Hanımlar aşağıdaki linke bekliyorum hepinizi.Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/merkezler-ve-2015-tup-bebek-ucretleri.777380/
Teşekkürler tatlım...Vayyy topiğimize kimler gelmiş :) Bilgilerimiz paylaştım canım...
% 5 ihtimal varmış o da bana vurmuş ben aslında şanssız bir insanım milyonda bir de olsa yine bana vururdu niye böyle oldu biz de anlamadık dediler. 3. Gün embriyosu idi venim hatta ilk transferim tutmuş ve düşmüştü belki gerçekten embriyolarım kalitesizdi senin 5. Günmüş rahat ol dua et hayırla al bebişini canım dondurulmuşta tutma şansı daha yüksek son araştırmalar bunu gösteriyor kaygı etme lütfen
En son adet tarihim 1 ocak transfer tarihim 27 aralık transfer olduğum tarih 15 ocak canimm
Slm benıde eklermısınız transferim 17 Ocak 2 embriyo YAŞ 37 testımde 31 Ocak ..bahçeci Fulya
Hoşgeldin, ekledim canım... İnşallah pozitif sonucunu da eklemek nasip olur...
Son adet tarihin nedir?
hayirli olsun insallah simsiki tutunsunlar bebeklerinKizlar transferimi oldum 2 buz bebisi aldim geldim.biri kaliteliymis digeri ona gore bira daha orta gibi . 2 gun evdeyim sonra ztn 15 tatil var. Allah kucaklarimizi doldursun hepimizin.isteyen herkese versin.
Son adet 27 aralik transfer 20 ocak test gunu 30 ocak. izmir dr. Israel aruh. Yas 29 sorun pkos
Artik beni de ekleyebilirsin tum bilgiler tamamamanda29
hayırlı olsun canım inş pozitif olur ben de beklemedeyim 28 i test var bakalımKizlar transferimi oldum 2 buz bebisi aldim geldim.biri kaliteliymis digeri ona gore bira daha orta gibi . 2 gun evdeyim sonra ztn 15 tatil var. Allah kucaklarimizi doldursun hepimizin.isteyen herkese versin.
Son adet 27 aralik transfer 20 ocak test gunu 30 ocak. izmir dr. Israel aruh. Yas 29 sorun pkos
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini merakla bekliyorum: )Kizlar transferimi oldum 2 buz bebisi aldim geldim.biri kaliteliymis digeri ona gore bira daha orta gibi . 2 gun evdeyim sonra ztn 15 tatil var. Allah kucaklarimizi doldursun hepimizin.isteyen herkese versin.
HAyir li olsun canım inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur hayırlı sonuçların olsnKizlar transferimi oldum 2 buz bebisi aldim geldim.biri kaliteliymis digeri ona gore bira daha orta gibi . 2 gun evdeyim sonra ztn 15 tatil var. Allah kucaklarimizi doldursun hepimizin.isteyen herkese versin.
Kizlar transferimi oldum 2 buz bebisi aldim geldim.biri kaliteliymis digeri ona gore bira daha orta gibi . 2 gun evdeyim sonra ztn 15 tatil var. Allah kucaklarimizi doldursun hepimizin.isteyen herkese versin.
ben de hiçbir belirti yok sankiBenim belim çok ağrıyor ve kasiklarumda agrida var ateş basması oluyor ayaklarım yanıyor resmen sizler ne durumdasınız kizlar
ben de hiçbir belirti yok sanki
Hayırlı olsun canım transferin, inşallah müjdeli haberler verirsin... Listeye ekliyorum canım eksik bilgilerini de yazar mısın?
Canımmmm hiç öyle birşey olabilir miListeden silmedim yeni adet tarihine göre yeniledim...
Canımmmm harika, muhteşem bir haber... Gerçi yaramazlık yapıp erken test yapmışsın ama içine doğmuş herhalde annelik içgüdüsü... Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah...
Kedersiz ve mhtfth kızlar kalp atışlarını duyunca videoya cekmeyi unutmayın muhteşem bir ses o:))))
Gunaydin canimGünaydınnnnn En Güzel Anne Adaylarıııııı ve Aday Adaylarıııııı...
Olumlu düşünüp kendinize iyi bakmayı unutmuyorsunuz değil mi?