2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

1 ampul hergun canin bisey degil allah herkesin gonlune gore versin
Bndr 8.gun kanda ciktigini okudum simdiden 8.gun yaptirmiym diye dusunuyrm transferim bile olmadann

1 ampul hergun canin bisey degil allah herkesin gonlune gore versin
Bndr 8.gun kanda ciktigini okudum simdiden 8.gun yaptirmiym diye dusunuyrm transferim bile olmadann
5.gün embriyosuysa çıkar canım ben gecen ay 8 aralıkta transferim olmuştu 2 embriyo 5.gün konmuştu 7.gün 27 çıkmıştı 9.gün 165 çıkmıştı 11.gün 77 düşmüştü çıkar yani

Kızlar hepinize günaydınlar ve iyi haftalar diliyorum...

Transfer olanlara hayırlı sonuçlar... Tedavisi ertelenenlere sabırlar... Transferi Bekleyenlere su gibi zamanlar ve benim gibi adetini bekleyenlere de biran önce kırmızılar diliyorum

Çok sıkı takip edip yazamasam da listeyi güncel tutmaya çalışıyorum... Sizler de beni eklemeler, yenilemeler, eksiklikler ve yanlışlıklar konusunda yönlendirirseniz sevinirim... Bolll hamişli bir hafta olsun inşallah...

günaydıııııııııııııııııııııın ekleme yaptığın için teşekkürler bütün iyi dileklerine katılıyorum herşey gönlümüzce olsun inşaallah

nerelerdesin kuzum sen ben hasta oldummmmmmmm...

sonlara geldinmi hiç geçmiyor evt
yarın sabah sağlık ocağında yapsammı diye düşünüyorum
Ben de eşime yaptiralim diyorum bekleyelim diyo öf yerimde duramıyorum ya çok merakliyim. Test al bari evde yapalım dedim ama bakalım akşam getirirse yarın evde yapicam

kızlar kan verdim az önce sonucu 1 gibi alıcam inş pozitif çıkar cok heyecanlıyım

Allahım inşallah hayırlısı ile Güzel haberler vermeyi nasip etsin... Senin için bugün milat olsun ve yepyeni bir hayata adım at...

nerelerdesin kuzum sen ben hasta oldummmmmmmm...

Canım buralardayım ama pek yazamıyorum işyeri tadilat da onunla ilgileniyorum... Eve geç gidiyorum kızımla ilgileniyorum... Sonra da pilim bitiyor uyuya kalıyorum...
Gördüm canım adet olmuşsun inşallah bu sene ki son adetin olur... Darısı da benim gibilerin başına olur

AAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNN CANIM HAYIRLISI ILE INSALLLAAAHHH BUSEFER YUZUMUZ GULER CUMLETEN

Benide eklermisiniz 15 ocakta transferim oldu 27 ocakta sonucunu alicam yasin 22 hastanem. Istanbul anadolu yakası eurofertil tüp bebek merkezi 3.denemem 5. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi dondurulmuslarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…