- 29 Mayıs 2013
- 94
- 49
Baya acele etmissin canim daha baya var dimi yanlis hatirlamiyorsam...hadi hakkinda hayirlisi guzel haberler bekliyorum senden ...banada baya moral olacakUmurcum, test gunun muydu? Bende gidip kan verdim aksama cikacak ama hayirlisi artik..
Benim topigini hic ihmal etmeyen guzel yurekli arkadasim tek tek ilgileniyorsun masallah, ve yine masallah topigin bereketli oldu listen bol bebisli hem de cifter cifterbugun senden gelecek guzel haberi bekliyoruz
Canımamanda29 evet dün transfer günümdü son kalan 3 tane blast embriyolarımi aldım şimdide eşimin soylemiyle kuluçka ya yattım 8 mart test günümü bekliyorum Inşallah degerin katlanır seninde güzel haberler ini bekliyoruz
Merhaba kızlar, ben de 10 şubatta lucrine başlamıştım(önceki adetimin 21. günüydü.) Fakat 14. güne kadar 10ml lik vurdum iğnelerimi, yine de beklenen adetim gelmedi. 14. gün kontrolde doktorum 5ml lik devam et dedi. 5 e düşürünce 2. gün adet oldum. Dün adetimin 2. günüydü, kontrolde estrodiol de 12 ye düşünce estrofeme başladık. Yani bu defa da startı verdik bakalım. Hayırlısıyla herşey yolunda giderseamanda29 cım 17 mart transfer tarihimmiş. Yani sat: 25 şubat transfer: 17mart, test tarihim de muhtemelen 26 mart olur. İstersen inşallah son defa seni yoruyorumdur ve listeye yazabilirsin. Bu arada senin de sonucunu heyecanla bekliyorum bugün takipteyim, hayırlısıyla inşallah değerin katlanır da hepimize umut olur. :)
Kızlar bugün kan testi yaptım negatif
Umurcum, test gunun muydu? Bende gidip kan verdim aksama cikacak ama hayirlisi artik..
Şükürler olsun. Allahım sağlıkla doğumunu da görmeyi nasip etsin, bizlere de duacı olursan çok sevinirim. Rabbim isteyen herkese versin inşallahh.Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
maşallah maşallah canımm darısı hepimize:):)Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Tebrik ederim canim coooooook sevindim darisi biz bekleyenlerin başına....Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Çok şükür, hadi bakalım sırayı sende bize attın, inşallah bize de dua et ki Allahım bize de kısmet etsin :)Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Sanmıyorum artık umudu kestim benO zaman hala yukselme ihtimali var, yok mu?
tebrikler canım gözünaydın.çok sevindim gerçekten allahım kucağına almayı nasip eder inşallah.Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Ne dersiniz? Sevinmek icin erken mi?
TebriklerKizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Canımmmmmmmmm tabi ki değil :)))))) Gözünaydın tatlım nasıl sevindim
Tebrikler
8.gün için çok çok güzel bir değer gibi. İnşallah mutluluğun daim olur. Sağlıkla hayırla alırsın kucağına da
Superr tebrik ederim hamileler kervanina sende katildin degerinde baya guzel masallah ...moral oldu banada tebrik ederim canim cok sevindim...Kizlaaaaarrrrr - bir hafta erken yaptigim test sonucunu bildiriyorum !
8. Gun Beta HCG - 71,3
Saol tatlim, darisi ve daha guzelleri sanada olsun insallahSuperr tebrik ederim hamileler kervanina sende katildin degerinde baya guzel masallah ...moral oldu banada tebrik ederim canim cok sevindim...
gozun aydin tatlimmmmmmmmHepinize çok ama çok teşekkür ediyorum kızlar... İnşallah burada tüm anne olmayı arzu eden arkadaşlar biran önce hayırlısı ile yavrularına kavuşur...