2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

cok uzuldum umarim bundan sonraki denemelerinde hersey gonlune gore gider neyin vardi senin cagla bide nerde yaptiriyosun tedavini?

Canim polikistik over var bende. Allaha sukur baska bisey yok bikdigimiz kadariyla. 3.denemeye gecmeden once bazi testler yapilacak bildigim kadariyla. Tabi onuda artik sene sonuna dogru yapariz. Kavacik medistate hastanesinde yaptirdim. Doktoruma guveniorum. Ama bir dahakini bahceci fulya olarak da dusunebilirim. Suan artik beklemeye geciyoruz.

Himm
Canim polikistik over var bende. Allaha sukur baska bisey yok bikdigimiz kadariyla. 3.denemeye gecmeden once bazi testler yapilacak bildigim kadariyla. Tabi onuda artik sene sonuna dogru yapariz. Kavacik medistate hastanesinde yaptirdim. Doktoruma guveniorum. Ama bir dahakini bahceci fulya olarak da dusunebilirim. Suan artik beklemeye geciyoruz.
anladim canim insallah hayirlisi olsun ama neden olmadığıni muhakkak doktorunla gorus derim ben

Malesefff 0,100 şuan içime bi fil oturdu.tepki bile veremiyorum nasip diiilmiş mucize olmadı.devam eden arkadaşlara bol şans diliyorum.rabbim sizinle olsun hayırlı bebişler versin önce size sonrada bana inşallah.

Canım hayırlısı olsun çok üzüldüm ama nasipten ötesi yok... İnşallah Rabbim yavruna biran önce kavuşturur...

Negatif sonuc alan arkadaslar uzulmeyin.lutfen inanin olupta kaybetmek cok.zor ben kaybettigim gun keske negatif.ciksaydida bunu yasamasaydim dedim herseyin vakti zamani var kimse rabbimden daha merhametli degil

Negatif sonuc alan arkadaslar uzulmeyin.lutfen inanin olupta kaybetmek cok.zor ben kaybettigim gun keske negatif.ciksaydida bunu yasamasaydim dedim herseyin vakti zamani var kimse rabbimden daha merhametli degil

Evet canım bulup da kaybetmek daha zordur. Allah yardımcımız olsun. inş. en güzel zamanda bize de nasip eder.
moralim çok bozuk. kimseyle konuşmaya, ağzımı açmaya halim yokk..

diğer arkadaşlarıma da Allah kolaylık versin. inş. sonuçlarız pozitif çıkar. ve herkes bebişlerini kucağına almayı nasip eder.. Allaha emanet olun

kızlar doktordan geldım 2 dakka muyane ettı bebek kesesı var yol kesısın var bebek 7+5 gnluk dedı bebegı goremedı kalp atısı yok 10 gun sonra gel dedı ama kızlar ımkansız 6+3 gunluk henuz hanı normal bı gebelık olsa eerken dollenme dıyebılırız ama tıransver bellı son adet tarıhım bellı mumkunmu boyle bısey zaten 2 dakka surmedı muyane testlere bakma konusma anlamdım krokuyorum ya bebek yoksa bilgisi olan cevp yazsın lutfen

kızlar doktordan geldım 2 dakka muyane ettı bebek kesesı var yol kesısın var bebek 7+5 gnluk dedı bebegı goremedı kalp atısı yok 10 gun sonra gel dedı ama kızlar ımkansız 6+3 gunluk henuz hanı normal bı gebelık olsa eerken dollenme dıyebılırız ama tıransver bellı son adet tarıhım bellı mumkunmu boyle bısey zaten 2 dakka surmedı muyane testlere bakma konusma anlamdım krokuyorum ya bebek yoksa bilgisi olan cevp yazsın lutfen
canım dış gebelik değildir umarım.bence üstüne düş ultrasonu iyi bir doktora git vakit kaybetme derim bir gün bile çok önemli.umarım bebeğin görünür.

Canım benimki o karlık yeni seninki bende daha sonraydı o kadar olmamalı bencebaşka dr göster sen daha önce kese görmemişmiydin canım?

Canım benimki o karlık yeni seninki bende daha sonraydı o kadar olmamalı bencebaşka dr göster sen daha önce kese görmemişmiydin canım?
gormustum canım kesıyı daha oncede sımdıd hem kese hem bebegın yolk kesesını gordum ama bebgı ve kalp atısını duymadı cok korktum ama napım beklemekten başka acrem yokkı

Selam kizlar herkes nasill
Sizi takip ediyorum okuyorum pek yazamadim isler yogun
Ben dun estrofem kullanmaya basladim 23 unde kontrole cagirdilar dondurulmuslar icin
Ama moralim epey bozuldu fsh degerim 3- 4 ay once 7.5 falanken ilk tup denememde 9.6 bu ayki tahlilde ise 11.4 cikti doktor da yumurtaliklar alarm vermeye baslamis dedi :KK43:
Yani hersey mukemmelle baslayip tupleri şişmiş yapisikliklar var ama degerleri iyi tupleri alalim tup bebek yapalim derken rezervi az hasta noktasina kadar geldim mi bukadar kisa surede nasil degisiyo ki bu anlayamiyorum
Allah nasip eder de bu tedavi olumlu sonuclanir insallah gerek kalmaz bu endiselere
Simdi kizlar bana biraz bilgi verir misiniz bu tedavide embriyolar hangi asamada cozduruluyo bide bu sureci geciren arkadaslar sizde cozdurme islemi nasil oldu sayi ve kalitede kayiplar yasandi mi cok korkuyorum hepi topu 2 tanecik var zaten

Selam kizlar herkes nasill
Sizi takip ediyorum okuyorum pek yazamadim isler yogun
Ben dun estrofem kullanmaya basladim 23 unde kontrole cagirdilar dondurulmuslar icin
Ama moralim epey bozuldu fsh degerim 3- 4 ay once 7.5 falanken ilk tup denememde 9.6 bu ayki tahlilde ise 11.4 cikti doktor da yumurtaliklar alarm vermeye baslamis dedi :KK43:
Yani hersey mukemmelle baslayip tupleri şişmiş yapisikliklar var ama degerleri iyi tupleri alalim tup bebek yapalim derken rezervi az hasta noktasina kadar geldim mi bukadar kisa surede nasil degisiyo ki bu anlayamiyorum
Allah nasip eder de bu tedavi olumlu sonuclanir insallah gerek kalmaz bu endiselere
Simdi kizlar bana biraz bilgi verir misiniz bu tedavide embriyolar hangi asamada cozduruluyo bide bu sureci geciren arkadaslar sizde cozdurme islemi nasil oldu sayi ve kalitede kayiplar yasandi mi cok korkuyorum hepi topu 2 tanecik var zaten

Canım şimdi estrofem kullanmaya başladın ya doktor seni çağırıp Rahim Kalınlığını takip edecek ilk kriter şuanda bu,
sonrasında rahim duvarı uygun kalınlığa ulaştığında transfer günü belirleniyor ve transfer saatinden en az 4 saat önce embriyolar çözdürülüyor... Çözülmedi kayıplar dondurma işleminde uygulanan teknolojiye göre yüzdeleri değişiyor Benim merkez en üst düzey dondurma yöntemi kullandığı için %90-95 sağlıklı çözünür dediler ve öylede oldu 2 embriyonun ikiside sağlıklı çözüldü...

X