Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim canım seninle transfer günlerimiz aynıydı hayırlısıyla sağlıklı gebelik sonunda alırsınız kucağınıza evladınızıarkadaşlar bugün kan testi verdim 12.gun değerim 263 )) hamileyimmm değer düşük değil dimi allahımmm ya çok şükür .Hayaldi gerçek oldu .
canım valla sabrına hayranım, bu kadar sabrettin kalbi duymadan göndermesin bari dr un. benimki 7+2 de dinletmemişti erken dönemde sakıncalı demişti. şimdilik sadece ultrasonda görün demişti üzülmüştüm sadece ekranda görmüştüm. daha yeni duydum diyebilirim. ama dr sakıncalı oldugunu söylediğinden beri ne zaman kontrole gitsem açmayın diyorum.
arkadaşlar bugün kan testi verdim 12.gun değerim 263 )) hamileyimmm değer düşük değil dimi allahımmm ya çok şükür .Hayaldi gerçek oldu .
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İPTAL |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (İkiz) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | 22 Ocak | 7 Şubat | |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 35 | Ege Ünv. | 08 Ocak | 29 Ocak | 09 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Umut | 14 Ocak | 31 Ocak | 12 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | 13 Şubat | |
E eskisehir | 26 | Medicana Beylikdüzü | 13 Ocak | 03 Şubat | 13 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 14 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 34 | Maltepe Ünv. | 19 Ocak | 05 Şubat | 16 Şubat | |
E eskisehir | 36 | Eurofertil | ? | 07 Şubat | 19 Şubat | Kimyasal Gebelik |
E eskisehir | 40 | İsrael Aruh/İzmir | 20 Ocak | 11 Şubat | 23 Şubat(1 Emb) | |
E eskisehir | 37 | İrenbe Tüp | 28 Ocak | 12 Şubat | 23 Şubat | |
E eskisehir | 27 | Bahçeci Umut | ? | 13 Şubat | 25 Şubat | |
E eskisehir | 35 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 16 Şubat | 25 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 27 Ocak | 19 Şubat | 27 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 37 | Ankara Medicana | ? | 17 Şubat | 02 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Fulya | 31 Ocak | 18 Şubat | 03 Mart (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Ankara | 31 Ocak | 18 Şubat | 02 Mart (1 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | ? | ? | 03 Mart | 14 Mart (2 Emb) |
E eskisehir | 25 | Bahçeci Diyarbakır | 03 Şubat | 21 Şubat | 05 Mart | |
E eskisehir | 28 | Medipol Mega | 03 Şubat | 21 Şubat | 05 Mart (2 Emb) | |
E eskisehir | 32 | Ankara T.B. | 11 Şubat | 24 Şubat | 07 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | 03 Şubat | 24 Şubat | 08 Mart (3 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Diyarbakır | 08 Şubat | 25 Şubat | 08 Mart (3 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Medistate | 10 Şubat | 27 Şubat | 11 Mart | |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 22 Şubat | 09 Mart | 21 Mart (2 Emb?) | |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | ? | 09 Mart | 21 Mart (3 Emb) | |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | 25 Şubat | 17 Mart | 26 Mart | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 24 | ? | ? | ? | ? | ? |
serüvenim bu topigde başladı ilk negatifi ben almıştım sizin bebeklerinizle sevinmiştimmm çokk şükür bu mutluluğu bende yaşadım Allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin hala inanamıyorummm eşimin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi .çokkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrr:))) Bence de göndermesin... Evet canım kalp atışını uzun süre dinletmiyorlar zaten... Bir acıp hemen kapatıyorlar...
İnşallah hayırlı haberlerle dönmek nasip olur :))) En çok da kızım tepkisinin endişesindeyim
Harika canım çok sevindim... Değerinde gayet güzel benim 10.gün 85 - 12.gün 190 çıkmıştı değerim...
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla devamını nasip etsin inşallah...
serüvenim bu topigde başladı ilk negatifi ben almıştım sizin bebeklerinizle sevinmiştimmm çokk şükür bu mutluluğu bende yaşadım Allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin hala inanamıyorummm eşimin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi .çokkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrr
Çok şükür canım hayırlı olsun bebişin.. Tedirginlik hiç bitmiyor ki kese gör kalp atışı gör hep bir merak eşim artık dalga geçiyor olmayacak böyle eve bir ultrason cihazımı alsak sen tedirgin oldukça baksan diyor..10. Gün değerim 552 çıktı çok şükür 8. Gün 252 iydi inşallah sağlıkla devam eder
Kese ve bebeğin kalp atışını duyAna kadar içim rahat etmeyecek sanırım
Sağol canım eşin haklı her eve lazımÇok şükür canım hayırlı olsun bebişin.. Tedirginlik hiç bitmiyor ki kese gör kalp atışı gör hep bir merak eşim artık dalga geçiyor olmayacak böyle eve bir ultrason cihazımı alsak sen tedirgin oldukça baksan diyor..
arkadaşlar bugün kan testi verdim 12.gun değerim 263 )) hamileyimmm değer düşük değil dimi allahımmm ya çok şükür .Hayaldi gerçek oldu .
canım benim durum farklı idi benim tüpüm progestoronum yüksek çıkınca ertelendi bebekler donduruldu zaten 2 tane embriyo olmuştu dondurulmuş tedavimde benim rahim hemen kalınlaştığı için ben adetin 13. yada 14. günü filan 1 tanesini transfer ettiler . ama negatifi aldım hala bir dondurulmuşum duruyordu .. ben de o dondurulmuşu kullanmak istemedim zaten fazla embriyom olmuyor diye tekrar tüpe geçtim bu sefer progestoronum yüksek çıkmadı ve transferim oldu iki tane bebeğimi koydular allah ın izniyle tuttu . hangisi tuttu ya nasip artık yani benim dondurulmuş embriyo değil taze embriyom tuttu yine yumurta toplama 13. güne denk geldi 16.günde transferim oldu.canım çoook sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
malesef benimde bugün test günümdü negatifi aldım.
sana bir şey sorabilirmiyim .
ben 13 şubatta adet oldum 16 şubatta kont. gittim. ilaçlarıma başladım 4 martta beni kont çağırdılar sadece muayene oldum 9 mart transferim oldu ama malesef negatifi gördüm. sence çook uzun bir süreç değilmi adet sonrası 25.gün transferim oldu senin kaçıncı gün transferin oldu acaba ...
[/QUOTE]İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
[TD][TR][TR][/tr][/tr][/td]
E eskisehir 25 Antalya 16 Aralık 06 Ocak 15 Ocak E eskisehir 29 İzmir Euro Fertil 22 Aralık 08 Ocak 19 Ocak (ikiz) E eskisehir 30 Antalya Tüp Bebek 23 Aralık 12 Ocak 20 Ocak (2 Emb) E eskisehir 28 Adana ? 12 Ocak 22 Ocak (2 Emb) E eskisehir 29 Adana Ankada 25 Aralık 13 Ocak 23 Ocak E eskisehir 26 Pembe Mavi Bursa 28 Aralık 14 Ocak Çözülmede Sorun İPTAL E eskisehir ? Maslak Acıbadem ? 15 Ocak 26 Ocak E eskisehir 22 Euro Fertil 1 Ocak 15 Ocak 27 Ocak (2 Emb) E eskisehir ? Adana Acıbadem ? 16 Ocak 28 Ocak E eskisehir 29 İzmir Dr.İsrael 27 Aralık 20 Ocak 30 Ocak (2 Emb) E eskisehir 33 Bahçeci Fulya 29 Aralık 17 Ocak 31 Ocak (İkiz) E eskisehir 37 Bahçeci Fulya 3 Ocak 17 Ocak 31 Ocak (ikiz) E eskisehir 30 Bahçeci Fulya 02 Ocak 19 Ocak 03 Şubat E eskisehir 28 Bahçeci Fulya 05 Ocak 22 Ocak 7 Şubat E eskisehir 29 Malatya Doğu Fertil 07 Ocak 26 Ocak 07 Şubat (1 Emb) E eskisehir 35 Ege Ünv. 08 Ocak 29 Ocak 09 Şubat (2 Emb) E eskisehir 30 M.Park B.Evler 10 Ocak 28 Ocak 09 Şubat (1 Emb) E eskisehir 31 Bahçeci Umut ? 29 Ocak 10 Şubat E eskisehir 40 Bahçeci Umut 14 Ocak 31 Ocak 12 Şubat (2 Emb) E eskisehir 28 Yurtdışı 17 Ocak 04 Şubat 13 Şubat E eskisehir 26 Medicana Beylikdüzü 13 Ocak 03 Şubat 13 Şubat (2 Emb) E eskisehir 33 Malatya F.Ersen 14 Ocak 02 Şubat 14 Şubat (2 Emb) E eskisehir 34 Maltepe Ünv. 19 Ocak 05 Şubat 16 Şubat E eskisehir 36 Eurofertil ? 07 Şubat 19 Şubat Kimyasal Gebelik E eskisehir 40 İsrael Aruh/İzmir 20 Ocak 11 Şubat 23 Şubat(1 Emb) E eskisehir 37 İrenbe Tüp 28 Ocak 12 Şubat 23 Şubat E eskisehir 27 Bahçeci Umut ? 13 Şubat 25 Şubat E eskisehir 35 Memorial Şişli 30 Ocak 16 Şubat 25 Şubat (2 Emb) E eskisehir 30 Bahçeci Fulya 27 Ocak 19 Şubat 27 Şubat (1 Emb) E eskisehir 37 Ankara Medicana ? 17 Şubat 02 Mart (2 Emb) ? E eskisehir 40 Bahçeci Fulya 31 Ocak 18 Şubat 03 Mart (2 Emb) E eskisehir 29 Ankara 31 Ocak 18 Şubat 02 Mart (1 Emb) E eskisehir 30 Maslak Acıbadem ? ? 03 Mart 14 Mart (2 Emb) E eskisehir 25 Bahçeci Diyarbakır 03 Şubat 21 Şubat 05 Mart E eskisehir 28 Medipol Mega 03 Şubat 21 Şubat 05 Mart (2 Emb) E eskisehir 32 Ankara T.B. 11 Şubat 24 Şubat 07 Şubat (2 Emb) E eskisehir 25 Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat 24 Şubat 08 Mart (3 Emb) E eskisehir 30 Bahçeci Diyarbakır 08 Şubat 25 Şubat 08 Mart (3 Emb) E eskisehir 30 Medistate 10 Şubat 27 Şubat 11 Mart E eskisehir 30 Özel İzmir 22 Şubat 09 Mart 21 Mart (2 Emb?) E eskisehir 28 Bursa Art ? 09 Mart 21 Mart (3 Emb) E eskisehir 27 Maslak Acıbadem 25 Şubat 17 Mart 26 Mart ? E eskisehir 34 ? ? ? ? ? E eskisehir ? ? ? ? ? ? E eskisehir ? Bahçeci Fulya ? ? ? ? E eskisehir ? Dr.Faruk Buyru ? ? ? ? E eskisehir 30 Bahçeci Fulya ? ? ? ? E eskisehir 24 ? ? ? ? ?
[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/td]
Cok sevindim hayirli olsunserüvenim bu topigde başladı ilk negatifi ben almıştım sizin bebeklerinizle sevinmiştimmm çokk şükür bu mutluluğu bende yaşadım Allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin hala inanamıyorummm eşimin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi .çokkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrr
Ben de bunu cok merak ediyorum benim ikinci kontrolum adetimin 16. Gunu oluyor transfer de herhalde 19. Gun gibi gelir bana da cok uzun geldicanım çoook sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
malesef benimde bugün test günümdü negatifi aldım.
sana bir şey sorabilirmiyim .
ben 13 şubatta adet oldum 16 şubatta kont. gittim. ilaçlarıma başladım 4 martta beni kont çağırdılar sadece muayene oldum 9 mart transferim oldu ama malesef negatifi gördüm. sence çook uzun bir süreç değilmi adet sonrası 25.gün transferim oldu senin kaçıncı gün transferin oldu acaba ...
teşekkür ederim bende polip ameliyatı olduğumdan dolayı dondurulmuş kondu olmadı başkada yok zaten şimdi tekrar sıfırdan başlayacağım ama gene aynı yerde mi yapsam bilemedim ( acıbadem bülent tıraş doktorum )canım benim durum farklı idi benim tüpüm progestoronum yüksek çıkınca ertelendi bebekler donduruldu zaten 2 tane embriyo olmuştu dondurulmuş tedavimde benim rahim hemen kalınlaştığı için ben adetin 13. yada 14. günü filan 1 tanesini transfer ettiler . ama negatifi aldım hala bir dondurulmuşum duruyordu .. ben de o dondurulmuşu kullanmak istemedim zaten fazla embriyom olmuyor diye tekrar tüpe geçtim bu sefer progestoronum yüksek çıkmadı ve transferim oldu iki tane bebeğimi koydular allah ın izniyle tuttu . hangisi tuttu ya nasip artık yani benim dondurulmuş embriyo değil taze embriyom tuttu yine yumurta toplama 13. güne denk geldi 16.günde transferim oldu.
bende bunu kendilerine çok sordum ama bana söyledikleri estrofem ile biz baskılıyoruz sorun değil dediler ama kafama hiç yatmadı çünkü araştıtmalarıma göre 17 ve 22 gün arası yazıyor gidince gene soracağım bakalım ne diyecekler[/QUOTE]Bu listede nezaman soru işareti olmaktan cikicam acaba
Benim de kontrolum bu pazartesi.tabi transfer tarihi ogun netlesecek ama buz bebekler cozulecekmi cozulurse saglikli dev edecekmi belli degil oyizden gercekte de hersey soru isaretleriyle dolu zaten
Cok sevindim hayirli olsun
Seni hatirliyorum evet.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza insallah
Ben de bunu cok merak ediyorum benim ikinci kontrolum adetimin 16. Gunu oluyor transfer de herhalde 19. Gun gibi gelir bana da cok uzun geldi
Ama anladigim kadariyla bize kullandirdiklaru ilaclar sayesinde normal seyrinde gitmiyor rahim falan
Yani oyle umuyorum
Maşallah canım çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıcaklaarkadaşlar bugün kan testi verdim 12.gun değerim 263 )) hamileyimmm değer düşük değil dimi allahımmm ya çok şükür .Hayaldi gerçek oldu .
Canım hayırlısı olsun çok sevindim Allah tamamına erdirsin...aslında transfer gününü saymassak 11 . gün diyebiliriz aslında yarın verecektim cumartesi diye dayanamadım .değer nasıl arkadaşlar doktor erken vermişsin ama hamilesin dedi çok şükür.
canım valla ınan bne o korkuyu 9 yasıycam ılk bebeımı kalbı durmustu ve hala aynı korkuyla yaşamaktayım ınana elımde olsa eve ultrason cıhaz bıle alırdım oderece bıde bu hamılelıgım kanamayla gecıyor yuksek rısklı gebelık yaşıyormusun allah hepımıze yardım etsın ınşallahhamile kalan arkadaşlarım kalp atışlarınızı duydunuz mu biz bu stresi 9 ay çekeceğiz galiba . Bu morfoloji korkutuyor beni ilk 3 ay çok önemli