2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Hamile kalan ve erkek Faktörü olan arkadaşlar çip yöntemi kullanıldı mı dna su en sağlıklı Olanları seçebilen bir Yöntem başarıyı arttırıyormuş özellikle erkek faktöründe inşallah hepimize umut olur

Kizlar ne olur ne olur cevap verinnnnn benim yarin test gunum biraz once evde test yaptim ikinci cizgi biraz soluk ama baya baya belli ne olcak simdi yanilma olur mu ki ay nasil yarin olcak simdi....

Canım idrar testi pozitif olanlarda genelde yanılma olmuyor umarım sende yanılmazsın ve bebeğin seninledir.
Bugün ki kan testi sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum...

Hamile kalan ve erkek Faktörü olan arkadaşlar çip yöntemi kullanıldı mı dna su en sağlıklı Olanları seçebilen bir Yöntem başarıyı arttırıyormuş özellikle erkek faktöründe inşallah hepimize umut olur

Canım benim eşimde morfoloji %0'dı ve IMSI yöntemi kullanıldı spermi 8000 kat daha yakından inceleyecek en kaliteli ve sağlıklıların seçilmesi... ÇİP yöntemini ilk kez duyuyorum tatlım inşallah herşey gönlünce olur...

P POLYANAAAA cagla30 cagla30 Rabbim butun herkese anne baba olmayi nasip etsin insallah her zaman dua ediyorum herkes icin. ben 6 yildir bekliyorum bu guzel haberi bizi bizden baska kimsede anlamaz Rabbim o anlamayanlarin kalplerinede merhamet versin... Allahin izniyle sizlerdende guzel haberler alicaz... =)
Cansın sen tatlı anne Rabbim yüzünü hep güldürsün evladın yada evlatlarınla sevincin sevincimiz , umudun umudumuz...aynı kaderi paylaşıyoruz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.

Kızlar benim martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Dün yani 5. Gün idrar testi yaptim hayalet gibi ikinci cizgi 5 dakika içinde belirdi. Aca ilaclarin etkisi olabilirmi? Sabah aksan crinone jel ve estrofem hap kullaniyorum. Birde aksamlari sadece 10 mm pregnyl igne gobekten vuruyorum. Sizce ilaçların etkisimi

Kızlar benim martin 2 sinde 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edildi. Dün yani 5. Gün idrar testi yaptim hayalet gibi ikinci cizgi 5 dakika içinde belirdi. Aca ilaclarin etkisi olabilirmi? Sabah aksan crinone jel ve estrofem hap kullaniyorum. Birde aksamlari sadece 10 mm pregnyl igne gobekten vuruyorum. Sizce ilaçların etkisimi

Canım biraz erken davranmışın. Ümit vermek istemem ama gebelik olmadığı vakit hiç çizgi çıkmıyor genelde.umarım gebesin bende de öyle olmuştu silik çıktı.sonrasında dış gebelik olmuştum ama sonuçta bi gebelik vardı.Allah gönlüne göre versin. Hayırlı bir evlat versin inş.ben de beklemedeyim 7.günüm 2 embryo 5.gün embriyo benimkilerde Rabbim bu sefer bizlere nasip etsin inşallah.bu sefer biraz daha sakinim ilki dış gebelik olunca. Be

POLYANAAAA Cevap yazmadin
Canım yazdım.birde testi sabah idrarıyla yapman gerek ilk idrarla.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı gebelikler ve bebekler nasip etsin kucağımızı boş bırakmasın sabredelim beraber güzel neticeler alırız inşallah. Allah'ın izniyle.

Son düzenleme:
X