2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

aslında transfer gününü saymassak 11 . gün diyebiliriz aslında yarın verecektim cumartesi diye dayanamadım .değer nasıl arkadaşlar doktor erken vermişsin ama hamilesin dedi çok şükür.

arkadaşlar bugün kan testi verdim 12.gun değerim 263 :-))) hamileyimmm değer düşük değil dimi allahımmm ya çok şükür .Hayaldi gerçek oldu .
tebrik ederim canım seninle transfer günlerimiz aynıydı hayırlısıyla sağlıklı gebelik sonunda alırsınız kucağınıza evladınızı

inşallah bende

canım valla sabrına hayranım, bu kadar sabrettin kalbi duymadan göndermesin bari dr un. benimki 7+2 de dinletmemişti erken dönemde sakıncalı demişti. şimdilik sadece ultrasonda görün demişti üzülmüştüm sadece ekranda görmüştüm. daha yeni duydum diyebilirim. ama dr sakıncalı oldugunu söylediğinden beri ne zaman kontrole gitsem açmayın diyorum.

:))) Bence de göndermesin... Evet canım kalp atışını uzun süre dinletmiyorlar zaten... Bir acıp hemen kapatıyorlar...
İnşallah hayırlı haberlerle dönmek nasip olur :))) En çok da kızım tepkisinin endişesindeyim :oops:

arkadaşlar bugün kan testi verdim 12.gun değerim 263 :-))) hamileyimmm değer düşük değil dimi allahımmm ya çok şükür .Hayaldi gerçek oldu .

Harika canım çok sevindim... Değerinde gayet güzel benim 10.gün 85 - 12.gün 190 çıkmıştı değerim...
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla devamını nasip etsin inşallah...

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak :KK19:
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat:KK19:
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat:KK19:
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 ŞubatKimyasal Gebelik
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat23 Şubat(1 Emb):KK19:
E eskisehir 37İrenbe Tüp28 Ocak12 Şubat23 Şubat:KK19:
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat25 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat27 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 37Ankara Medicana?17 Şubat02 Mart (2 Emb)?
E eskisehir 40Bahçeci Fulya31 Ocak18 Şubat03 Mart (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Ankara31 Ocak18 Şubat02 Mart (1 Emb):KK19:
E eskisehir 30Maslak Acıbadem? ?03 Mart14 Mart (2 Emb)
E eskisehir 25Bahçeci Diyarbakır03 Şubat21 Şubat05 Mart:KK19:
E eskisehir 28Medipol Mega03 Şubat21 Şubat05 Mart (2 Emb):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 32Ankara T.B.11 Şubat24 Şubat07 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat24 Şubat08 Mart (3 Emb):KK19:
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat08 Mart (3 Emb):KK19:
E eskisehir 30Medistate10 Şubat27 Şubat11 Mart:KK19:
E eskisehir 30Özel İzmir22 Şubat09 Mart21 Mart (2 Emb?):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bursa Art?09 Mart21 Mart (3 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 27Maslak Acıbadem25 Şubat17 Mart26 Mart ?
E eskisehir 34?????
E eskisehir ??????
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya????
E eskisehir 24?????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/td]
[TD][TR][TR][/tr][/tr][/td][/QUOTE]

:))) Bence de göndermesin... Evet canım kalp atışını uzun süre dinletmiyorlar zaten... Bir acıp hemen kapatıyorlar...
İnşallah hayırlı haberlerle dönmek nasip olur :))) En çok da kızım tepkisinin endişesindeyim :oops:

Harika canım çok sevindim... Değerinde gayet güzel benim 10.gün 85 - 12.gün 190 çıkmıştı değerim...
Allah tamamına erdirsin, sağlıkla devamını nasip etsin inşallah...
serüvenim bu topigde başladı ilk negatifi ben almıştım sizin bebeklerinizle sevinmiştimmm çokk şükür bu mutluluğu bende yaşadım Allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin hala inanamıyorummm eşimin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi .çokkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrr

serüvenim bu topigde başladı ilk negatifi ben almıştım sizin bebeklerinizle sevinmiştimmm çokk şükür bu mutluluğu bende yaşadım Allahım hepimize bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin hala inanamıyorummm eşimin gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi .çokkkkkkkkkkkkk şükürrrrrrrrr

Biliyorum canım, bana da ilk negatifi yazmak zor ama çok zor gelmişti ama bak herşeyin vakti saati var hayırlısı böyle olmasıymış demek ki inşallah hayırlısı ile kucağına almak nasip olsun canım... Eşini de çok tebrik ediyorum inşallah hayırlı evlat olur sağlıklı huzurlu bir yuvanız olur...

10. Gün değerim 552 çıktı çok şükür 8. Gün 252 iydi inşallah sağlıkla devam eder

Kese ve bebeğin kalp atışını duyAna kadar içim rahat etmeyecek sanırım
Çok şükür canım hayırlı olsun bebişin.. Tedirginlik hiç bitmiyor ki kese gör kalp atışı gör hep bir merak eşim artık dalga geçiyor olmayacak böyle eve bir ultrason cihazımı alsak sen tedirgin oldukça baksan diyor..

Çok şükür canım hayırlı olsun bebişin.. Tedirginlik hiç bitmiyor ki kese gör kalp atışı gör hep bir merak eşim artık dalga geçiyor olmayacak böyle eve bir ultrason cihazımı alsak sen tedirgin oldukça baksan diyor..
Sağol canım eşin haklı her eve lazım

canım çoook sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
malesef benimde bugün test günümdü negatifi aldım.
sana bir şey sorabilirmiyim .
ben 13 şubatta adet oldum 16 şubatta kont. gittim. ilaçlarıma başladım 4 martta beni kont çağırdılar sadece muayene oldum 9 mart transferim oldu ama malesef negatifi gördüm. sence çook uzun bir süreç değilmi adet sonrası 25.gün transferim oldu senin kaçıncı gün transferin oldu acaba ...

ben 13 şubatta adet oldum 16 şubatta kont. gittim. ilaçlarıma başladım 4 martta beni kont çağırdılar sadece muayene oldum 9 mart transferim oldu ama malesef negatifi gördüm. sence çook uzun bir süreç değilmi adet sonrası 25.gün transferim oldu senin kaçıncı gün transferin oldu acaba ...
canım benim durum farklı idi benim tüpüm progestoronum yüksek çıkınca ertelendi bebekler donduruldu zaten 2 tane embriyo olmuştu dondurulmuş tedavimde benim rahim hemen kalınlaştığı için ben adetin 13. yada 14. günü filan 1 tanesini transfer ettiler . ama negatifi aldım hala bir dondurulmuşum duruyordu .. ben de o dondurulmuşu kullanmak istemedim zaten fazla embriyom olmuyor diye tekrar tüpe geçtim bu sefer progestoronum yüksek çıkmadı ve transferim oldu iki tane bebeğimi koydular allah ın izniyle tuttu . hangisi tuttu ya nasip artık yani benim dondurulmuş embriyo değil taze embriyom tuttu yine yumurta toplama 13. güne denk geldi 16.günde transferim oldu.

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak :KK19:
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat:KK19:
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat:KK19:
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 ŞubatKimyasal Gebelik
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat23 Şubat(1 Emb):KK19:
E eskisehir 37İrenbe Tüp28 Ocak12 Şubat23 Şubat:KK19:
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat25 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat27 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 37Ankara Medicana?17 Şubat02 Mart (2 Emb)?
E eskisehir 40Bahçeci Fulya31 Ocak18 Şubat03 Mart (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Ankara31 Ocak18 Şubat02 Mart (1 Emb):KK19:
E eskisehir 30Maslak Acıbadem? ?03 Mart14 Mart (2 Emb)
E eskisehir 25Bahçeci Diyarbakır03 Şubat21 Şubat05 Mart:KK19:
E eskisehir 28Medipol Mega03 Şubat21 Şubat05 Mart (2 Emb):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 32Ankara T.B.11 Şubat24 Şubat07 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat24 Şubat08 Mart (3 Emb):KK19:
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat08 Mart (3 Emb):KK19:
E eskisehir 30Medistate10 Şubat27 Şubat11 Mart:KK19:
E eskisehir 30Özel İzmir22 Şubat09 Mart21 Mart (2 Emb?):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bursa Art?09 Mart21 Mart (3 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 27Maslak Acıbadem25 Şubat17 Mart26 Mart ?
E eskisehir 34?????
E eskisehir ??????
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya????
E eskisehir 24?????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/td]
[TD][TR][TR][/tr][/tr][/td]
[/QUOTE]
Bu listede nezaman soru işareti olmaktan cikicam acaba :-)
Benim de kontrolum bu pazartesi.tabi transfer tarihi ogun netlesecek ama buz bebekler cozulecekmi cozulurse saglikli dev edecekmi belli degil oyizden gercekte de hersey soru isaretleriyle dolu zaten :KK43:
Cok sevindim hayirli olsun
Seni hatirliyorum evet.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza insallah
Ben de bunu cok merak ediyorum benim ikinci kontrolum adetimin 16. Gunu oluyor transfer de herhalde 19. Gun gibi gelir bana da cok uzun geldi
Ama anladigim kadariyla bize kullandirdiklaru ilaclar sayesinde normal seyrinde gitmiyor rahim falan
Yani oyle umuyorum

canım benim durum farklı idi benim tüpüm progestoronum yüksek çıkınca ertelendi bebekler donduruldu zaten 2 tane embriyo olmuştu dondurulmuş tedavimde benim rahim hemen kalınlaştığı için ben adetin 13. yada 14. günü filan 1 tanesini transfer ettiler . ama negatifi aldım hala bir dondurulmuşum duruyordu .. ben de o dondurulmuşu kullanmak istemedim zaten fazla embriyom olmuyor diye tekrar tüpe geçtim bu sefer progestoronum yüksek çıkmadı ve transferim oldu iki tane bebeğimi koydular allah ın izniyle tuttu . hangisi tuttu ya nasip artık yani benim dondurulmuş embriyo değil taze embriyom tuttu yine yumurta toplama 13. güne denk geldi 16.günde transferim oldu.
teşekkür ederim bende polip ameliyatı olduğumdan dolayı dondurulmuş kondu olmadı başkada yok zaten şimdi tekrar sıfırdan başlayacağım ama gene aynı yerde mi yapsam bilemedim ( acıbadem bülent tıraş doktorum )

Benim de kontrolum bu pazartesi.tabi transfer tarihi ogun netlesecek ama buz bebekler cozulecekmi cozulurse saglikli dev edecekmi belli degil oyizden gercekte de hersey soru isaretleriyle dolu zaten :KK43:

Seni hatirliyorum evet.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza insallah

Ben de bunu cok merak ediyorum benim ikinci kontrolum adetimin 16. Gunu oluyor transfer de herhalde 19. Gun gibi gelir bana da cok uzun geldi
Ama anladigim kadariyla bize kullandirdiklaru ilaclar sayesinde normal seyrinde gitmiyor rahim falan
Yani oyle umuyorum[/QUOTE]
bende bunu kendilerine çok sordum ama bana söyledikleri estrofem ile biz baskılıyoruz sorun değil dediler ama kafama hiç yatmadı çünkü araştıtmalarıma göre 17 ve 22 gün arası yazıyor gidince gene soracağım bakalım ne diyecekler

Yani oyle umuyorum
bende bunu kendilerine çok sordum ama bana söyledikleri estrofem ile biz baskılıyoruz sorun değil dediler ama kafama hiç yatmadı çünkü araştıtmalarıma göre 17 ve 22 gün arası yazıyor gidince gene soracağım bakalım ne diyecekler[/QUOTE]
Cok daha gec olani da duydum biyandan bana da mantikli geliyor sonucta bu ilaclarla rahim hazir hale getiriliyor normalde benim de 26. Gun adet tarihim bana da gec gibi geldi ben de sorucam gidince

Yani oyle umuyorum[/QUOTE]

İnşallah bu son soru işaretlerin olur canım... Adının yanında çifter çifter bebişler takla atar inşallah...

Son düzenleme:
hamile kalan arkadaşlarım kalp atışlarınızı duydunuz mu biz bu stresi 9 ay çekeceğiz galiba . Bu morfoloji korkutuyor beni ilk 3 ay çok önemli

hamile kalan arkadaşlarım kalp atışlarınızı duydunuz mu biz bu stresi 9 ay çekeceğiz galiba . Bu morfoloji korkutuyor beni ilk 3 ay çok önemli
canım valla ınan bne o korkuyu 9 yasıycam ılk bebeımı kalbı durmustu ve hala aynı korkuyla yaşamaktayım ınana elımde olsa eve ultrason cıhaz bıle alırdım oderece bıde bu hamılelıgım kanamayla gecıyor yuksek rısklı gebelık yaşıyormusun allah hepımıze yardım etsın ınşallah

X