Ben de sordum tabi saglikli cozunmeye de bilir eger kalitesiz olularsa zaten yapmayiz transferi dediCanım şimdi estrofem kullanmaya başladın ya doktor seni çağırıp Rahim Kalınlığını takip edecek ilk kriter şuanda bu,
sonrasında rahim duvarı uygun kalınlığa ulaştığında transfer günü belirleniyor ve transfer saatinden en az 4 saat önce embriyolar çözdürülüyor... Çözülmedi kayıplar dondurma işleminde uygulanan teknolojiye göre yüzdeleri değişiyor Benim merkez en üst düzey dondurma yöntemi kullandığı için %90-95 sağlıklı çözünür dediler ve öylede oldu 2 embriyonun ikiside sağlıklı çözüldü...
Ortalama 10 gun estrofem ve folik asit kullaniyosun tabi bu zaman rahim kalinlik suresine göre degisebilir. Transfer gunune 5 gün kala progesteron iceren crinone jel kullaniyosun düşük olmasin diye.Birde sen baska ilac kullandin mi amanda
Tesekkur ederim cevabinaOrtalama 10 gun estrofem ve folik asit kullaniyosun tabi bu zaman rahim kalinlik suresine göre degisebilir. Transfer gunune 5 gün kala progesteron iceren crinone jel kullaniyosun düşük olmasin diye.
Benim normalde 14 subatta adet oldum haftasonu oldugu icin randevu yu pztesi aldım sali günü yani ayin 17 sinde sabah akşam estrofem ictim. 23 ünde kontrole gittim rahim kalınlığı 8 mm olmus. Sonra 26 Şubat ta ekstra dan crinone jel sabah akşam basladim. Martin 2 sinde transfer gerceklesti. Ve dün 8. Gün dü dayanamadim kan verdim 83 çıktı ve yarin 10. Günüm o yüzden cok heyecanlıyım inşallah yükselmiştir.Tesekkur ederim cevabina
Benim dun adetimin 3. Gunuydu bana 23 unde gel dedi.o sureye kadar zaten 13 gun var kafadan estrofen kullanacagim.transferi de muhtemelen 26 si gibi yapariz sorun cikmazsa eger dedi.buda adetimin 19. Gunune denk geliyor.ben 27 gunde bir adet oluyorum bana cok gec bi tarih gibi geldi transfer
Yeni fark ettim estrofem i sana dr yazmadimi kafandan senmi icmeye basladin?????Tesekkur ederim cevabina
Benim dun adetimin 3. Gunuydu bana 23 unde gel dedi.o sureye kadar zaten 13 gun var kafadan estrofen kullanacagim.transferi de muhtemelen 26 si gibi yapariz sorun cikmazsa eger dedi.buda adetimin 19. Gunune denk geliyor.ben 27 gunde bir adet oluyorum bana cok gec bi tarih gibi geldi transfer
Tesekkur ederim cevabina
Hayirli olsun insallah artarak devam etsin degerin Allah kucagina almayi nasip etsinYeni fark ettim estrofem i sana dr yazmadimi kafandan senmi icmeye basladin?????
İnsallah Amanda cok sagolCanım ben Estrofem gün 3 adet (hala içiyorum bu arada) , günde 1 adet de folbiol kullandım...
30 Ocak son adet tarihim
01 Ocak İlk randevu ve muayene (estrofem ve folbiol)
11 Ocak ikinci radevu ve muayene (estrofem, folbiol ve Crinone Jel)
16 Ocak Transfer
Süreye çok takılma canım çünkü tedavide normal adet döngün işlemiyor bende normalde 30 günde bir adet oluyorum ama benimde transferimde adetim 18.günü yapıldı... Takip ettiğim kadarı ile genelde 17-19 gün arası gerçekleşiyor transfer...
Yani canını sıkacak bir durum yok herşey yolunda görünüyor inşallah sonu da güzel olur...
Kızlar degerim 83 de 192 yükselmiş.
Gozun aydin demekki hersey yolundaKızlar degerim 83 de 192 yükselmiş.
amanda29 canim, benim bugun transferin 16. Gunu Normalde agrilarim oluyodu dun aksamdan beri kesildi agrilarim bu normalmidir cok merak ettim sen tecrubeli oldugun icin danismak istedim canim..
Bence normal canım... Kendi adıma konuşacak olursam benimde transfer sonrası adet günüme kadar kasık ağrısı batması gibi durumlarım olurken bir iki gün sonra ağrı bir anda kesildi ve halada herhangi bir ağrım yok... Dünden beri mide bulantısı ve kusma işi başladı ki hamişliğin en sevmediğim yanı bu.... Ama tabi bu günüme şükürler olsun o da ayrı konu...
canim nie kendini yipratiosun verecek olan Allah bol bol dua etİçimden hep ağlamak geliyor yine tutmazsa yeni baştan Haziran'dan beri çok yoruldum Allah'ım bu sefer tutar inşallah hamile olan arkadaşlar içinize hiç Doğdu mu pozitif olacağı nedense Gözlerim hep Hüzünlü
İçimden hep ağlamak geliyor yine tutmazsa yeni baştan Haziran'dan beri çok yoruldum Allah'ım bu sefer tutar inşallah hamile olan arkadaşlar içinize hiç Doğdu mu pozitif olacağı nedense Gözlerim hep Hüzünlü
Kızlar benım bebişlerın kalplerı maalesef durdu8haftalıktı hersey normaldı,dr'um bıle şaşırdı
Allah sabırlar versin çok üzücüKızlar benım bebişlerın kalplerı maalesef durdu8haftalıktı hersey normaldı,dr'um bıle şaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?