- 11 Ocak 2013
- 430
- 249
Canım ya cok üzüldüm.
Ben aglayamadim bile. Artik bir sure akisina birakiyoruz. Zaten maddi olarak da beklememiz lazim. Hakkimizda hayirlisi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ya cok üzüldüm.
Bencede mucize olması lazım.canim benimde 0.100 cikti. sanmiyorum benim daha nasil duzelsin
Canım inşallah mucize olması gerek.yarın Adanaya gidecem annem rahatsız. Uzun yola çıkmadan yapmak istedim.hayat devam ediyor.şükürler olsun yinede Rabbim en iyisini bilirPOLYANAAAA şimdi kan testimi yaptiriyorsunİnşallah pozitif cikar. İnşallah gec tutunmustur.
cok uzuldum umarim bundan sonraki denemelerinde hersey gonlune gore gider neyin vardi senin cagla bide nerde yaptiriyosun tedavini?Ben aglayamadim bile. Artik bir sure akisina birakiyoruz. Zaten maddi olarak da beklememiz lazim. Hakkimizda hayirlisi.
Sonucu haber ver olurmu? İnşallah mucize gerçek olur.Canım inşallah mucize olması gerek.yarın Adanaya gidecem annem rahatsız. Uzun yola çıkmadan yapmak istedim.hayat devam ediyor.şükürler olsun yinede Rabbim en iyisini bilir
cok uzuldum umarim bundan sonraki denemelerinde hersey gonlune gore gider neyin vardi senin cagla bide nerde yaptiriyosun tedavini?
anladim canim insallah hayirlisi olsun ama neden olmadığıni muhakkak doktorunla gorus derim benCanim polikistik over var bende. Allaha sukur baska bisey yok bikdigimiz kadariyla. 3.denemeye gecmeden once bazi testler yapilacak bildigim kadariyla. Tabi onuda artik sene sonuna dogru yapariz. Kavacik medistate hastanesinde yaptirdim. Doktoruma guveniorum. Ama bir dahakini bahceci fulya olarak da dusunebilirim. Suan artik beklemeye geciyoruz.
Ay maşallah canım değerinde çok güzel kat kat attsın Allah kucağına aldığın günü göstermeyi nasip etsinKızlar 8. Gün kan değeri 83 çıktı. Ayyyyy cok heyecanlıyım. 2 gun sonra tekrar vericem.
Üzüldüm canımAllah bidahakine nasip etsin inşallah umudunu yitirme zamanı gelicek Allahın izniyle...negatif çıktı. düşündüğüm gibi oldu.
Canim polikistik over var bende. Allaha sukur baska bisey yok bikdigimiz kadariyla. 3.denemeye gecmeden once bazi testler yapilacak bildigim kadariyla. Tabi onuda artik sene sonuna dogru yapariz. Kavacik medistate hastanesinde yaptirdim. Doktoruma guveniorum. Ama bir dahakini bahceci fulya olarak da dusunebilirim. Suan artik beklemeye geciyoruz.
Negatif sonuc alan arkadaslar uzulmeyin.lutfen inanin olupta kaybetmek cok.zor ben kaybettigim gun keske negatif.ciksaydida bunu yasamasaydim dedim herseyin vakti zamani var kimse rabbimden daha merhametli degil
canım dış gebelik değildir umarım.bence üstüne düş ultrasonu iyi bir doktora git vakit kaybetme derim bir gün bile çok önemli.umarım bebeğin görünür.kızlar doktordan geldım 2 dakka muyane ettı bebek kesesı var yol kesısın var bebek 7+5 gnluk dedı bebegı goremedı kalp atısı yok 10 gun sonra gel dedı ama kızlar ımkansız 6+3 gunluk henuz hanı normal bı gebelık olsa eerken dollenme dıyebılırız ama tıransver bellı son adet tarıhım bellı mumkunmu boyle bısey zaten 2 dakka surmedı muyane testlere bakma konusma anlamdım krokuyorum ya bebek yoksa bilgisi olan cevp yazsın lutfen
Canım benimki o karlık yeni seninki bende daha sonraydı o kadar olmamalı bencebaşka dr göster sen daha önce kese görmemişmiydin canım?kızlar doktordan geldım 2 dakka muyane ettı bebek kesesı var yol kesısın var bebek 7+5 gnluk dedı bebegı goremedı kalp atısı yok 10 gun sonra gel dedı ama kızlar ımkansız 6+3 gunluk henuz hanı normal bı gebelık olsa eerken dollenme dıyebılırız ama tıransver bellı son adet tarıhım bellı mumkunmu boyle bısey zaten 2 dakka surmedı muyane testlere bakma konusma anlamdım krokuyorum ya bebek yoksa bilgisi olan cevp yazsın lutfen
gormustum canım kesıyı daha oncede sımdıd hem kese hem bebegın yolk kesesını gordum ama bebgı ve kalp atısını duymadı cok korktum ama napım beklemekten başka acrem yokkıCanım benimki o karlık yeni seninki bende daha sonraydı o kadar olmamalı bencebaşka dr göster sen daha önce kese görmemişmiydin canım?
Selam kizlar herkes nasill
Sizi takip ediyorum okuyorum pek yazamadim isler yogun
Ben dun estrofem kullanmaya basladim 23 unde kontrole cagirdilar dondurulmuslar icin
Ama moralim epey bozuldu fsh degerim 3- 4 ay once 7.5 falanken ilk tup denememde 9.6 bu ayki tahlilde ise 11.4 cikti doktor da yumurtaliklar alarm vermeye baslamis dedi
Yani hersey mukemmelle baslayip tupleri şişmiş yapisikliklar var ama degerleri iyi tupleri alalim tup bebek yapalim derken rezervi az hasta noktasina kadar geldim mi bukadar kisa surede nasil degisiyo ki bu anlayamiyorum
Allah nasip eder de bu tedavi olumlu sonuclanir insallah gerek kalmaz bu endiselere
Simdi kizlar bana biraz bilgi verir misiniz bu tedavide embriyolar hangi asamada cozduruluyo bide bu sureci geciren arkadaslar sizde cozdurme islemi nasil oldu sayi ve kalitede kayiplar yasandi mi cok korkuyorum hepi topu 2 tanecik var zaten