2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Gunaydin hadi hayirli olsun tamamina ersin insallah
Tesekkurler tatlim hayirlisi ile bebeleri bir alsaydik kucaklarimizaa
Moralim çok bozuldu 4 embryodan 2 sini koydular geriye dondurulmuş kalmadı gelismemisler:KK43:
insallh 2 si de tutarda ikizlerin olur son tedavin olur kuzum uzulme nasipten ote yol yok

Slm kızlar benim bu ayda kaldı:KK43::KK43: lucrin istenen düzeyde baskılayamamış yumurtaları,o nedenle bidahaki ay daha yüksek dozajla başlancak,mart başına kalır heralde transfer Bi aksilik çıkmazsa,üzüldüm ama hayırlısı nasip boyleymiş
Canim uzulme vardir Yaradanin bir bildigi insallah tez vakitte muradina nail olursun bebelerini alirsin kucagina

insallh 2 si de tutarda ikizlerin olur son tedavin olur kuzum uzulme nasipten ote yol yok

İnşallah hepimiz için son olsun hep beraber sevinelim

Himm bende ilkinde cyclo progynova nin beyazlarini kullanmistim dondrlms degildi o.bunda estrofem gunde4tane iciyrm coraspin ve folidoce bnde de var birde gonapeptyl igne gobekten olmustum gecen hafta bitti sali transferim varrrrr

inşallah herşey yolunda gider canım bebeklerine kavuşursun. benim bir de lucrin var 5 dizyem yapıyorum

Slm kızlar benim bu ayda kaldı:KK43::KK43: lucrin istenen düzeyde baskılayamamış yumurtaları,o nedenle bidahaki ay daha yüksek dozajla başlancak,mart başına kalır heralde transfer Bi aksilik çıkmazsa,üzüldüm ama hayırlısı nasip boyleymiş
hayırlısı olsun canım sıkma canını herşerde bir hayr vardır belki bu ay yaptırsan tutmayacaktı varsın bir ay geç olsun sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına al da

Hayırlı olsun tedavin canım. Ben estrofem folic corasprin ve progestan kullaniyorum
tşk ederim canım inşallah hep birlikte pozitif sonuçları alırız 11 tane dondurulmuş 3. gün embriyom var dr kalitelerinin çok iyi olduğunu söyledi ama çok korkuyorum çözülürken sorun yaşarız diye Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

bugun adet oldum salı doktora gideceğim bakalım ne diyecek bir tane dondurulmuşum var . Doktorum bu kadar kaliteli embriyonun tutmamasına şaşırdım diyor hayırlısı kesin gözüyle bakıyordu işte Allahımm istemeyince ne kadar kaliteli olursa olsun olmuyor:-((

Crionone jel gunde 2defa progestan igne 1 defa hergün vurulacagim. Tabiki iğne daha etkilidir. Ama bu kadar çok hormon yuklenmesine alisamadi vucut
bu vurulduğun iğnede jelin görevini yapıyor dimi her ikisinide kullanıyorsun o zaman iğnenin tam ismini yazarsan sevinirim doktoruma bende söylüycem hem iğne hem jel kullanmak istiyorum daha etkli olsun diye diğer tedavilerimde jel kullandım gebelik oluşuyor keseyi görmeden değerim düşüyor farklı bir doktora sordum geçen bazen jel rahim tam emmiyor diyor sen ekstradan iğnede kullan dedi hergün şimdi lucrine başladım donmuşlarım var doktoruma söylüycem jelle birlikte iğnede istiycembakalım

bu vurulduğun iğnede jelin görevini yapıyor dimi her ikisinide kullanıyorsun o zaman iğnenin tam ismini yazarsan sevinirim doktoruma bende söylüycem hem iğne hem jel kullanmak istiyorum daha etkli olsun diye diğer tedavilerimde jel kullandım gebelik oluşuyor keseyi görmeden değerim düşüyor farklı bir doktora sordum geçen bazen jel rahim tam emmiyor diyor sen ekstradan iğnede kullan dedi hergün şimdi lucrine başladım donmuşlarım var doktoruma söylüycem jelle birlikte iğnede istiycembakalım
Progesteron hormonu içeriyor progestan 50mg ampul diye yazdi. Hem jel hem igne kullaniyrm

tşk ederim canım inşallah hep birlikte pozitif sonuçları alırız 11 tane dondurulmuş 3. gün embriyom var dr kalitelerinin çok iyi olduğunu söyledi ama çok korkuyorum çözülürken sorun yaşarız diye Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Bişey olmaz tatlım cozulurler. Ben hic düşünmedim böyle şeyler benimkiler çözüldü uslu uslu aldım onları inşallah sen de alırsın yumuslarini korkma

slm aranıza yeni katılıyorum beni de listeye ekler misiniz adana acıbadem 16 ocak transfer test günü 28 ocak acayip heyecanlıyım
Hayirli olsun tamamina ersin insallah bende acayip heyecanliyim transferde Aramizda bir gun var ikimizde seviniriz sonucta insallah

Hayirli olsun tamamina ersin insallah bende acayip heyecanliyim transferde Aramizda bir gun var ikimizde seviniriz sonucta insallah
teşekkür ederim inşaalah pozitif olur en zor süreç bu sanırım
Hayırlı olsun tatlım inşallah tutunur bebeklerin sana. Ben de Adana da yaptırdım 22ocak test günüm inşallah pozitif görürüz hepimiz
canım inşaallah olumlu olur hepimiz için adana da nerede yaptırdın

Progesteron hormonu içeriyor progestan 50mg ampul diye yazdi. Hem jel hem igne kullaniyrm
çok saol canım birsey daha sorsam bu iğne günde birkere yaptırıyorsan eyer tek ampul olarakmı yoksa 2 ampulmu şırıngaya çektiriyorsun bazıları 2 ampul vuruluyorda o yüzden cevapların için saol canım inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur

bir arkadaşla aynı gün transferimiz oldu dün idrar testi yapmış 4 tane hepsinde çift çizgiyi görmüş .transferin 7. günü bu arada sabırsızlandım yapsammı acaba .hoş yarınıda atlatsam test günüm zaten

X