2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

morfoloji hamile kalsaktami riskli cnm.benm de transfer altnci gunum sorun morfolojiydi korktm simdi
ilk üç ay önemli canım kalp atışını duysam biraz rahatlayacam benim doktorum işten izin almamı istiyor ne yapacağımı şaşırdım Allah korusun bir şey olsa işi bırakmadın ondan diyecekler kamudada bu rapor işi sorun ya :-((( morfoloji önemli canımmm ilk 3 ay .
hamile olan arkadaşlarım evdeki tansiyon aletinden kalbimin hızıına baktım normalde normal değerlerde çıkardı şimdi hızı artmış kan dolaşımı hızlandığından dolayı kalp daha hızlı çalışıyor .

evet arkadaşlarım.... sizlere bir konuda danışmak ve fikrinizi almak istiyorum.konum şu oda laporoskopi..... biliyorsunuz eşimde ileri hareketli sayısında sorun vardı tam tüp bebek için doktora gittik hsg filmlerimi incelediler bir sorun daha olduğunu öğrendik....oda şu benim sol tüpüm sağ tüpüm gibi yanda durmuyor rahimin üzerinde ters bir şekilde duruyormuş.. evet her iki tüpten hsg de sıvı geçmiş ama soldan geçerken zorlanmış... bunu devlet hastanesi hiç bi şekilde söylememişti bize...bunun üzerine doktor laporoskopi olmadan tüp bebeğin tutamayacağını ve tüp bebeğin işlem esnasında yumurtaların toplanmasında zorlayacağını söyledi... bu durumda laporosokopi olayım tamam ama işin kötü yanı şu oda doktor ameliyat esnasında eğerki sıvı olursa sol tüpünü alırım dedi...işte beni korkutan bu tüpün alınmasını istemiyorum..... sorunlar giderilsin ilgili tüp doğru yere alınsın yapışıklık giderilsin ama tüp alınmasın istiyorum... sonra birdaha anne olamam normal yolla tüp bebeğe mahkum bırakıcaklar....sizce napmalıyım bu ameliyatın riskleri neler

Merhaba
Eger tupte sivi varsa alirim demiş doktorun.Yoksa zaten almaz tupunu ama varsa kapatilmasi yada alinmasi gerekir cunku o tupteki sivi surekli rahime akiyor ve embriyonun tutunmasini engelliyor tutsa bile duşukle sonuclanir
Zaten tup bebek yoluna girmissin bu tedavide tuplerin bi onemi kalmiyor
Hatta bazi merkezlerde basarisiz tup bebek denemelerinden sonra tupleri kapatip oyle devam ediyorlar tedaviye
Benim de tuplerimde sivi birikimi vardi iki tupum de kapatildi

Kizlarrr amanda29 arkadasimizin kontrolu vardi..ne yapti acaba...guzel haberlerle gelir insaallah..yazdi mi ben kacirmis olabilir miyim..bu arada yazamiyom buraya cok ama gizli takipcinizim

Kizlar bu arada estrofemin gebelikte kullaimiyla ilgili hic arastirma yapan oldu mu?
Prospektusunde gebelik kategorisi X diyor yani kesinlikle kullanilmamali fetus gelisiminde olumsuz etkisi kanitlanmis demek
Bana doktorum gebelik olusursa kullanmaya devam edeceksin dedi

kızlar selam

yaşım 33 eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk denememizi geçen sene Şubat ayında yaptık maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı. ama çok şükür ki 6 tane 5. gün embriyom 3 tüp halinde dondurulmuştu. şimdi tekrar tedaviye başladım. allah nasip eder de bir sorun olmazsa 3 nisanda kar bebişlerimden 2 tanesi transfer edilecek. merkez Emsey Hospital. bu arada adetin ikinci gününden beri corasprin günde 1 tane estrofem günde 2 tane prednol günde 1 climara bant kullanıyorum. 30 mart pazartesi kontrolüm var o günden 3 nisan transfere kadar da günde 2 defa progestan fitil verdi doktorum.

size bir kaç sorum olacak. öncelikle şuanda kullandığım ilaçlar kabızlık yapar mı? ayrıca deli gibi üşüyen bir insanken son zamanlarda bildiğiniz yanıyorum resmen. kısa kolluyla dolaşıyorum neredeyse.

transferden sonra kabız olmamak için önerileriniz nedir? ve nelere dikkat etmem gerekir. paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden ilginize teşekkür ederm

Merhaba insallah bu tedavinde kavusursun bebeklerine :)
O dedigin yanma olayini estrofem yapiyor cunku bende ayniyim kar yagiyor kapiyi acip oturuyorum ateş basiyor resmen
Ama simdi biraz alisti sanirim bunyem eskisi gibi degil
Kabizi ilaclar degil opu islemi yapiyordu bildigim.
transferden sonra sabahlari ac karnina bir iki kuru kayisi ve ustune ılık su ic hatta sicaga yakin.Bende cok ise yaradi bu.

ya çok teşekkür ederim cevabın için kaç gündür bu ateş basmasının sebebini arıyorum bende. fena rahatsız ediyor. gerçi ilk denemede de kullandım estrofem i ama böyle olmamıştım bende pek anlamadım. tekrar çok çok teşekkür ederim.

ya sanki tüp alınırsa sorun çıkıcakmış gibi geliyor bana bilemiyorum ki bi kaç doktora daha gitsem muayeneleri aşırı pahalı hepsine gitsem bi ameliyat parası yapıyor zaten arada kaldım

ya sanki tüp alınırsa sorun çıkıcakmış gibi geliyor bana bilemiyorum ki bi kaç doktora daha gitsem muayeneleri aşırı pahalı hepsine gitsem bi ameliyat parası yapıyor zaten arada kaldım
İyide doktor sana eger sivi varsa alicam demis
Yoksa zaten almaz ama sivi varsa alinmamasi birak normal yolu tuple bile olmasini engeller.biz de cok merakli degildik iki tupu birden aldirmaya :))

Merhabalar, anka23 canım inş. Allah bizlere de daha fazla aratmadan hayırlsıyla inş. bebeklerimizi kucağımıza verir.
canım polip ameliyatına rahim içi kamera sistemi (hidresroskopi) bakıldıktan sonra mı karar verildi. yani polip olduğu nasıl anlaşıldı? ve nerde ne kadara yaptırdın?
bülent traş hastası olan bir tanıdığım şuan ikizlerine hamile. canım kader kısmet, en iyi doktorlardan birisi bülent tıraş ama yinede Allah ol diyecekki olacak. hakkında hayırlısı olsun.

Kızlar nereden başlayacağımı ne yazacağımı bilemiyorum... Tek bildiğim şey koca bir kabustan uyanamadığım...
Bebeğimi Cumartesi akşamı kaybettim
Heyecanlı başlayan Cumartesi günü çok güzel bir şekilde devam etti, Saat 14:00 gittik bebişimizi gördük gayet güzel haftası ile birebir uyumluydu, minik kalbi 152 atıyordu ve Kızıma da o an orada kardeşi olacağını anlattık gösterdik, kardeş istemeyen prensesim bir mutlu oldu o yüz ifadesini görmeniz lazımdı... Mutlu mesut ayrıldık hastaneden...
Akşam 18:00 da karnıma bir sancı girdi ve wc'ye gittim birden bir kan boşaldı ve ufak bir parça düştü benden hemen doktoru aradık acile gitmemizi söyledi hemen... Acile gittiğimizde bebişimin hala benimleydi ama kalp atışı 100'e düşmüştü hemen iğne serum alınacak tüm önlemler alındı ama kanamam bir türlü durmadı ve kalp atını 90'nın atına düştü ve sonrasında da maalesef bebeği kaybettik... Ömrümün en zor dakikaları idi inanın ama Rabbim nasip etmedi, elden birşey gelmedi... Çok yorgunum arkadaşlar çok bir imtihandı bedeli ağır geldi... Rabbim tüm günahlarımı affetsin ve kimseyi evladı ile sınamasın...

Canım ya cok üzüldüm. Ne desem boş. Allah yardimcin olsun cok zor. Bende gecen denememde degerlerim düşmüştü ama dünyam basima yikilmisti. Kizina allah uzun ömür nasip etsin. Bu arada dr muayene ni alttan mi yapti. Çünkü alttan tehlikeli diyorlar.

merhaba
polip normal ultrasonla bakıldığında farkedildi. et beni gibi birşey belirtisi ara kanamalar

gerçekten öok üzüldüm. Allah kızına uzun ömür versin

Çok üzüldüm amanda ne soylesem boş ama şok oldum bu haberden cumartesı gıdıcegını bılıyodum hayırlı haberlerını beklıyoduk ama olmadı allahım sabır versin dayanma gücü versin aslında herseyın cok ıyıydı neden boyle oldu acaba doktorunla muhakkak görüş bu konuyu biraz kendını toparlada allaha emanet ol

RABBİM SABIR VERSİN KIZINA ÖMÜR VERSİN YİNE OLUR ALLAHIN İZNİYLE

ahhh be amandaa çok çok üzüldümm yaaa. Allah sabır versin arkadaşım. Allah kızının ömrüne ömür katsın inş.
dilerim kısa zamanda düzelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…