- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reglin 2. günü usg takibiyle başlıyor ve ortalama 12 gün sürüyor sanırım. İlaçlarını kullanmaya başlıyorsun. Rahim duvarı kalınlığına göre de transfer günü belli oluyor. Reglin 12. gününe falan denk gelebiliyor sanırım. Tranferden sonrası diğeri gibi. 12. gün testle bitiyor.Cok tsk ederim ins tedavi sureci nasil isliyor anlatabilecek varmi dondurulmuslarla transfer ucreti nekadar
Canım bazen onlar bile neyin neden olduğunu inan bilmiyorlar benim ve eşimin tıbben hiç bir sorunu yok herşey normal ama olmadı bir türlü ve 3. Denememdi bu ben herşey Allahtan diyorum artık o istemezse olmuyor O Ol derse herşey oluyo inan dua et bol bol canım ...ilgin icin cok saol bana cok iyi kalitede 5.gun embiriyosu kondugu halde dusukle sonuclanmasi doktoru şoka soktu kanamanin nedenini bile anlayamadi
Hadi hayırlısı canım Rabbim inşallah bu sefer. Yüzüne güler ve zamanı gelmiştir ...çok az kalmış ctesiye sık dişini ...Merhaba arkadaşlar
hergün girip okuyorum sizlerin paylaşımlarını.
Bugün transferin 9. günü. Ve diğer 4 denememde olduğu gibi bunda da kasık ağrılarım var. Kasılmalarım var. Ama ümitlenemiyorum.
3 gündür inanılmaz bir elekriklenme var. Hİç bir kapıyı açamıyor kimseye dokunamıyorum sürekli çarpıyorum. NAsıl bir elektriklenmedir anlamadım. Pencere, kapı kulbu, telefon, eşim neye elimi sürsem çıt çıt elektrikleniyorum.
Saksının dibindeki toprakla biraz oynadım inşallah geçer.
Evde genelde dinleniyorum. Yemek yapmıyorum çorba yapıyorum arada. Ufak tefek işlere bakıyorum. BOl bol uyuyorum. Uyku sevmeyen ben progesteronun etkisiyle uyuyakalıyorum.
Hergün kabak çekirdeği yiyorum. Su çok içemeyen biri olarak içmeye çalışıyorum. 2 gündür erken test için rüyalar görüp sabaha kadar 10 defa kan vermeye gidip geliyorum. Ama direniyorum. C.tesi ye bişey kalmadı. C.tesi gidip vericem sabırlı olucam. İşte böyle...
Canım benim Allah razı olsun. İnşallah hakkımızda hayırlısı ise bu defa olur da dönemdaş olur paylaşımlarımıza devam ederizHadi hayırlısı canım Rabbim inşallah bu sefer. Yüzüne güler ve zamanı gelmiştir ...çok az kalmış ctesiye sık dişini ...
Amin canım inşallah:)Canım benim Allah razı olsun. İnşallah hakkımızda hayırlısı ise bu defa olur da dönemdaş olur paylaşımlarımıza devam ederiz
tebriklervee benn mustafa acetle yürüdüğüm bu yolda bugün aldığım en güzel haberdi Hamileyimm allah ısteyn herkeze nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın:)
Tebrikler arkadaşım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Bize dualarını eksik etme lütfen.vee benn mustafa acetle yürüdüğüm bu yolda bugün aldığım en güzel haberdi Hamileyimm allah ısteyn herkeze nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın:)
ilgin icin cok saol bana cok iyi kalitede 5.gun embiriyosu kondugu halde dusukle sonuclanmasi doktoru şoka soktu kanamanin nedenini bile anlayamadi
tebrikler
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin
Tebrikler arkadaşım, Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :) Bize dualarını eksik etme lütfen.
Tebrikler canım Allah devamını nasip etsin kucağına aldığın günü göstersin .vee benn mustafa acetle yürüdüğüm bu yolda bugün aldığım en güzel haberdi Hamileyimm allah ısteyn herkeze nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın:)
Canm ben test yaptm sonuc negatf bu tedaviden de eli bos döndk. Hftaya cuma dktorla gorusmemz var bakalm ne test yapilablcekse hepsini isticem iki tedavi ikisi de hic gebelk olmadan negtf tabi nasip ama biz baktiralm yne butun,testlere oyle devam,edelm zatn ogretmn oldgm icin yeternce izin kullandk bu,sene iki tedavi,ile artk yaza insallah yaparz otekini o zmna kdr da testleri hallederm kismet artkCanım aynı şoku ben ve benim doktorlarım da yaşadı. 2 ad. 5.gün embriyosu 1.kalite olarak transfer edildi, test günüme birgün kala adet oldum bildiğin şok yani o kadar ilaca ve progesterona rağmen...
Unutmamamız gerek birşey var ki nasipte yoksa yapacak birşey de yok... Rabbim kısmet edecek...
Canm ben test yaptm sonuc negatf bu tedaviden de eli bos döndk. Hftaya cuma dktorla gorusmemz var bakalm ne test yapilablcekse hepsini isticem iki tedavi ikisi de hic gebelk olmadan negtf tabi nasip ama biz baktiralm yne butun,testlere oyle devam,edelm zatn ogretmn oldgm icin yeternce izin kullandk bu,sene iki tedavi,ile artk yaza insallah yaparz otekini o zmna kdr da testleri hallederm kismet artk
Canım aynı şoku ben ve benim doktorlarım da yaşadı. 2 ad. 5.gün embriyosu 1.kalite olarak transfer edildi, test günüme birgün kala adet oldum bildiğin şok yani o kadar ilaca ve progesterona rağmen...
Unutmamamız gerek birşey var ki nasipte yoksa yapacak birşey de yok... Rabbim kısmet edecek...
Gözün aydın maşallahvee benn mustafa acetle yürüdüğüm bu yolda bugün aldığım en güzel haberdi Hamileyimm allah ısteyn herkeze nasıp etsın kımsenın kucagını bos bırakmasın:)
Canım ben de senle aynı durumdayım.benim de 6 günüm transfer günüyle birlikte. Bende 10 gün rapor aldım.evde geçiriyorum günümü. İşe başlaman iyi olmuş dikkatini dağıtırsın en azından. Ben çok nedense rahatım 2. Olduğu için.umarım bebeğini Rabbim kucağına almayı nasip eder.Rabbim herşeyin zamanını bilir ona güven ve rahat ol.amandaa ve diğer arkadaşlarım.. bugün transferim 6.günü. yarın işe başlayacağım. zaman azaldıkça korkum ve stresim artıyor. haftaya çarş. 12. gün olacak ve test günüm. ben salı akşamı test yaptıracağım. şimdi önümdeki 5 günü nasıl geçircem yardım istiyorum. nasıl rahatlayabilirm. dua ediyorum. kısmet hayırlısı ise olsun. Allah verirse vaktinde zamanında olur diye. sonuç negatif çıkarsa çok üzülmicem diyorum ama zaman kısaldıkça stres oluyorum. neler yapıosunuz anlatın lütfennnn
tebrikler canım sağlıkla kucağına al:):):)dualarım isteyen herkeze insallah hayırlı haberlerinizi alırım burdan. Allah gönlünüzdeki heryerşeyi versin
Suan dondurulmuslarla hamilemisinCanım aynı şoku ben ve benim doktorlarım da yaşadı. 2 ad. 5.gün embriyosu 1.kalite olarak transfer edildi, test günüme birgün kala adet oldum bildiğin şok yani o kadar ilaca ve progesterona rağmen...