- 18 Nisan 2009
- 5.291
- 2.269
Cok uzuldum Allah sabir versin cok zor gercektenKızlar benım bebişlerın kalplerı maalesef durdu 8haftalıktı hersey normaldı,dr'um bıle şaşırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok uzuldum Allah sabir versin cok zor gercektenKızlar benım bebişlerın kalplerı maalesef durdu 8haftalıktı hersey normaldı,dr'um bıle şaşırdı
allah sabır versin rabbim tez zamanda acılarını unuttursunKızlar benım bebişlerın kalplerı maalesef durdu 8haftalıktı hersey normaldı,dr'um bıle şaşırdı
AYYYYY YAAAAAAKızlar benım bebişlerın kalplerı maalesef durdu 8haftalıktı hersey normaldı,dr'um bıle şaşırdı
Yaa çok üzüldüm dicek bişey bulamiyorum Allah sabır versinKızlar benım bebişlerın kalplerı maalesef durdu 8haftalıktı hersey normaldı,dr'um bıle şaşırdı
Merhba kızlar bayagidir girip te bişey ler yazamadım midem çok kötü çok halsizlik yapıyor BiDe kanamam oldu dr yat yemeğe ve tuvalete kalk dedi sadece çok şükür kanamam durdu bebeklerim iyiler 24 de ense kalinliklarina bakacak dr inşallah bir problem yoktur
Sonuçları pozitif olup atladigim arkadaşlar hayırlı olsun tamamına ersin insallah negatif alanlara Rabbim sabır versin tedavide olan arkadaslr inşallah güzel sonuçlar alirsiniz
Selam, Ben bugun 5+6 dayim ama hala doktorumu gormedim. Ilk randevuyu 23 Marta verdi yani 7. haftada olucam. Sizce normal mi? Gec mi kaliyorum? Iki gun once Beta hcg olcturdum yine 9045 olmus artiyor cok sukur ama doktor kontrol etmedigi icin rahat degilim hala.Canım geçmiş olsun bu kanama olayı insanı çok yoruyor her an elin yüreğinde yaşıyorsun... Mide konusunda bende kötü başladım inşallah çabuk geçer... İkiz gebelikte ikili test ense kalınlığı sağlıklı sonuç vermiyormuş diye okumuştum yanılmıyorsam... Umarım herşey yolunda giderde bebişler annelerinin kucağında huzur bulur...
Allah sabir versin canim. Stres hic bitmiyor, yok dollencek mi, pozitif mi, yukseliyor mu? ama tam tamam artik deyince bunu yasamakta gercekten zor. Kendine dikkat et, moralini yuksek tut. Kalp atislarini duymusmuydun onceden? Nasil anladiniz kalp durdugunu? Herseye hazirlikli olalim bizdeKızlar benım bebişlerın kalplerı maalesef durdu 8haftalıktı hersey normaldı,dr'um bıle şaşırdı
Amin insallah Evet insan geriliyor sadece ense kalinligina baksin yeter ikili test yaptitmayacagim cunku sonuclarin dogruluguna inanmiyorum kizimda yaptirmistim degeri istendigi gibi degildi bana dawn sendromlu hatta karnimdan su alip bakalim demisti dr kizim cok saglikli cok sukur bosuna o kadar uzuntuyu yasadim bu sefer yaptirmayacagim hem bi terslik varsada mudahale edemiceklerine gore gerek yok benim 8. Hafta basladi mide bulantim oncesinde mide siskinligi rahatsiz ediyordu hafta gectikce etkisi azaliyor insallah tamamen gecmesi fazla uzun surmezCanım geçmiş olsun bu kanama olayı insanı çok yoruyor her an elin yüreğinde yaşıyorsun... Mide konusunda bende kötü başladım inşallah çabuk geçer... İkiz gebelikte ikili test ense kalınlığı sağlıklı sonuç vermiyormuş diye okumuştum yanılmıyorsam... Umarım herşey yolunda giderde bebişler annelerinin kucağında huzur bulur...
Selam, Ben bugun 5+6 dayim ama hala doktorumu gormedim. Ilk randevuyu 23 Marta verdi yani 7. haftada olucam. Sizce normal mi? Gec mi kaliyorum? Iki gun once Beta hcg olcturdum yine 9045 olmus artiyor cok sukur ama doktor kontrol etmedigi icin rahat degilim hala.
amanda29 SEN GİTİNMİ DR. KESE KALP GÖRDÜNMÜ İKİZMİ TEKMİ
Canım günaydın çok tebrik ederim sabah sabah güzel bir haber . Canım benim bulantılarım 6. Haftadan sonra özellikle kalp atışı başladıktan sonra oldu özellikle 2 hafta çok şiddetli sürekli istifrayla geçti şuandada bulantılarım devam ama biraz daha iyi göğüs hassasiyeti ise hat safhada ama ne zamn geçer bende bilemiyorum. Ama oda 6. Haftada başladı . Allah kucağına almayı nasip etsin canım ...Gunaydin kizlarrr...hepinjze musmutlu hafatasonlari diliyorumm..kizlar sizi hep okudum ama bugune yazmak kismet oldu..sizlere kisaca hikayemi anlatauim..normal yolla bi bos bit de dis gebeligim oldu..tup bebekle 3 deneme yaptim ama 3.de hic transger olamadim..cunku embriyolar cgh ye gidevekti o yizden yapilan isleme dayanamadilar..gecen yil haziranda yaptigim 2.denemede bebegim tuttu ama 7.haftada kalbi durdu..genetige gitti ve saglijsiz geldi..bu yuzden dr cgh istemisti ama kismet olmadi..2.denemeden kalan 6.gun dondurulmus surpruz bir embriyom kalmisti..son sans onu denedim ve mucizem tuttu..su an 5+2 deyim..carsamba gunu keseyi gordum..size sorum su arkadaslar..benim meme hassasiyetim hic kalmadi..mide bulantimda yok..cok korkuyorum bi sorun mu var die..23 mart da kalp atisina gidicez insaallah..cok korkuyorum kizlar...sizlerin bes haftalikken bulanti durumunuz meme hassasiyetiniz ve gogus siskinligibiz var mi ya da var miydi
Hayırlı olsun bebeğiniz bu topiğe yeni bakıyorum. Bende fulyada mustafa bahçeci hastasıyım. 14 ocak transferim yapıldı başka şehirde olduğum için bir daha hiç gidemedim muayeneye sonrasında da ilgileri devam ediyor mu? Şuan hamileliğiniz nasıl geçiyor ? Sevgilerbende varim :)
yas 30 fulya bahçeci 2 ocak bat transfer sanirim 19 ocak insallah
Hayırlısı tatlım inşallah senin için güzel sonuç ne olacaksa öyle olsun...Kızlar ben perşembe günü kontrole gittim, normalde yarından sonra salı günü transfer yapılacaktı bizim fakat doktor bu ay rahim uygun kalınlığa erişmemiş dedi. Ben de 2 gündür nar falan yiyorum inşallah yarın ki kontrolde kalınlaşmış olur. Gerçi tabi hayırlısı olsun, olmazsa transfer iptal olacak, dualarınızı bekliyorum. İnsan sabırsızlanıyor ama tabi Allah ne zaman izin verirse o zaman olacak napalım. Herkese İYİ GECELER
Belki sonraki ay olması daha hayırlı olacaktır canım rabbim doğru zamanı öyle güzel ayarlıyor ki geriye dönüp baktığında özellikle bu tüp bebek sürecinde çok çok daha iyi anlıyabiliyorsun. En doğru zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin rabbim isteyen herkese canım hayırlı geceler...Kızlar ben perşembe günü kontrole gittim, normalde yarından sonra salı günü transfer yapılacaktı bizim fakat doktor bu ay rahim uygun kalınlığa erişmemiş dedi. Ben de 2 gündür nar falan yiyorum inşallah yarın ki kontrolde kalınlaşmış olur. Gerçi tabi hayırlısı olsun, olmazsa transfer iptal olacak, dualarınızı bekliyorum. İnsan sabırsızlanıyor ama tabi Allah ne zaman izin verirse o zaman olacak napalım. Herkese İYİ GECELER
Canım inşallah sağlıcakla bebeğine kavuşursun. Bende o dönemde çok okudum önceki paylaşımları hiç bir belirtim yoktu şuan 12. Haftadayız halen hiç bir belirtim yok bulantım 8. Haftada bir kaç gün ara ara oldu geçti hafif koku hassasiyeti o kadar. Hiç kafana takma belirtileri bol bol dua et . Elim karnımda bol bol ayetel kürsi okuyorum ben çok rahatlatıyor tavsiyem canım. Rabbim neyi hakkımızda hayırlı görüyorsa o oluyor çünkü.Gunaydin kizlarrr...hepinjze musmutlu hafatasonlari diliyorumm..kizlar sizi hep okudum ama bugune yazmak kismet oldu..sizlere kisaca hikayemi anlatauim..normal yolla bi bos bit de dis gebeligim oldu..tup bebekle 3 deneme yaptim ama 3.de hic transger olamadim..cunku embriyolar cgh ye gidevekti o yizden yapilan isleme dayanamadilar..gecen yil haziranda yaptigim 2.denemede bebegim tuttu ama 7.haftada kalbi durdu..genetige gitti ve saglijsiz geldi..bu yuzden dr cgh istemisti ama kismet olmadi..2.denemeden kalan 6.gun dondurulmus surpruz bir embriyom kalmisti..son sans onu denedim ve mucizem tuttu..su an 5+2 deyim..carsamba gunu keseyi gordum..size sorum su arkadaslar..benim meme hassasiyetim hic kalmadi..mide bulantimda yok..cok korkuyorum bi sorun mu var die..23 mart da kalp atisina gidicez insaallah..cok korkuyorum kizlar...sizlerin bes haftalikken bulanti durumunuz meme hassasiyetiniz ve gogus siskinligibiz var mi ya da var miydi