çok korkuyorum bayıltacaklar mı hitereskopi de anlatrmısınOlabilir canım adetin son günü yapılıyor korkma yaptır. Ücret konusunda bende bulunduğum şehirde 300 e yapacak doktorlar varken sonra bir sıkıntı olursa bahanesi burda işlem yaptırmış olmam olmasın diye tedavi gördüğüm doktora gittim istanbula 300 nerde 1200 nerde muhakkak işlemde teknolojik açıdan bir fark vardır diye düşünüyorum. Başka bir sayfada form gezerken yurt dışında hiteroskopi yapılmadan transfer yapmanın yasak olduğunu okudum.
Mesaim bitti ama çıkmamış büyük ihtimal yarına kaldıAmin canım. Sonuç nedir ??
Kısmet biraz daha heyecan yapın.Mesaim bitti ama çıkmamış büyük ihtimal yarına kaldı
Başkent hastanesine veriyorum ben bütün tahlillerimi en geç 2 saatte çıkıyor ama o bile işkence geliyor. Sağlık ocağı genelde ertesi gün diyor hepKısmet biraz daha heyecan yapın.
Korkulacak hiç birşey yok canım aynı yumurta toplama işlemi gibi yarım saat sürmemiş bile benim ki uyutuyorlar hiç ağrı sancı hiç birşey olmuyor.. Alışveriş merkezinde gezdik biz işlem sonrası uçak saatimize kadarçok korkuyorum bayıltacaklar mı hitereskopi de anlatrmısın(((
faydası olur demi cnm tavsıye edıyor musunKorkulacak hiç birşey yok canım aynı yumurta toplama işlemi gibi yarım saat sürmemiş bile benim ki uyutuyorlar hiç ağrı sancı hiç birşey olmuyor.. Alışveriş merkezinde gezdik biz işlem sonrası uçak saatimize kadar
yani neden düşük yaptığım belli olur mu hitereskopi sonrasındafaydası olur demi cnm tavsıye edıyor musun
İnşallah faydası olsun canım bilmiyorum ki ben doktorumun söylediklerini ilettim. Kesin değil ama hiteroskopi tıp dilinde çizik atmak diye adlandırılır bu sebeplede hamilelik şansını artırdığı düşünülür demişti. Ama benim bebeğimin tutunması o işlemlerle alakalı yada değil bilmiyorum. Bence doktoruna güven hiç araştırmadan gel tekrar deneyelim olabilir zaten tüp bebek de başarı oranı % 100 demiyoruz diyen çok doktor var. Araştırması dondurulmuşlarının tutması için bence bir çaba inşallah rabbim nasip etsin sana ve anne olma özlemi çeken herkese. Nasıl bir imtehan anlamadım biz üzerine düştükçe zorlaşıyormu buradaki paylaşımları okuyunca sanki herkes sorunlu herkes zor anne baba oluyormuş gibi..faydası olur demi cnm tavsıye edıyor musun
teşekkür ederim cnmİnşallah faydası olsun canım bilmiyorum ki ben doktorumun söylediklerini ilettim. Kesin değil ama hiteroskopi tıp dilinde çizik atmak diye adlandırılır bu sebeplede hamilelik şansını artırdığı düşünülür demişti. Ama benim bebeğimin tutunması o işlemlerle alakalı yada değil bilmiyorum. Bence doktoruna güven hiç araştırmadan gel tekrar deneyelim olabilir zaten tüp bebek de başarı oranı % 100 demiyoruz diyen çok doktor var. Araştırması dondurulmuşlarının tutması için bence bir çaba inşallah rabbim nasip etsin sana ve anne olma özlemi çeken herkese. Nasıl bir imtehan anlamadım biz üzerine düştükçe zorlaşıyormu buradaki paylaşımları okuyunca sanki herkes sorunlu herkes zor anne baba oluyormuş gibi..
Rica ederim canım allah yardımcın olsun yine sormak istediğin soru olursa cevaplarım. Korkma sakin ol rabbime bırak en güzel zamanı ayarlıyor veriyorsada vermiyorsada sonradan çok iyi anlıyorsun daha hayırlı olduğunu. Benimde 2 aşılama 1 başarısız tüp bebek denemem var farklı merkezlerde denedik kısmet olmadı. Hayırlı zaman inşallah bu zamanmış. Bende yarın kontrole gideceğim lekelenmelerim var 2 transfer edilmişti 2 side tutmuş ama kesenin biri boş oda kanama alanı oluşturuyor bebeğime zarar verme olasılığı ve düşük tehtidim var. İnşallah yarın hayırlı haberlerle çıkarım doktordan tek tutmaylada sorun bitmiyor hep tedirginlik var inşallah bende yarın için dualarınızı bekliyorum...teşekkür ederim cnm
İnşallahTatlım hakkında hayırlısı olsun... Tedavinin ertelenmesi olumsuz gibi görünse de gereksiz uygulama yapılıp negatif almaktan daha iyidir... İnşallah Rabbim dermanlı dertler verir ve sende biran evvel yavruna kavuşursun canım... Her zaman dualarımızdasın...
Tebrikler canım bende suan kese ve kalp atisini bekliyorum hic zaman geçmiyor malesef ama benim 6 gün kaldı. :)10. Gün değerim 552 çıktı çok şükür 8. Gün 252 iydi inşallah sağlıkla devam eder
Kese ve bebeğin kalp atışını duyAna kadar içim rahat etmeyecek sanırım
sağol canım inşallah sorunsuz gebelik ardından evlatlarımızı alırız kucaklarımızaTebrikler canım bende suan kese ve kalp atisini bekliyorum hic zaman geçmiyor malesef ama benim 6 gün kaldı. :)
10. Gün değerim 552 çıktı çok şükür 8. Gün 252 iydi inşallah sağlıkla devam eder Kese ve bebeğin kalp atışını duyAna kadar içim rahat etmeyecek sanırım
sağol canım inşallahCanım çok sevindim yaaa bir aşamayı daha sorunsuz atlattın inşallah sonuna kadar da böyle güzel ilerler...
Bende yarın 14:00 de ilk kez bebişimi görmeye gideceğim... Görürüm hayırlısı ile inşallah...
Biliyorsunuz ben kese görmeye gitmedim doktor bu tarih de çağırdı ve zorda olsa bekledim... Kalp atışlarını da duyarım da inşallah gönül rahatlığı ile eve dönerim... Bu arada yarın 7+3 haftalık olmuş oluyorum :)))
Canım çok sevindim yaaa bir aşamayı daha sorunsuz atlattın inşallah sonuna kadar da böyle güzel ilerler...
Bende yarın 14:00 de ilk kez bebişimi görmeye gideceğim... Görürüm hayırlısı ile inşallah...
Biliyorsunuz ben kese görmeye gitmedim doktor bu tarih de çağırdı ve zorda olsa bekledim... Kalp atışlarını da duyarım da inşallah gönül rahatlığı ile eve dönerim... Bu arada yarın 7+3 haftalık olmuş oluyorum :)))
Kalp atışı ni dinlemenin ne sakincasi varmış canim?canım valla sabrına hayranım, bu kadar sabrettin kalbi duymadan göndermesin bari dr un. benimki 7+2 de dinletmemişti erken dönemde sakıncalı demişti. şimdilik sadece ultrasonda görün demişti üzülmüştüm sadece ekranda görmüştüm. daha yeni duydum diyebilirim. ama dr sakıncalı oldugunu söylediğinden beri ne zaman kontrole gitsem açmayın diyorum.
Kalp atışı ni dinlemenin ne sakincasi varmış canim?