2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

çok korkuyorum bayıltacaklar mı hitereskopi de anlatrmısın (((

çok korkuyorum bayıltacaklar mı hitereskopi de anlatrmısın (((
Korkulacak hiç birşey yok canım aynı yumurta toplama işlemi gibi yarım saat sürmemiş bile benim ki uyutuyorlar hiç ağrı sancı hiç birşey olmuyor.. Alışveriş merkezinde gezdik biz işlem sonrası uçak saatimize kadar

faydası olur demi cnm tavsıye edıyor musun

faydası olur demi cnm tavsıye edıyor musun
İnşallah faydası olsun canım bilmiyorum ki ben doktorumun söylediklerini ilettim. Kesin değil ama hiteroskopi tıp dilinde çizik atmak diye adlandırılır bu sebeplede hamilelik şansını artırdığı düşünülür demişti. Ama benim bebeğimin tutunması o işlemlerle alakalı yada değil bilmiyorum. Bence doktoruna güven hiç araştırmadan gel tekrar deneyelim olabilir zaten tüp bebek de başarı oranı % 100 demiyoruz diyen çok doktor var. Araştırması dondurulmuşlarının tutması için bence bir çaba inşallah rabbim nasip etsin sana ve anne olma özlemi çeken herkese. Nasıl bir imtehan anlamadım biz üzerine düştükçe zorlaşıyormu buradaki paylaşımları okuyunca sanki herkes sorunlu herkes zor anne baba oluyormuş gibi..

teşekkür ederim cnm

teşekkür ederim cnm
Rica ederim canım allah yardımcın olsun yine sormak istediğin soru olursa cevaplarım. Korkma sakin ol rabbime bırak en güzel zamanı ayarlıyor veriyorsada vermiyorsada sonradan çok iyi anlıyorsun daha hayırlı olduğunu. Benimde 2 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemem var farklı merkezlerde denedik kısmet olmadı. Hayırlı zaman inşallah bu zamanmış. Bende yarın kontrole gideceğim lekelenmelerim var 2 transfer edilmişti 2 side tutmuş ama kesenin biri boş oda kanama alanı oluşturuyor bebeğime zarar verme olasılığı ve düşük tehtidim var. İnşallah yarın hayırlı haberlerle çıkarım doktordan tek tutmaylada sorun bitmiyor hep tedirginlik var inşallah bende yarın için dualarınızı bekliyorum...

kızlar merhaba, adetimin 8. günü estrofem kullanmaya devam ediyorum. 14. gün doktora gideceğim tekrar rahim kalınlığı ve e2 progestrona bakılacak. o gün hangi ilaçlar eklenecek . bilgisiz olan yazarsa sevinirim.
benim embriyolarım grade 2 ve grade 3 kaliteymiş yani düşük kalite. aranızda bu kalitede embriyo transferi olan varmı .çok korkuyorum çözülürken sorun olacak yada tutunamayacaklar diye. çünkü psikolojim her geçen gün bozuluyor.

İnşallah amanda29 cım inşallah.Çok sağolun :)

10. Gün değerim 552 çıktı çok şükür 8. Gün 252 iydi inşallah sağlıkla devam eder

Kese ve bebeğin kalp atışını duyAna kadar içim rahat etmeyecek sanırım

10. Gün değerim 552 çıktı çok şükür 8. Gün 252 iydi inşallah sağlıkla devam eder

Kese ve bebeğin kalp atışını duyAna kadar içim rahat etmeyecek sanırım
Tebrikler canım bende suan kese ve kalp atisini bekliyorum hic zaman geçmiyor malesef ama benim 6 gün kaldı. :)

10. Gün değerim 552 çıktı çok şükür 8. Gün 252 iydi inşallah sağlıkla devam eder Kese ve bebeğin kalp atışını duyAna kadar içim rahat etmeyecek sanırım

Canım çok sevindim yaaa bir aşamayı daha sorunsuz atlattın inşallah sonuna kadar da böyle güzel ilerler...

Bende yarın 14:00 de ilk kez bebişimi görmeye gideceğim... Görürüm hayırlısı ile inşallah...
Biliyorsunuz ben kese görmeye gitmedim doktor bu tarih de çağırdı ve zorda olsa bekledim... Kalp atışlarını da duyarım da inşallah gönül rahatlığı ile eve dönerim... Bu arada yarın 7+3 haftalık olmuş oluyorum :)))

sağol canım inşallah

sende yarın bebeğini görürsün inşallah

canım valla sabrına hayranım, bu kadar sabrettin kalbi duymadan göndermesin bari dr un. benimki 7+2 de dinletmemişti erken dönemde sakıncalı demişti. şimdilik sadece ultrasonda görün demişti üzülmüştüm sadece ekranda görmüştüm. daha yeni duydum diyebilirim. ama dr sakıncalı oldugunu söylediğinden beri ne zaman kontrole gitsem açmayın diyorum.

Kalp atışı ni dinlemenin ne sakincasi varmış canim?

Kalp atışı ni dinlemenin ne sakincasi varmış canim?

canım bebeğin gelişim döneminde o cihazın kullanılmasında etkili olan ışın mı ışık mı ses dalgası mı o her ne ise ilk 12 hafta tehlikeli dedi dr um. daha sonra 8. haftayı doldurmuşken küçük bi kanama yasadım o zaman acile gittiğimde başka bi dr vardı bak için rahat etsin dedi dinletti o da çok kısa keske ondan sonra da bir daha dinlemeyi istemedim zaten ekranda görmek bile rahatlatıo insanı. ne zaman gitsem önce kalbi atıo mu diye bakıyorum ondan sonra konsantre oluyorum muayeneye. Rabb'im bizleri meleklerimizden ayrı düşürmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…