- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
iki tüp 6 tane dondurdularDAHA FAZLA TUTMA OLASILIĞI VARMIŞ HİÇ SIKINTI YAPMA KAÇ TANE DONDURULMUŞUN VAR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki tüp 6 tane dondurdularDAHA FAZLA TUTMA OLASILIĞI VARMIŞ HİÇ SIKINTI YAPMA KAÇ TANE DONDURULMUŞUN VAR
ama korkuyorum ilk bebegımı düşürdüm..tathlıl yapacam..1200 tl istedi tüm tahlıller için neden düştüğünü öğrenmek içiniki tüp 6 tane dondurdular
TAHLİLLERİ YAPTIR İHMAL ETME BENCEDE SORUNUN NE OLDUĞUNU BİLİRSEN ÇÖZÜMÜDE KOLAY OLURama korkuyorum ilk bebegımı düşürdüm..tathlıl yapacam..1200 tl istedi tüm tahlıller için neden düştüğünü öğrenmek için
ya işte kürtaj oldum ilk adet bıtımınde gel tahlıl yapacaz dedı doktor. 1200 tl itedi rahmın ıncelenmesı ve neden düşük oldu dıye incelenmesı gereken tüm tahlıler .fazla mı ıstedı bılmıom kıTAHLİLLERİ YAPTIR İHMAL ETME BENCEDE SORUNUN NE OLDUĞUNU BİLİRSEN ÇÖZÜMÜDE KOLAY OLUR
NE YAPACAĞINA BAĞLI FİYATLAR RAHİM İÇİNE KAMERAYLA BAKILACAKSA HİSTEROSKOPİ DİYORLAR 1000 TL CİVARINDA FİYATIya işte kürtaj oldum ilk adet bıtımınde gel tahlıl yapacaz dedı doktor. 1200 tl itedi rahmın ıncelenmesı ve neden düşük oldu dıye incelenmesı gereken tüm tahlıler .fazla mı ıstedı bılmıom kı
peki bu rahım içine baklması bılıolar mı kanda pıhtılaşmadan da korkuyorum ((NE YAPACAĞINA BAĞLI FİYATLAR RAHİM İÇİNE KAMERAYLA BAKILACAKSA HİSTEROSKOPİ DİYORLAR 1000 TL CİVARINDA FİYATI
RAHİMİN İÇİNDE MİYOM PERDE YAPIŞIKLIK ŞEKİL BOZUKLUĞU VARMI DİYE BAKIYORLAR KAN PIHTILAŞMASI İÇİN TESTLER VAR KANDAN YAPILAN ONUNLA ANLAŞILIYORpeki bu rahım içine baklması bılıolar mı kanda pıhtılaşmadan da korkuyorum ((
((korkuyorum..peki bu perde yapışıklık falan çözümü war mıRAHİMİN İÇİNDE MİYOM PERDE YAPIŞIKLIK ŞEKİL BOZUKLUĞU VARMI DİYE BAKIYORLAR KAN PIHTILAŞMASI İÇİN TESTLER VAR KANDAN YAPILAN ONUNLA ANLAŞILIYOR
Tabiki var((korkuyorum..peki bu perde yapışıklık falan çözümü war mı
rahımde perde olunca amelıyat mı oluyo..((Tabiki var
işlem sırsında hallediliyorrahımde perde olunca amelıyat mı oluyo..((
bılmıom ya çok korkuorm dondurulmuşu denıcem ama ((yıne düşerse yaşayamammmmmişlem sırsında hallediliyor
öyle deme lütfen biraz kendine gel Allah bilir herşeyi bende 9 kere kaybettim bişey olmadı yaşıyorum hala duayla sabırla bekliyorumbılmıom ya çok korkuorm dondurulmuşu denıcem ama ((yıne düşerse yaşayamammmmm
cnm ya nasıl dayanacaz ((çewremdekı herkes hamıle..hamılelığını benden saklamışlar uzulmıyım dıye(((öyle deme lütfen biraz kendine gel Allah bilir herşeyi bende 9 kere kaybettim bişey olmadı yaşıyorum hala duayla sabırla bekliyorum
olur allahın izniyle dua et canım 1 kere olmuş yine olur sorununu bulursan çözümüde olur bir gerçek varki değişmez veren allahtır kaderinde varsa anne olmak olursun ama yoksada elinden bişey gelmez sabredenlerden olmak gerek bu hepimiz için böylecnm ya nasıl dayanacaz ((çewremdekı herkes hamıle..hamılelığını benden saklamışlar uzulmıyım dıye(((
amanda29 canım bu ay ertelendi iptal oldu yani benim transfer, listeye ekleyebilirsin istersen. Zaten konumuzda ocak-şubattı. Sizler bebişlerinize kavuştunuz, sen de happymeal de , başka birçok arkadaşta tabi ki. Bizim beklemeler daha uzayacak anlaşılan, sizin dualarınıza ihtiyacımız var. Bizim bebekler bizi birkaç bahar daha bekletecek sanırım, gelmeye niyetleri yok gibi. Hayırlısı artık hepimiz için.
Adetin 2. Günü ile estrofem ve bir ilaç daha kullanmaya başladım. Aralığın 28 gibiydi ocak 14 de de transfer oldu. 33 gün 26 gün derken neyi kasdetmiş diğer arkadaşlarım bilmiyorum benim yumurtalarımın donrurulma sebebi kullandığımız hormon ilaçlarından rahim içi polip oluşumuydu. Hiteroskopi ile bir adet döneminde biter bitmez polipi aldılar diğer adet döneminden sonrada işte transferim yapıldı. Her muayene için yumurta takibi, toplama, polip alımı, sonrası kontrolü için 8-10 defa uçakla bulunduğum şehirden gittim geldim nasıl bir eziyet yarabbim hayırlı işin engeli çok olur inşallah bu sefer olacak diye diye çok şükür hamileyim. Polip olmasa 2 ay önce yapılacak olan işlemimiz gecikmişti ama kısmet böyleymiş. Doktorumun söylediği dondurulmuş embiryo tutunma şansı daha yüksek rahim dinlenmiş oluyor ve hiteroskopi ile polip alımı rahime çizik atmak diye tabir edilir tıp dilinde onunda tutunmayı kolaylaştırdığına inanılır.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizin içinde hayırlı olur sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınızbende 2 hafta önce kürtaj oldum.ilk tüp bebekte düşük yaşadım doktor da ilk adet kanamandan sonra gel tahlıl yapacam dedı..donduruluşlarda düşük riski daha az dedıler bılmıorm
doktorun benı adet bıttıkten sonra gel demesı ozaman hitereskopi yapacakAdetin 2. Günü ile estrofem ve bir ilaç daha kullanmaya başladım. Aralığın 28 gibiydi ocak 14 de de transfer oldu. 33 gün 26 gün derken neyi kasdetmiş diğer arkadaşlarım bilmiyorum benim yumurtalarımın donrurulma sebebi kullandığımız hormon ilaçlarından rahim içi polip oluşumuydu. Hiteroskopi ile bir adet döneminde biter bitmez polipi aldılar diğer adet döneminden sonrada işte transferim yapıldı. Her muayene için yumurta takibi, toplama, polip alımı, sonrası kontrolü için 8-10 defa uçakla bulunduğum şehirden gittim geldim nasıl bir eziyet yarabbim hayırlı işin engeli çok olur inşallah bu sefer olacak diye diye çok şükür hamileyim. Polip olmasa 2 ay önce yapılacak olan işlemimiz gecikmişti ama kısmet böyleymiş. Doktorumun söylediği dondurulmuş embiryo tutunma şansı daha yüksek rahim dinlenmiş oluyor ve hiteroskopi ile polip alımı rahime çizik atmak diye tabir edilir tıp dilinde onunda tutunmayı kolaylaştırdığına inanılır.. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizin içinde hayırlı olur sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Olabilir canım adetin son günü yapılıyor korkma yaptır. Ücret konusunda bende bulunduğum şehirde 300 e yapacak doktorlar varken sonra bir sıkıntı olursa bahanesi burda işlem yaptırmış olmam olmasın diye tedavi gördüğüm doktora gittim istanbula 300 nerde 1200 nerde muhakkak işlemde teknolojik açıdan bir fark vardır diye düşünüyorum. Başka bir sayfada form gezerken yurt dışında hiteroskopi yapılmadan transfer yapmanın yasak olduğunu okudum.doktorun benı adet bıttıkten sonra gel demesı ozaman hitereskopi yapacak
Amin canım. Sonuç nedir ??SAĞLIK OCAĞINA VERDİM 9 DA AMA ORDAN 1 DE GİDİYORMUŞ TESTTE ODA 5 İ BULUYOR
İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR RABBİM NASİP EDER İNŞALLAH
SİZİNKİNİDE KUCAĞINIZA ALMAK NASİP OLSUN
RABBİM HERKESE NASİP ETSİN