nasipten ötesi yok.Bende 2 aşılama ve 2 tüp bebek transferi yaşadım.2. sinde hamile kaldım fakat 2 aylıkken yaşamadığı için aldırmak zorunda kaldım.Bence önemli olan yumurtanın kaç tane olması kaliteli olmasından ziyade Allahın zamanı geldi demesi sanırım.Biz çırpınıyoruz çabalıyoruz ama zamanı gelmediyse beklicez maalesef.Bende tedavideyim ayın 28. sinde 3. transferim olucak nasipse, dondurulmuşlarla.
ilk önce şu konuda herkesi uyarmak istiyorum .Gebeliğimde yaşamamasının sebebi kan pıhtışalmasıymış.Beni hiç bu testler konusunda uyarmadı doktorlar.Lütfen siz bu kadar acı çekip bu kadar umutlanıp benim gibi bilgisizlikten kaybetmeyin,önceden genetik testlerinizi yaptırın.
Hepimizin bebekleriyle güzel günlerine inşallah....
Nasip kismet Allah bi bildigi vardiri keske uzulmeseydin ama eldende bisey gelmiyor hayirlisiOlmadi kızlar imtihanim daha bitmemiş Rabbim in dediği olur elden bişey gelmiyor. Çok zormuş bunu yaşamak ,eşim de ben de çok kötuyuz. arkadaşlarım sizden yine dua istiyorum bu defa sadece sabır için...
Amin insallah tedavin hayirli olsun insallah bu denemende yavruna kavusursunArkadaşlar merhaba
ben yeni üye oldum deneyimlerimi ve deneyimlerinizi paylaşmak için.
canım öncelikle arkadaşların dediği gibi nasipten ötesi yok.Bende 2 aşılama ve 2 tüp bebek transferi yaşadım.2. sinde hamile kaldım fakat 2 aylıkken yaşamadığı için aldırmak zorunda kaldım.Bence önemli olan yumurtanın kaç tane olması kaliteli olmasından ziyade Allahın zamanı geldi demesi sanırım.Biz çırpınıyoruz çabalıyoruz ama zamanı gelmediyse beklicez maalesef.Bende tedavideyim ayın 28. sinde 3. transferim olucak nasipse, dondurulmuşlarla.
ilk önce şu konuda herkesi uyarmak istiyorum .Gebeliğimde yaşamamasının sebebi kan pıhtışalmasıymış.Beni hiç bu testler konusunda uyarmadı doktorlar.Lütfen siz bu kadar acı çekip bu kadar umutlanıp benim gibi bilgisizlikten kaybetmeyin,önceden genetik testlerinizi yaptırın.
Hepimizin bebekleriyle güzel günlerine inşallah....
Canım keske üzülme diyebilsem ama inan insan unutuyor ve yeni tedaviye baslarken hersey siliniyor inşallah bir sonraki tedavin sana bebeginibgetirir o zaman goreceksinki aci cok cabuk unutuluyorOlmadi kızlar imtihanim daha bitmemiş Rabbim in dediği olur elden bişey gelmiyor. Çok zormuş bunu yaşamak ,eşim de ben de çok kötuyuz. arkadaşlarım sizden yine dua istiyorum bu defa sadece sabır için...
üzülme demeyeceğim çünkü biliyorum elde değil allah sabır versin dayanma gücü versinOlmadi kızlar imtihanim daha bitmemiş Rabbim in dediği olur elden bişey gelmiyor. Çok zormuş bunu yaşamak ,eşim de ben de çok kötuyuz. arkadaşlarım sizden yine dua istiyorum bu defa sadece sabır için...
Insallah bunlar bebegimizin varliginin belirtileridir ben oyle dusunup kendimi rahatlatiyorum benim belim bugun daha az agriyor ve ates basmasi bendede var normalde corap patik giyerim simdi corap bile fazla geliyorBenimde belim feci ağrıyor bugün,midem bulanıyor,ateş basıyor ara ara
Insallah bunlar bebegimizin varliginin belirtileridir ben oyle dusunup kendimi rahatlatiyorum benim belim bugun daha az agriyor ve ates basmasi bendede var normalde corap patik giyerim simdi corap bile fazla geliyor
Canim Allah sabır versin,inşallah en kısa zamanda yavruna kavuşursun :-(Olmadi kızlar imtihanim daha bitmemiş Rabbim in dediği olur elden bişey gelmiyor. Çok zormuş bunu yaşamak ,eşim de ben de çok kötuyuz. arkadaşlarım sizden yine dua istiyorum bu defa sadece sabır için...
umidi yitirme.. Rabbim yardimcin olsun..üzülme demeyeceğim çünkü biliyorum elde değil allah sabır versin dayanma gücü versin
seni o kadar çok iyi anlıyorum ki bir hafta önce bende negatifimi aldımmm Allahım dan sabır diliyorum yola devam edeceğiz başka çaremiz yokkkk canımmm anca toparlandımmm :-(( ama inanıyorummm olacak moralini bozma başka dondurulmuş embriyon var mı ?Olmadi kızlar imtihanim daha bitmemiş Rabbim in dediği olur elden bişey gelmiyor. Çok zormuş bunu yaşamak ,eşim de ben de çok kötuyuz. arkadaşlarım sizden yine dua istiyorum bu defa sadece sabır için...
umidinizi yitirmeyin.. rabbim yardimcin olsun.. dua et..Olmadi kızlar imtihanim daha bitmemiş Rabbim in dediği olur elden bişey gelmiyor. Çok zormuş bunu yaşamak ,eşim de ben de çok kötuyuz. arkadaşlarım sizden yine dua istiyorum bu defa sadece sabır için...
Çok üzüldüm ne desem olmuyor ama iki defadır pozitif sonuç alıp 8 haftalıkken kaybediyorum belki senin için teselli değil ama bundada bir hayır vardırOlmadi kızlar imtihanim daha bitmemiş Rabbim in dediği olur elden bişey gelmiyor. Çok zormuş bunu yaşamak ,eşim de ben de çok kötuyuz. arkadaşlarım sizden yine dua istiyorum bu defa sadece sabır için...
Olmadi kızlar imtihanim daha bitmemiş Rabbim in dediği olur elden bişey gelmiyor. Çok zormuş bunu yaşamak ,eşim de ben de çok kötuyuz. arkadaşlarım sizden yine dua istiyorum bu defa sadece sabır için...