2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak :KK19:
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat:KK19:
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat:KK19:
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 ŞubatKimyasal Gebelik
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat23 Şubat(1 Emb):KK19:
E eskisehir 37İrenbe Tüp28 Ocak12 Şubat23 Şubat:KK19:
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat25 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat27 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 37Ankara Medicana?17 Şubat02 Mart (2 Emb)?
E eskisehir 40Bahçeci Fulya31 Ocak18 Şubat03 Mart (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Ankara31 Ocak18 Şubat02 Mart (1 Emb):KK19:
E eskisehir 30Maslak Acıbadem? ?03 Mart14 Mart (2 Emb)
E eskisehir 25Bahçeci Diyarbakır03 Şubat21 Şubat05 Mart:KK19:
E eskisehir 28Medipol Mega03 Şubat21 Şubat05 Mart (2 Emb):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 32Ankara T.B.11 Şubat24 Şubat07 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat24 Şubat08 Mart (3 Emb):KK19:
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat08 Mart (3 Emb):KK19:
E eskisehir 30Medistate10 Şubat27 Şubat11 Mart:KK19:
E eskisehir 30Özel İzmir22 Şubat09 Mart21 Mart (2 Emb?)?
E eskisehir 28Bursa Art?09 Mart21 Mart (3 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 27Maslak Acıbadem25 Şubat17 Mart26 Mart ?
E eskisehir 34?????
E eskisehir ??????
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya????
E eskisehir 24?????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]
[/TR][/td]
[TD][TR][TR][/tr][/tr][/td][/QUOTE]

Tebrikler canım kac tane transfer edildi sana kaçıncı gün emriyosu idi
5. GÜN EMBRİYOSUYDU 3 TANE
Oleyyyyyyyyy sağlıkla gelsin bebişler inşallah... Çok sevindim canım tebrik ederim... Çoğul gibi görünüyor ama bakalım ne kadar çoğul :KK70:
İNŞALLAH CANIM YA İŞTE ŞİMDİ MİDEM BULANTIM VARDI KESİLDİ İNŞALLAH TUTUNMUŞTUR SIKICA

5. GÜN EMBRİYOSUYDU 3 TANE
İNŞALLAH CANIM YA İŞTE ŞİMDİ MİDEM BULANTIM VARDI KESİLDİ İNŞALLAH TUTUNMUŞTUR SIKICA

Bana ne olur mide bulantısı deme böyle birşey görmedim... 24 saat mide bulantısı yaşıyorum ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum, zombi gibi dolaşıyorum resmen... Cumartesi doktor randevum var inşallah bir çözüm üretir yoksa halim perişan... :KK43:

arkadaşlar taze embriyo transferinde transferin 3. günü gonopeptyl vuruldum bu iğneyi vurulan varmı sanırım iççinde hcg hormonu varmış idrar testini pozitif çıkmasına sebep olur mu doktor hücrelerin hızlı bölünmesine yardımcı oluyor diye vermişti

Kızlar ben perşembe günü kontrole gittim, normalde yarından sonra salı günü transfer yapılacaktı bizim fakat doktor bu ay rahim uygun kalınlığa erişmemiş dedi. Ben de 2 gündür nar falan yiyorum inşallah yarın ki kontrolde kalınlaşmış olur. Gerçi tabi hayırlısı olsun, olmazsa transfer iptal olacak, dualarınızı bekliyorum. İnsan sabırsızlanıyor ama tabi Allah ne zaman izin verirse o zaman olacak napalım. Herkese İYİ GECELER

tatlım sonraki kontrolun ne oldu aklım sende?

Bana ne olur mide bulantısı deme böyle birşey görmedim... 24 saat mide bulantısı yaşıyorum ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum, zombi gibi dolaşıyorum resmen... Cumartesi doktor randevum var inşallah bir çözüm üretir yoksa halim perişan... :KK43:
Ayyy amanda benimde aynı sürekli istifra bulantı bendede :KK43:

arkadaşlar taze embriyo transferinde transferin 3. günü gonopeptyl vuruldum bu iğneyi vurulan varmı sanırım iççinde hcg hormonu varmış idrar testini pozitif çıkmasına sebep olur mu doktor hücrelerin hızlı bölünmesine yardımcı oluyor diye vermişti
Canım gonapeptli ben yumurta baskılıyıcı olarak kullanmıştım bölünme ile ilgil
Fikrim hiç yok ama ben daha önce ovitrelle çatlatmaiğnesi vurulup test yapmıştım pozitifti meğer hcg hormonu varmış hatalı sonuçmuş...

Ayyy amanda benimde aynı sürekli istifra bulantı bendede :KK43:

Canım taze zencefil iyi geliyormuş... Bir fincan sıcak suya 3-4 ince dilim zenfecil koyup 5-10 dk bekletip mide bulantısı oldukça bir yudum içecekmişsin... İstersen limonda sıkabilirmişsin... Ben şuan işyerindeyim taze bulamadım ama kök zencefil aldırdım deneyeceğim...

Canım taze zencefil iyi geliyormuş... Bir fincan sıcak suya 3-4 ince dilim zenfecil koyup 5-10 dk bekletip mide bulantısı oldukça bir yudum içecekmişsin... İstersen limonda sıkabilirmişsin... Ben şuan işyerindeyim taze bulamadım ama kök zencefil aldırdım deneyeceğim...
Ay denebi canım işe yararsa bende yapıyım pert oldum çünkü:KK43:
Ama çok çok binlerce kez şükür tabi :)

arkadaşlar taze embriyo transferinde transferin 3. günü gonopeptyl vuruldum bu iğneyi vurulan varmı sanırım iççinde hcg hormonu varmış idrar testini pozitif çıkmasına sebep olur mu doktor hücrelerin hızlı bölünmesine yardımcı oluyor diye vermişti[/QUOTE
Canım gonapeptli ben yumurta baskılıyıcı olarak kullanmıştım bölünme ile ilgil
Fikrim hiç yok ama ben daha önce ovitrelle çatlatmaiğnesi vurulup test yapmıştım pozitifti meğer hcg hormonu varmış hatalı sonuçmuş...
aslında içinde hcg hormonu olup olmadığını da bilmiyorum bu iğne çatlatma iğnesi katogarisinde değil dimi doktor sadece hücreye yardımcı diye verdi . Gebelik testim çok silik çizgi çıktı acaba bu iğneden dolayı mı diye düşündüm

Bildiğim çatlatma iğneleri hcg içeriyor. Zaten idrarda çıktıysa kandada çıkar kan testi yaptırsana canım...ay inşallah pozitiftir ...

netten araştırdım çatlatma iğnesi sadece 2 tane ovitrelle ve Pregnyl başka yok sanırım hayırlısı test günüm cuma inşallah doğrudur ya boşuna ümitlenmem inşallah yalnız idrar testi çok silik çıktı

netten araştırdım çatlatma iğnesi sadece 2 tane ovitrelle ve Pregnyl başka yok sanırım hayırlısı test günüm cuma inşallah doğrudur ya boşuna ümitlenmem inşallah yalnız idrar testi çok silik çıktı
Zaten yeni olduğu için silik çıkar canım hadi güzel haberlerini bkliyorum:)

Test tarihimiz aynı sanırım benimde 21 Mart benimde idrar testinde çıktı 7. Gün 8. Günde kanda çıktı şükür inşallah devamı gelir

İnşallah seninde bebeğin gelmiştir

hayırlısı ben cuma yaptıracağım sadece bu iğne kafama takıldı ondan dolayımı çift çıktı acaba diye 2 yıldan beri çift çizgi görmeye alışkın değilim :-)))) gonopeptyl iğnesini kullanan yok mu arkadaşlar hayırlısı bakalım 2 gün daha sabırrr

hayırlısı ben cuma yaptıracağım sadece bu iğne kafama takıldı ondan dolayımı çift çıktı acaba diye 2 yıldan beri çift çizgi görmeye alışkın değilim :-)))) gonopeptyl iğnesini kullanan yok mu arkadaşlar hayırlısı bakalım 2 gün daha sabırrr
Allah yardımcın olsun canım inşallah pozitif sonuç ile rabbim bebeğini sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin. Bende cumayı kontrol için bekliyorum lekelenmelerim var günler saatler geçmek bilmiyor. Allahım yarabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah güzel haberlerini bekliyoruz ..

X