2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Benim topigini hic ihmal etmeyen guzel yurekli arkadasim tek tek ilgileniyorsun masallah, ve yine masallah topigin bereketli oldu listen bol bebisli hem de cifter cifter :KK66: bugun senden gelecek guzel haberi bekliyoruz :KK66:

Sağol canım benim... Elimden geldiğince birlik olmaya çalışıyorum arkadaşlarımla... Haberi de paylaştım çok şükür...

Canım amanda29 amanda29 evet dün transfer günümdü son kalan 3 tane blast embriyolarımi aldım şimdide eşimin soylemiyle kuluçka ya yattım 8 mart test günümü bekliyorum:KK17:Inşallah degerin katlanır seninde güzel haberler ini bekliyoruz :anneadayı::KK50:

Hayırlı olsun canım... Eşler zaten işin hep gırgırında boşver oda lazım...
İnşallah bebişlerin seninle kalır tatlım...

Merhaba kızlar, ben de 10 şubatta lucrine başlamıştım(önceki adetimin 21. günüydü.) Fakat 14. güne kadar 10ml lik vurdum iğnelerimi, yine de beklenen adetim gelmedi. 14. gün kontrolde doktorum 5ml lik devam et dedi. 5 e düşürünce 2. gün adet oldum. Dün adetimin 2. günüydü, kontrolde estrodiol de 12 ye düşünce estrofeme başladık. Yani bu defa da startı verdik bakalım. Hayırlısıyla herşey yolunda giderse amanda29 amanda29 cım 17 mart transfer tarihimmiş. Yani sat: 25 şubat transfer: 17mart, test tarihim de muhtemelen 26 mart olur. İstersen inşallah son defa seni yoruyorumdur ve listeye yazabilirsin. Bu arada senin de sonucunu heyecanla bekliyorum bugün takipteyim, hayırlısıyla inşallah değerin katlanır da hepimize umut olur. :)

Hayırlı olsun tedavin canım... Yormakta ne demek aşkolsun... İnşallah son olacak bu tedavin canım, sabrın sonu selamet..
Müjdeli haberler diliyorum sana...

Kızlar bugün kan testi yaptım negatif

Canım erken değil mi daha? Kaç çıktı sonucun? Üzme kendini şimdiden test günün bir gelsin hayırlısıyla :KK19:

Umurcum, test gunun muydu? Bende gidip kan verdim aksama cikacak ama hayirlisi artik..

Kızzzz sende mi dayanamadın yavru yaaaa... İnşallah güzel sonuçlar alırsın...

Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))

25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....

Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
Şükürler olsun. Allahım sağlıkla doğumunu da görmeyi nasip etsin, bizlere de duacı olursan çok sevinirim. Rabbim isteyen herkese versin inşallahh.

Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
maşallah maşallah canımm darısı hepimize:):)

Evett pozitif alan arkadaşlar hadi bize önerilerde bulunun daha 3gun var transferime, neler yapayım ne yiyelim ne içelim sonrasında neler yapalım

Tebrik ederim canim coooooook sevindim darisi biz bekleyenlerin başına....

Çok şükür, hadi bakalım sırayı sende bize attın, inşallah bize de dua et ki Allahım bize de kısmet etsin :)

Kızzzz sende mi dayanamadın yavru yaaaa... İnşallah güzel sonuçlar alırsın...[/QUOTE]

Evet dayanamadim ama herseye hazirlikliyim. Yani Beta HCG henuz kanima gecmemis olablir (an azidan negative bir sonuc icin avuntum bu olacak hahaha :) )

tebrikler canım gözünaydın.çok sevindim gerçekten allahım kucağına almayı nasip eder inşallah.

:emir_bebek::anneadayı::nazar::KK31::KK31::KK36::KK36:Oleeeey sonunda canım benım çok sevindim,tebrık edıyorum seni guzel anneeeeee:KK36: darısı bekleyen guzel annelerın basına....

Ben özel hiçbir şey yapmadım, hiçbir şey yemedim... Transfer sonrası bir gün dinlenip işe geri döndüm. Ani hareketten kaçındım ağır kaldırmadım uzanmadım yani doktor nasıl yönlendirdiyse onları yaptım... İşyerinde oturarak çalışıyorum zaten eve dönünce de mümkün oldukça yattım ev işi hiç yapmadım :)))

Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !

8. Gun Beta HCG - 71,3

Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?
Tebrikler
8.gün için çok çok güzel bir değer gibi. İnşallah mutluluğun daim olur. Sağlıkla hayırla alırsın kucağına da

Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum kızlar... İnşallah burada tüm anne olmayı arzu eden arkadaşlar biran önce hayırlısı ile yavrularına kavuşur...
gozun aydin tatlimmmmmmmm
maşallah değerin cok guzel
darisi bizlere insallahhhhh bolbol dua et bizlere

X