- 19 Ocak 2015
- 57
- 32
- 31
Merhaba bugün 12. Gününüzmu acabaYOK CNM DAHA ÖGRENEMEDIM TAM HASTANEYI ARADIM ELEKTRIKLER KESILMIŞ SÖYLEYEMEDILER YAAAA
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bugün 12. Gününüzmu acabaYOK CNM DAHA ÖGRENEMEDIM TAM HASTANEYI ARADIM ELEKTRIKLER KESILMIŞ SÖYLEYEMEDILER YAAAA
Merhaba bugün 12. Gününüzmu acaba
canım çok sevindim allah daim etsin inş bu arada yaptığın özel birşey oldu muKIZLAR HAMILEYIMMMMMMMM SONUCUM 288,81 ÇIKTI DARISI İSTEYEN HERKESIN BASINAAA RABBIM YUZUNUZU GULDURSUN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..
Bir belirti varmiydi bende suan 4. Gunumdeyim çok sevindim hamileymissiniz inşallah kucağıni almakta nasip olurEVET CANIM TRANSFER GUNUYLE BERABER 12. GUN
Bir belirti varmiydi bende suan 4. Gunumdeyim çok sevindim hamileymissiniz inşallah kucağıni almakta nasip olur
canım çok sevindim allah daim etsin inş bu arada yaptığın özel birşey oldu mu
KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMM SONUCUM 288,81 ÇIKTI DARISI İSTEYEN HERKESIN BASINAAA RABBIM YUZUNUZU GULDURSUN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..
Bak yaaa o kadar bekledim ekranın başında yazmadın tam kalktım hemen yazmışsın....
Neyse Güzel haberlerle döndüğün için teessüf etmiyorum
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh....
Ayy yaa nasıl mutlu oldum nasıl heyecanlandımKIZLAR HAMILEYIMMMMMMMM SONUCUM 288,81 ÇIKTI DARISI İSTEYEN HERKESIN BASINAAA RABBIM YUZUNUZU GULDURSUN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..
Ayy yaa nasıl mutlu oldum nasıl heyecanlandım
Allahım bize de nasip et bu mutluluğu Yarabbim. Bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip et kokusunu duymayi nasip et ellerimizi bos boynumuzu bukuk birakma allahim .canım hayirli olsun Allah tamamına erdirsin çok çok sevindim. Ya burda birbirimizi tanımıyoruz ama mesajlarla umutsuzlaraa umut oluyorsunuz mutlu olanların mutluluğu paylasiliyor negatifi gorenler bursda teselli buluyor.burasi gerçekten çok samimi sıcak bi ortam herkesten allah razı olsun kızlar
Seninle iki transferimizde hmn hmn ayni zmnlara geldigi icin sessiz sedasz takipediodum cnm :) cok sukur bu sefer pozitiffff ♡♡♡♡ :) ck ama ck sewndmmmm ♥♥♥ arkandan da gelirjm ins busefer de :)EVET CANIM BENDE AYNI FIKIRDEYIM BURASI GERCEKTEN SÜPER BIR ORTAM YERI GELDI SEVINDIK YERI GELDI ÜZÜLDÜK BİRBİRİMİZİ TESELLİ ETTIK VE HATTA DUALAR ETTTIK BENDE POZİTİF GÖREN BIRI OLARAK SAMIMIYETLE HERKESE DUA EDIYORUM RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRATI CEKTIRMESIN HERKSEIN KUCAGINI DOLDURSUN..
hayırlı olsun canım senin dına çok çok sevindim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhKIZLAR HAMILEYIMMMMMMMM SONUCUM 288,81 ÇIKTI DARISI İSTEYEN HERKESIN BASINAAA RABBIM YUZUNUZU GULDURSUN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..
YOK CANIM HİÇBİR BELIRTIM YOK ÖNCEKI TEDAVIMDE ADET AGRILARI GIBI AGRIM OLMUŞTU NEGATIFTI AMA BUNDA HİÇ BELİRTİ YOK HATTA KORKUYODUM TUTMADI DIYE HİÇ BELIRTI ARAMA EN BUYUK HATA O BENCE İNŞ SENDE GUZEL POZİTİF HABERLER ALIRSIN ELİNİ KARNINA KOY VE SALAVAT ÇEK BİRDE ALLAHIN MUHYİ İSMİ VAR HAYAT VEREN ANLAMINDA HEP ONU CEK VE DUA ET BEN ÖYLE YAPTIM ÇOK ŞÜKÜR TUTUNDU BEBEGIM İNŞ BIRAKMAZ VE SEVINCIM TAMAMLANIR..
KIZLAR HAMILEYIMMMMMMMM SONUCUM 288,81 ÇIKTI DARISI İSTEYEN HERKESIN BASINAAA RABBIM YUZUNUZU GULDURSUN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN..
YOK CANIM HİÇBİR BELIRTIM YOK ÖNCEKI TEDAVIMDE ADET AGRILARI GIBI AGRIM OLMUŞTU NEGATIFTI AMA BUNDA HİÇ BELİRTİ YOK HATTA KORKUYODUM TUTMADI DIYE HİÇ BELIRTI ARAMA EN BUYUK HATA O BENCE İNŞ SENDE GUZEL POZİTİF HABERLER ALIRSIN ELİNİ KARNINA KOY VE SALAVAT ÇEK BİRDE ALLAHIN MUHYİ İSMİ VAR HAYAT VEREN ANLAMINDA HEP ONU CEK VE DUA ET BEN ÖYLE YAPTIM ÇOK ŞÜKÜR TUTUNDU BEBEGIM İNŞ BIRAKMAZ VE SEVINCIM TAMAMLANIR..
ayyyyyyyyyyy masalllaaaaaaaaaahhhhhhhhhh canimmmmm cok sevindimmm yaaaaaa ,gecen sefer beraber negatif almistik inşallah busefer bizlerin de yuzu gulerrrr hayirlisi ile dualarini beklioruz canim 2 canlisin artik,Rabbim kucagina da almayi nasip etsin
Allah kucağına almayı nasip etsin canım, inşallah herşey gönlüne göre olsun. Amin duaların için, inşallahAMİN CANIM HEPİNİZE DUA EDIYORUM RABBIM BU MUTLULUGU SIRASIYLA SIZLEREDE YASATSIN İNŞŞ
hayırlı olsun canım senin dına çok çok sevindim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahhh[/QUOTE
AMİN CANIM BENIM RABBIM SANADA CEKTIGIN CEFANIN SEFASINI NASIP ETSİN İNŞ TEDAVIN GUZEL SONUÇLANSIN..
Seninle iki transferimizde hmn hmn ayni zmnlara geldigi icin sessiz sedasz takipediodum cnm :) cok sukur bu sefer pozitiffff ♡♡♡♡ :) ck ama ck sewndmmmm ♥♥♥ arkandan da gelirjm ins busefer de :)