2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Canını sıkma benimde aynı şey başıma geldi 2 tanesi çözüldukten sonra bir tanesi ölmuş ama bir tanesi duruyordu onunla tekrar dondurulunca sağlıklı bir gebelik olmuycagini söyledi emriyolog. bizde ne yapalım ıkıtanesi çöpe gitti transfer günü bunu duydugumda çok üzüldüm ama belki bundada bir hayır vardır inşallah dedim diğer iki embriyolarim çok güzeldi ama suan 5. Gunumdeyim onun için herkesin başına gelebilir sıkma canını

Slm benıde eklermısınız transferim 17 Ocak 2 embriyo YAŞ 37 testımde 31 Ocak ..bahçeci Fulya

Kizlar transferimi oldum 2 buz bebisi aldim geldim.biri kaliteliymis digeri ona gore bira daha orta gibi . 2 gun evdeyim sonra ztn 15 tatil var. Allah kucaklarimizi doldursun hepimizin.isteyen herkese versin.
Son adet 27 aralik transfer 20 ocak test gunu 30 ocak. izmir dr. Israel aruh. Yas 29 sorun pkos
Artik beni de ekleyebilirsin tum bilgiler tamam amanda29

hayirli olsun insallah simsiki tutunsunlar bebeklerin

hayırlı olsun canım inş pozitif olur ben de beklemedeyim 28 i test var bakalım

Hayırlı olsun canım güzel haberlerini merakla bekliyorum: )

HAyir li olsun canım inşallah bebeklerin sımsıkı tutunur hayırlı sonuçların olsn

Eklemez miyim memnuniyetle canım... İnşallah hamiş bilgini de eklerim yakın zaman da...

Benim belim çok ağrıyor ve kasiklarumda agrida var ateş basması oluyor ayaklarım yanıyor resmen sizler ne durumdasınız kizlar

çookk teşekkür ederim canım darısı sana ve diğer arkadaşlarıma listemiz hamişlerle dolup taşsın inşallah

Kedersiz ve mhtfth kızlar kalp atışlarını duyunca videoya cekmeyi unutmayın muhteşem bir ses o:))))

kızımda çekmiştim bunda da nasip olur inşallah duymak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…