- 3 Kasım 2014
- 954
- 914
- 43
Insallah sonucun guzel olur hadi hayirlisiCanim kan verdim geldim sonuç 15 :30 da çıkacakmis bekliyorum bugün normal adet günüm biraz ağrılarım var canım sıkkın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah sonucun guzel olur hadi hayirlisiCanim kan verdim geldim sonuç 15 :30 da çıkacakmis bekliyorum bugün normal adet günüm biraz ağrılarım var canım sıkkın
Benimde transfer gununu saymassak 5. Gunum heyecanka test gununu bekliyorum ilk gunler kasik bel agrim cok olmustu dun bugun agrilar ara ara oluyo ates basmasi cok oluyor bende surekli yatmiyorum yemek yapiyorum mutfak isleri yapiyorum sadece kendimi yormadan hayirlisiKizlar bgn transferimiz 3.gunu hafif hafif karin agrilarim oluyor. Bu normal degil mi.? Panik yapmiyrm sonucta bi islem gecirdim . Sureklide yatmiyrm dun 40 dk yurudum bgb de sabahtan 30dk yurudum. Oyle surekli yatmiyrm.bendw insulin direnci var. Ilkinde o yuzd3n tutmadigini düşünüyorum. Yuruyus ve diyet iyi geliyor. Sizler neler yapiyorsunuz?
Test gunu gelenler ben şimdiden heyecenlaniyrm sizi dusunemiyrm
Canım benim ben de bir an önce olsun istiyorum ama doktorum benim uzun protokol yapıyor tüp bebek tedavisini, yani şimdi adet oldum 21. gün kontrole gidip iğne ve ilaçlara başlayacağım. Bu kontrolden sonra yaklaşık 18-20. günler falan da işte senin dediğin gibi transfer oluyor, öncekinde öyle olmuştu. Dolayısıyla adetin 1. gününden sayınca 40 gün falan oluyor transfere.Ondan öyle diyorum. Neyse napalım geç olsun da güç olmasın, bu sefer pozitif olsun inşallah hepimizin.
Canim kan verdim geldim sonuç 15 :30 da çıkacakmis bekliyorum bugün normal adet günüm biraz ağrılarım var canım sıkkın
Ya kizlar aslinda belirti aramamak lazım ben ogluma hamileyken hic belirti yasamadim yine tutmadı diye umutsuzdum ama halbuki melegim benimleymis.birda surekli yatmak dinlenmek boş bence.transferimin 7. Gununde merdivenlerden 1 kat asagiya yuvarlandim her yerim mosmor oldu tamam dedim tutmussada dusmustur artik 10.gun test yaptirmaya gittim ama sonuctan emindim ama sonuc ne oldu pozitiffff o yuzden rabbim rızkını verecekse her sekilde tutunuyor: )merdivenden yuvarlanmam hic birşeye engel olmadı suan yataginda uyuyan dunyalar tatlisi 15 aylik bir oglum var insallah haftayada onun kardesi gelir aramıza: ~)
Sorma canım ya simdi bu kadar rahat anlatiyorum ama o gunleri aklima bile getirmek istemiyorum yarin son kontrol vaar haftaya transfer olacak bakalim hayırlısıCanım yaaa ne talihsizlik yaşamışsın ama aslan oğlun senin bırakmamış... İnşallah haftaya da zilli kızının müjdesini alırız
Kizlar bgn transferimiz 3.gunu hafif hafif karin agrilarim oluyor. Bu normal degil mi.? Panik yapmiyrm sonucta bi islem gecirdim . Sureklide yatmiyrm dun 40 dk yurudum bgb de sabahtan 30dk yurudum. Oyle surekli yatmiyrm.bendw insulin direnci var. Ilkinde o yuzd3n tutmadigini düşünüyorum. Yuruyus ve diyet iyi geliyor. Sizler neler yapiyorsunuz?
Test gunu gelenler ben şimdiden heyecenlaniyrm sizi dusunemiyrm
merhaba arkadaşlar negatifi aldıktan sonra bir dondurulmuşum vardi . doktorla konuştum dondurulmuşu koyulmadan yeniden tüp bebeğe geçiyorum eğer fazla embriyom olursa 2 yada 2 den daha fazla transfer edilecek hatta fazla embiryon olursa çift transfer yani 3. gun ve 5. gun transferi yapalım dedi. dondurulmuşa para vereceğime biraz daha fazla para verip 2. tüp bebeğe geçmek daha mantıklı tek embriyom tutmazsa zaten 2. tüpe geçecektim ilk adetimle başlayacağız inşallah bu sefer fazla embriyom olur ilkinde sadece 2 tane olmuştu. garanti tutar diye tek embriyo transferi yapmıştı. doktorum embriyoda genetik problem yoksa kesinlikle hamile kalırsın diyor :-((( bizim spermde akrozomal bozukluk var..tutunmayan bebeğim ya stres yaptın yada dna da sorun olmuş olabilir dedi çünkü 1. kalitedeydi ve 3.gün 12 hücreliydi :-(((((
Hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider bol kaliteli yumosun olur ve bebgine kavuşursun canimmerhaba arkadaşlar negatifi aldıktan sonra bir dondurulmuşum vardi . doktorla konuştum dondurulmuşu koyulmadan yeniden tüp bebeğe geçiyorum eğer fazla embriyom olursa 2 yada 2 den daha fazla transfer edilecek hatta fazla embiryon olursa çift transfer yani 3. gun ve 5. gun transferi yapalım dedi. dondurulmuşa para vereceğime biraz daha fazla para verip 2. tüp bebeğe geçmek daha mantıklı tek embriyom tutmazsa zaten 2. tüpe geçecektim ilk adetimle başlayacağız inşallah bu sefer fazla embriyom olur ilkinde sadece 2 tane olmuştu. garanti tutar diye tek embriyo transferi yapmıştı. doktorum embriyoda genetik problem yoksa kesinlikle hamile kalırsın diyor :-((( bizim spermde akrozomal bozukluk var..tutunmayan bebeğim ya stres yaptın yada dna da sorun olmuş olabilir dedi çünkü 1. kalitedeydi ve 3.gün 12 hücreliydi :-(((((
Hayırlısı olsun canım inşallah bol bol yumosun olur onlarda sana bebek olarak döner annesimerhaba arkadaşlar negatifi aldıktan sonra bir dondurulmuşum vardi . doktorla konuştum dondurulmuşu koyulmadan yeniden tüp bebeğe geçiyorum eğer fazla embriyom olursa 2 yada 2 den daha fazla transfer edilecek hatta fazla embiryon olursa çift transfer yani 3. gun ve 5. gun transferi yapalım dedi. dondurulmuşa para vereceğime biraz daha fazla para verip 2. tüp bebeğe geçmek daha mantıklı tek embriyom tutmazsa zaten 2. tüpe geçecektim ilk adetimle başlayacağız inşallah bu sefer fazla embriyom olur ilkinde sadece 2 tane olmuştu. garanti tutar diye tek embriyo transferi yapmıştı. doktorum embriyoda genetik problem yoksa kesinlikle hamile kalırsın diyor :-((( bizim spermde akrozomal bozukluk var..tutunmayan bebeğim ya stres yaptın yada dna da sorun olmuş olabilir dedi çünkü 1. kalitedeydi ve 3.gün 12 hücreliydi :-(((((
Insallah sonucun guzel olur hadi hayirlisi
Bende merak ediyorum inşallah güzel haberle gelir@SSGG test sonucun ne oldu canım? ????
kuzum nasipten ote yol yok , nasip nasip nasip .....başka aciklamasi da yok .....nasil uygun goruyosan nasil hakkında hayirli ise oyle olmasini dile.tez vakitte Rabbim yavruna kavuşturur inşallah cümlemizle beraber.....hep beraber güzel haberler verelim inşallah....merhaba arkadaşlar negatifi aldıktan sonra bir dondurulmuşum vardi . doktorla konuştum dondurulmuşu koyulmadan yeniden tüp bebeğe geçiyorum eğer fazla embriyom olursa 2 yada 2 den daha fazla transfer edilecek hatta fazla embiryon olursa çift transfer yani 3. gun ve 5. gun transferi yapalım dedi. dondurulmuşa para vereceğime biraz daha fazla para verip 2. tüp bebeğe geçmek daha mantıklı tek embriyom tutmazsa zaten 2. tüpe geçecektim ilk adetimle başlayacağız inşallah bu sefer fazla embriyom olur ilkinde sadece 2 tane olmuştu. garanti tutar diye tek embriyo transferi yapmıştı. doktorum embriyoda genetik problem yoksa kesinlikle hamile kalırsın diyor :-((( bizim spermde akrozomal bozukluk var..tutunmayan bebeğim ya stres yaptın yada dna da sorun olmuş olabilir dedi çünkü 1. kalitedeydi ve 3.gün 12 hücreliydi :-(((((