2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Selam arkadaşlar ben 24 yasinda pko hastasiyim 1kizim var 6 yasinda normal yolla gebe kaldim subatin 9unda ilk tüp bebek transferini oldum 3 adet 5.gün embiriyosu konuldu ve inanamadim hamileydim artik herşey iyidi değer düzenli artti pazartesi günü ilk muane gunumdu çok mutluyduk bebeğimi gorcektim 5 hafta 5 gunluktu doktora gitmeden duş almak istedim dusa girdim ciktim aniden kanamam başladı şok oldum hayatimda hic yasamadigim bi olaydi apar topar hastaneye gittik yolda kanama artti ulturasyonla vakti bebeğim ordaydi mutluluktan agladim sevincim kisa surdu serum iğne yedim kanama dursun diye serum bitince wcye gidip kanama devam ediyorum bakmak söylendi azalmisti ama devam ediyordu pedimi değiştirdin tam cikiordum ki koca birşey dusuverdi kan parcasi üstünde sefaf yuvarlak nohut kadar bir parca anladim bebeğim artik kopmuştu benden tekrar ulturasyonla vakti evet düşmüş dendi yikildim kizama sarilip agladim pes etmedim etmiycem 5.gün 2 adet dondurulmuş bebislerimle devam edecegim
Çooook geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm

Canım ben de senle aynı durumdayım.benim de 6 günüm transfer günüyle birlikte. Bende 10 gün rapor aldım.evde geçiriyorum günümü. İşe başlaman iyi olmuş dikkatini dağıtırsın en azından. Ben çok nedense rahatım 2. Olduğu için.umarım bebeğini Rabbi

kucağına almayı nasip eder.Rabbim herşeyin zamanını bilir ona güven ve rahat ol.[/QUOT

Bende cok rahattim ama zaman kisaldikca daha sikintili oldum.
Canim benimde ilki taze embriyo ile olmustu. Simdi ikincisi dondurulmus ile oldu. Bakalim canim ins. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Ins Allahim kucaklarimizi bos birakmaz

Canm ben test yaptm sonuc negatf bu tedaviden de eli bos döndk. Hftaya cuma dktorla gorusmemz var bakalm ne test yapilablcekse hepsini isticem iki tedavi ikisi de hic gebelk olmadan negtf tabi nasip ama biz baktiralm yne butun,testlere oyle devam,edelm zatn ogretmn oldgm icin yeternce izin kullandk bu,sene iki tedavi,ile artk yaza insallah yaparz otekini o zmna kdr da testleri hallederm kismet artk

Canım çok üzüldüm ama vakti zamanı değilmiş... Belki senin bebiş sıcak seviyor ve yazın gelmesini bekliyordur...
İnşallah yaz ayında en sıcak en güzel güneşine kavuşursun canım...

amandaa ve diğer arkadaşlarım.. bugün transferim 6.günü. yarın işe başlayacağım. zaman azaldıkça korkum ve stresim artıyor. haftaya çarş. 12. gün olacak ve test günüm. ben salı akşamı test yaptıracağım. şimdi önümdeki 5 günü nasıl geçircem yardım istiyorum. nasıl rahatlayabilirm. dua ediyorum. kısmet hayırlısı ise olsun. Allah verirse vaktinde zamanında olur diye. sonuç negatif çıkarsa çok üzülmicem diyorum ama zaman kısaldıkça stres oluyorum. neler yapıosunuz anlatın lütfennnn

Canım biliyorsun ben transfer sonrası sadece bir gün dinlenebildim evde... Sonrasında o meşhur karlı günlerde zorda olsa işe geldim... Kendine dikkat ettiğin sürece aslında çalışmak daha iyi oluyor... Zaman daha çabuk geçiyor... Ama ne yaparsan yap süre yaklaştıkça endişe artıyor... Benim sana tavsiyem iş sonrası arkadaşlarınla buluş, komşuna akrabana ziyarete git böylece iş sonrası evde düşüncelere dalman azalır... İnşallah çarşamba müjdeli ve hayırlı haberler alırsın tatlım...

Suan dondurulmuslarla hamilemisin

Evet canım Allah devamını nasip ederse dondurulmuş embrio ile hamişim... Darısı isteyen herkesin başına...

Aleyküm selam :))))

Canım biliyorsun ben transfer sonrası sadece bir gün dinlenebildim evde... Sonrasında o meşhur karlı günlerde zorda olsa işe geldim... Kendine dikkat ettiğin sürece aslında çalışmak daha iyi oluyor... Zaman daha çabuk geçiyor... Ama ne yaparsan yap süre yaklaştıkça endişe artıyor... Benim sana tavsiyem iş sonrası arkadaşlarınla buluş, komşuna akrabana ziyarete git böylece iş sonrası evde düşüncelere dalman azalır... İnşallah çarşamba müjdeli ve hayırlı haberler alırsın tatlım...

Sağolasın canım ya bakalım inş. daha kolay geçer. bu akşam gidicek bi yere :) şu hafta sonu geçerse zaten p.tesi salı kolay artık. :) sen nasılsın? belirtilerin var mı?

Sağolasın canım ya bakalım inş. daha kolay geçer. bu akşam gidicek bi yere :) şu hafta sonu geçerse zaten p.tesi salı kolay artık. :) sen nasılsın? belirtilerin var mı?

Yok canım hiçbir belirtim... Lekelenmem de geçti sanki... İki hafta böyle nasıl beklenir bilmem... Gerçi biz ne haftalar bekledik hepsinde aynı cümleleri kurduk ama bak geçiyor işte bir şekilde Mevlam hayırlara çıkarsın cümlemizi...

Yok canım hiçbir belirtim... Lekelenmem de geçti sanki... İki hafta böyle nasıl beklenir bilmem... Gerçi biz ne haftalar bekledik hepsinde aynı cümleleri kurduk ama bak geçiyor işte bir şekilde Mevlam hayırlara çıkarsın cümlemizi...

Amin canım aminnn. inş. herkes dileğen herkese nasip eder Allahım. Bugün 7. günüm hiçbir belirti yok. sadece kasığımda bazen ara ara ufak ağrı da değil sızı gibi bişey oluyo ama belkide kendi mi çok dinlediğim için. salı akşamı yaptıracağım testimi. yaa dün gece dua ederken düşledim. Annemi arayıp anne ben anne oluyorum diye haber vermeyi öyle istedim ki :KK43: Allahım inş. güzümüzü güldürür...

amanda29 amanda29 hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin ilk dusugunden sonra nekadar sure gecti dondurulmuslarini denemek icin

Canım düşük değilde Aralık2014 deki tüp tedavim 2 adet 5.gün 1.kalite embriyoya rağmen test tarihime bir gün kala adet oldum ve tabii negatif sonuçlandı... Ocak ayında dinlendim ve Şubat ayında tedaviye dondurulmuşlarla devam ettim... Ama genelde 2 adet dönemi başlanıyor ama doktor kontrol etti ve bir sorun görmediği için ben 2.adetle başlamış oldum canım.

Kizlar ne olur ne olur cevap verinnnnn benim yarin test gunum biraz once evde test yaptim ikinci cizgi biraz soluk ama baya baya belli ne olcak simdi yanilma olur mu ki ay nasil yarin olcak simdi....

Kizlar ne olur ne olur cevap verinnnnn benim yarin test gunum biraz once evde test yaptim ikinci cizgi biraz soluk ama baya baya belli ne olcak simdi yanilma olur mu ki ay nasil yarin olcak simdi....
Test yanlış bozuk değilse yanılma olmaz. Bişey kalmadı yarına sabırlı ol.
Yarın benimde test günüm bende bu sabah test yaptım ama maalesef tek çizgiydi. Moralim bozulmadı desem yalan olur. İdrarda hcg için çok erken biliyorum ama yine de bir umuttu olmadı.
bakalım yarın görücez gerçek sonucu

Test yanlış bozuk değilse yanılma olmaz. Bişey kalmadı yarına sabırlı ol.
Yarın benimde test günüm bende bu sabah test yaptım ama maalesef tek çizgiydi. Moralim bozulmadı desem yalan olur. İdrarda hcg için çok erken biliyorum ama yine de bir umuttu olmadı.
bakalım yarın görücez gerçek sonucu

Insallah guzel haberler aliriz canim benim ya insallah Rabbim tum herkese anne baba olmayi nasip etsin... ben 6 senedir bekliyorum...

Ben hic test yapmadim ilk denem benim hatta 7.ve 8.gum cok hafif ama devam eden kanamm oldugunda ben tamamen umit etmekten vazgecmisttim dun test yaptirmaya gittigimdede kan sonucunu bebeklemedm negatifi kimseden duymamak icin ama korkma rabbim seninle birlilte bekleyen herkeze hayirlisini versin

Canım gebelik olmazsa hiç çıkmıyor umarım bebeğin seninle olur. İçini rahat tut gebesin bence şimdiden gözün aydın:nazar:

Bahçeci Fulya'da tavsiye edebileceğiniz doktor kim var,gidipte memnun olan,hasta ile iletişimi iyi olan ...

X