2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Çok üzüldüm canım ya ne söylenir ki bilemedim rabbim sabır versin herşeyde bir hayır vardır. Allahım kızına ömür versin tekrar nasip eder inşallah. Ne kadarlık olmuştu canım bir sıkıntın varmıydı ağrın sancın

Çok üzgünüm şuan inan ağlıyorum Allah'ım çok zor ya her şeyin Hayırlısı diğer evladına Allah'ım sağlık versin canım ona sımsıkı sarıl:-(((

Amandacigim gecmis olsun canim.bende 2 kez dusuk yapan biri olarak kempati kurabiliyorum.yasamayan cok zor anlar .ama gececek canim .

Amanda cok cok uzgunum soylenebilecek bisey yok Allah sabir versin sana ve eşine
Allah kizina uzun omur versin

Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum yanımda olduğunuz o güzel teselli cümlelerini kurduğunuz için...
Evet haklısınız çok şükür ki en büyük teselliyi bulabileceğim bir kızım var... Ama bu kez kızıma kardeşi olacağını söylediğimiz için benim durumum iki kat hüsran oldu kızıma kardeşinin gelemeyeceğini anlamak çok ama çok zordu yavrum o güzel aklı ile durumu anlamaya çalıştı... Neyse konu hakkında konuşmak beni daha çok yaralıyor...
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum destekleriniz için, benim yeniden bu yola çıkmak için en az 2-3 ay dinlenmem gerekiyormuş... Bakalım tekrar o gücü bulabilir miyim? Rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin...

ahh amanda ahh canim yaa cok uzuldum tesadüfen gordum sasirdim bu topiğe ara ara giriorum kim nasil die...
vardir bir hayir deyip onune bakicaksin ne yapicaksin başka
nasibi yokmuş sabinin bu dünyada
inşallah diger denemende kavuşursun yavruna

Canim Allah sabir versin, yasamayan anlayamaz.Her sey sinav Rabbim tekrar o gucu versin sana insallah.Hepimiz icin hayirlisini diliyorum.

Canım benim yaaa, Allah sabrını versin inşallah. Hatırlatmak gibi olacak biliyorum ama ancak gördüm yazdığını, çok üzüldüm. Acını paylaşmak istedim.İnşallah kızına sağlıklı güzel ömür versin Rabbim, kısa zaman sonra yeniden hamile olursun inşallah. Allah yardımcınız olsun.

Sağol canım eksik olma... Rabbim böyle yazmışsa elbet kabulüm ama üzüntüm her daim devam ediyor...
Ben iki üç ay dinleneceğim tedaviye devam eder miyim bilemiyorum şuanda...
Senden alırız güzel ve hayırlı haberler inşallah tatlım...

İnşallah canım sadece benim haberim yetmez inşallah senin de hepimizin de haberleriyle tamam olacak mutluluğumuz. Seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben hiç bebeğimi kaybetmedim belki benim hissettiklerim seninkinin yanında minnacık duygulardı ama ben de başarısız tüp bebekten sonra senin gibi diyordum. Allahım verecekse her türlü verir boşuna uğraşıyoruz galiba, boşuna bu kadar yıpranıyoruz olmayacaksa böyle de olmuyor işte diyordum. Ama öyle değil, insanoğlu herşeye alışıyor, bu da Rabbimin bir lütfu. Öyle olmasa yaşayamayız zaten. Sen de bir süre sonra yeniden umutla dolacaksın inşallah, yeniden bir bebeğin olacak inşallah. Bakarsın dinlenirken kendiliğinden olur. Sen de biliyorsun bunların hepsini aslında ama insanın bazen bunları duymaya ihtiyacı oluyor. Ben de çok zor zamanlar geçirdim, hatta isyan ettim. Allahım affetsin, sonra kendime geldim ve tövbe ettim. O zamanlar da beni happymeal teselli etti. sağolsun.İnsanız zayıf zamanlarımız oluyor malesef. Biz onun için varız.İnşallah Allahım herşeyi gönlüne göre versin. Şükret ki bak bizim hiç elimizde yok daha senin güzeller güzeli kızın var. Allah onu size bağışlasın, güzel ömürler versin, o da şimdi istediği için artık o da dua eder. Allahım da o sabinin dualarını kabul eder. Herşeyde vardır bir hayır. Allaha emanet ol. Çok öpüyorum.

Sağol canım inan bu sabaha çok kötü başlamıştım mesajın iyi geldi... Evet negatif sonuç çok yıkıyor insanı biliyorum ama bulup kaybetmek nasıl bir yürek yangını Rabbim kimseye yaşatmasın... Allahım isyan edenlerden eylemesin asla isyan etmiyorum ama yüreğim acıyor bunuda en iyi Mevlam biliyor...
Kızıma söylediğim içinde ayrı bir kızıyorum kendime davranışları değişti yavrumun... Bu sabah da inatlaşma krizine girdi ve böyle bayağı bayağı tartıştık sabah ofise gelince sinirimden ağladım...
Benimde psikolojim iyi değil sanırım...

Allah yardımcın olsun canım, evet haklısın, Allahım kimselere yaşatmasın. İnşallah daha güzel günler gelecek, Allah sabrını verecektir. Kızın için de çok karmaşık bir durum, anlayamadı tabi yavrum ne olduğunu , ama olsun herşeyde bir hayır vardır. Allah bu cuma gününde dualarımızı kabul etsin inşallah.Herkesin cuması mübarek olsun.

Canım çok üzüldüm gerçekten ,bende senın yaşadıklarına benzer seyler yaşadım.. 9.hafta ıcınde hersey normalken minik kalplerı durmuştu ,çok nadır görünen bırseymıs,kürtaja kadar keselerım büyümeye devam etmişti....Allah hepimize sabır versın..sınavsa cok zor Sınavdan gectıgımız kesın...

Her ne kadar bu defteri kapattığımı söylesemde sizlerin iyi haberlerinizi alabilmek adına zaman zaman girip okuyorum. amanda29 gerçekten çok üzüldüm. Bu kadar sabrettin bekledin ama henüz zamanı değilmiş mi diyeyim ne deyip nasıl teselli edeyim bilemedim.
Sanal da olsa tanışıklığımız yanındayım. Destek olmak burada olup seni anladığımı ifade etmek istedim. Süsleyip üzmeden teselli veremedim kusura bakma.

günaydın arkadaşlarım, mutlu huzurlu sabırlı hafta sonları dilerim. ben kocaman 2 negatften sonra ne yapacağım diye kara kara düşünmekteyim. yeni bir tedaviye maddi olarak başlamamız imkansız. bu kez fulya bahçeci veya acıbadem maslak düşünüyorum ama rakamlar 10.000 TL yi buluyor. Allah yardımcımız olsun. burada gezinirken bir arkadaşın aşağıdaki yazısı dikkatimi çekti ve sizlerede umut moral olsun diye paylaşmak istedim.
evet yaşadıklarımız gerçekten bu hayattaki sınavımız. Mevlam daha fazla aratmadan bizimde yüzümüze gülecek inş.
kendinize iyi bakın.

merhaba
ben de bir sürü genetik test yaptırdım
mayısda 2 yaşına girecek bir oğlum var allahıma çok şükür 6 yıl sonra normal yolla oldu ama öncesinde çok sıkıntılar çektim
evlendikten 2 yıl sonra peşpeşe 2 düşük yaptım sonrasında yumurta takibi aşılama ve 4 tüp bebek yaptırdım
2. tüp bebekde hamile kaldım ama kalp atımı durdu kürtaj oldum
sonrasında 3 bebek kaybından dolayı genetik testler yaptırdık
eşimle benden kromozom analizi yaptırdık kandan yapılıyor sonuç normal çıktı
sadece benden bir sürü genetik testler yapıldı yine kandan yapıldı zaten genetik testlerle ilgili bir test paneli var onların hemen hepsi gerkli görülen kişilere yapılıyor ben o zaman özelden yaptırmak zorunda kalmıştım ve çok çok para ödemiştim ama fakültelerde ücretsiz yapılıyor bende 3 ayrı gende kanda pıhtılaşma bozukluğu çıktı 3. ve 4. tüp bebek denemelerimde kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım ama olmadı
5. tüp bebek için gitmeden 1 ay önce normal yolla hamile olduğumu öğrendim mucizem gelmişti 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne ve bazı vitamin ilaçları kullandım ve yavruma kavuştum allahıma binlerce şükür
seninde belki buna benzer problemler vardır iğne kullanman gerekiyordur ya da eşinde problem vardır öğrenip ona göre tedavi uygulanır ve inşallah yavruna kavuşursun

Kızlar merhaba
Dun dondurulmus embriyolarmı aldim.ama umut yok cunku doktor %10 sans verdi cozulurken dejanarasyon olmus.
Hic boyle transfer olupta pozitif sonuc alanınız oldu mu

Benimde dun transferim oldu.elvin.ben dede sivi var sansim az ama allahtan umit kesilmez.13 nisanmi test

beni de ekler misiniz listeye. bu listede bol hamişli belki bana da uğur getirir.

yaşım 33 eşimin sperm sayısı az olduğu için ilk denememizi geçen sene Şubat ayında yaptık maalesef kimyasal gebelik ile sonuçlandı. ama çok şükür ki 6 tane 5. gün embriyom 3 tüp halinde dondurulmuştu. şimdi tekrar tedaviye başladım. il deneme emsey hospital. 2. deneme için embriyolarımı Maltepe Üniveristesi prof. dr. Ümit Özekici ye taşıdık. 1 nisan da transferim oldu. 13 nisan test tarihim ama ben 9 nisan da test yapmayı düşünüyorum. çünkü 9 eylül de çıktık 9 nisan da nişanlandık 9 eylül de evlendik. bize uğur getirecek inanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…