- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
Benim de 7. Günum uf hiç zaman gecmiyobir arkadaşla aynı gün transferimiz oldu dün idrar testi yapmış 4 tane hepsinde çift çizgiyi görmüş .transferin 7. günü bu arada sabırsızlandım yapsammı acaba .hoş yarınıda atlatsam test günüm zaten
Ooo 7. Güne gelmissoniz benim daha 2Benim de 7. Günum uf hiç zaman gecmiyo
1 ampul hergun canin bisey degil allah herkesin gonlune gore versinçok saol canım birsey daha sorsam bu iğne günde birkere yaptırıyorsan eyer tek ampul olarakmı yoksa 2 ampulmu şırıngaya çektiriyorsun bazıları 2 ampul vuruluyorda o yüzden cevapların için saol canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur
5.gün embriyosuysa çıkar canım ben gecen ay 8 aralıkta transferim olmuştu 2 embriyo 5.gün konmuştu 7.gün 27 çıkmıştı 9.gün 165 çıkmıştı 11.gün 77 düşmüştü1 ampul hergun canin bisey degil allah herkesin gonlune gore versin
Bndr 8.gun kanda ciktigini okudum simdiden 8.gun yaptirmiym diye dusunuyrm transferim bile olmadann
Benim de 7. Günum uf hiç zaman gecmiyo
günaydıııııııııııııııııııııın ekleme yaptığın için teşekkürler bütün iyi dileklerine katılıyorum herşey gönlümüzce olsun inşaallahKızlar hepinize günaydınlar ve iyi haftalar diliyorum...
Transfer olanlara hayırlı sonuçlar... Tedavisi ertelenenlere sabırlar... Transferi Bekleyenlere su gibi zamanlar ve benim gibi adetini bekleyenlere de biran önce kırmızılar diliyorum
Çok sıkı takip edip yazamasam da listeyi güncel tutmaya çalışıyorum... Sizler de beni eklemeler, yenilemeler, eksiklikler ve yanlışlıklar konusunda yönlendirirseniz sevinirim... Bolll hamişli bir hafta olsun inşallah...
Ayy saatler gecmez cok hetecanli bir bekleyis Insallah guzel haberler verirsinkızlar kan verdim az önce sonucu 1 gibi alıcam inş pozitif çıkar cok heyecanlıyım
AY AY AYYYY HADI CANIM POZITIF ALIRSIN INSALLAHHHkızlar kan verdim az önce sonucu 1 gibi alıcam inş pozitif çıkar cok heyecanlıyım
nerelerdesin kuzum sen ben hasta oldummmmmmmm...Kızlar hepinize günaydınlar ve iyi haftalar diliyorum...
Transfer olanlara hayırlı sonuçlar... Tedavisi ertelenenlere sabırlar... Transferi Bekleyenlere su gibi zamanlar ve benim gibi adetini bekleyenlere de biran önce kırmızılar diliyorum
Çok sıkı takip edip yazamasam da listeyi güncel tutmaya çalışıyorum... Sizler de beni eklemeler, yenilemeler, eksiklikler ve yanlışlıklar konusunda yönlendirirseniz sevinirim... Bolll hamişli bir hafta olsun inşallah...
canım inş pozitif çıkar da ümit olursun bizekızlar kan verdim az önce sonucu 1 gibi alıcam inş pozitif çıkar cok heyecanlıyım
Hayirli olsun bebislerin sana tutunsun inşallah canim geçer. Aynen canım ya temizlikte yasak çok sıkılıyor um. Evde yünum var bi örgü başlayasim var zamanım geçsin daha 3 gün varOoo 7. Güne gelmissoniz benim daha 2
gün daha çok var yapacak bişey ler bulmaloyim böyle kendi dinliyorum hep
Ben de eşime yaptiralim diyorum bekleyelim diyo öf yerimde duramıyorum ya çok merakliyim. Test al bari evde yapalım dedim ama bakalım akşam getirirse yarın evde yapicamsonlara geldinmi hiç geçmiyor evt
yarın sabah sağlık ocağında yapsammı diye düşünüyorum
kızlar kan verdim az önce sonucu 1 gibi alıcam inş pozitif çıkar cok heyecanlıyım
nerelerdesin kuzum sen ben hasta oldummmmmmmm...
Canım buralardayım ama pek yazamıyorum işyeri tadilat da onunla ilgileniyorum... Eve geç gidiyorum kızımla ilgileniyorum... Sonra da pilim bitiyor uyuya kalıyorum...
Gördüm canım adet olmuşsun inşallah bu sene ki son adetin olur... Darısı da benim gibilerin başına olur
ay en az senin kadar heyecanlıyım hadi artık güzel bir haber veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerkızlar kan verdim az önce sonucu 1 gibi alıcam inş pozitif çıkar cok heyecanlıyım