2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Benim topigini hic ihmal etmeyen guzel yurekli arkadasim tek tek ilgileniyorsun masallah, ve yine masallah topigin bereketli oldu listen bol bebisli hem de cifter cifter bugun senden gelecek guzel haberi bekliyoruz

Sağol canım benim... Elimden geldiğince birlik olmaya çalışıyorum arkadaşlarımla... Haberi de paylaştım çok şükür...

Hayırlı olsun canım... Eşler zaten işin hep gırgırında boşver oda lazım...
İnşallah bebişlerin seninle kalır tatlım...

Hayırlı olsun tedavin canım... Yormakta ne demek aşkolsun... İnşallah son olacak bu tedavin canım, sabrın sonu selamet..
Müjdeli haberler diliyorum sana...

Kızlar bugün kan testi yaptım negatif

Canım erken değil mi daha? Kaç çıktı sonucun? Üzme kendini şimdiden test günün bir gelsin hayırlısıyla

Umurcum, test gunun muydu? Bende gidip kan verdim aksama cikacak ama hayirlisi artik..

Kızzzz sende mi dayanamadın yavru yaaaa... İnşallah güzel sonuçlar alırsın...

Şükürler olsun. Allahım sağlıkla doğumunu da görmeyi nasip etsin, bizlere de duacı olursan çok sevinirim. Rabbim isteyen herkese versin inşallahh.

maşallah maşallah canımm darısı hepimize:):)

Evett pozitif alan arkadaşlar hadi bize önerilerde bulunun daha 3gun var transferime, neler yapayım ne yiyelim ne içelim sonrasında neler yapalım

Tebrik ederim canim coooooook sevindim darisi biz bekleyenlerin başına....

Çok şükür, hadi bakalım sırayı sende bize attın, inşallah bize de dua et ki Allahım bize de kısmet etsin :)

Kızzzz sende mi dayanamadın yavru yaaaa... İnşallah güzel sonuçlar alırsın...[/QUOTE]

Evet dayanamadim ama herseye hazirlikliyim. Yani Beta HCG henuz kanima gecmemis olablir (an azidan negative bir sonuc icin avuntum bu olacak hahaha :) )

tebrikler canım gözünaydın.çok sevindim gerçekten allahım kucağına almayı nasip eder inşallah.

Oleeeey sonunda canım benım çok sevindim,tebrık edıyorum seni guzel anneeeeee darısı bekleyen guzel annelerın basına....

Ben özel hiçbir şey yapmadım, hiçbir şey yemedim... Transfer sonrası bir gün dinlenip işe geri döndüm. Ani hareketten kaçındım ağır kaldırmadım uzanmadım yani doktor nasıl yönlendirdiyse onları yaptım... İşyerinde oturarak çalışıyorum zaten eve dönünce de mümkün oldukça yattım ev işi hiç yapmadım :)))

Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !

8. Gun Beta HCG - 71,3

Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?
Tebrikler
8.gün için çok çok güzel bir değer gibi. İnşallah mutluluğun daim olur. Sağlıkla hayırla alırsın kucağına da

Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !

8. Gun Beta HCG - 71,3

Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?
Superr tebrik ederim hamileler kervanina sende katildin degerinde baya guzel masallah ...moral oldu banada tebrik ederim canim cok sevindim...

Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum kızlar... İnşallah burada tüm anne olmayı arzu eden arkadaşlar biran önce hayırlısı ile yavrularına kavuşur...
gozun aydin tatlimmmmmmmm
maşallah değerin cok guzel
darisi bizlere insallahhhhh bolbol dua et bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…