2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

A Acelyam21 transfer günündü bugün ne durumdasın canım soramadım kendi derdimden...
@cagla30 yarın giriyorsun değil mi transfere

Benim topigini hic ihmal etmeyen guzel yurekli arkadasim tek tek ilgileniyorsun masallah, ve yine masallah topigin bereketli oldu listen bol bebisli hem de cifter cifter :KK66: bugun senden gelecek guzel haberi bekliyoruz :KK66:

Crinone Jel kullanam arkadaslar,
yaklasik 12 gundur jeli kullaniyorum. Doktor biraz jel disari gelebilir demisti ama benim ki giz ardi edilecek kadar az geldi hep. Ilk gunler jeli kullanirken cok rahattim fakat son iki uc seferdir cok zorlaniyorum sanki daha oncekilerim hepsi rahim yolunu kapatmis gibi. Sizde de benzer bir his, uygulama sirasinda zorluk oluyor mu? Buarada her seferinde enaz 15 dak kesin yuruyorum.
Merhaba canım, benim de artık zor oluyor. Bende 11 gündür kullanıyorum. Sanki dolu olduğu için jelin gidecek yeri yok gibi. Normaldir herhalde. Bilemedim ki ?

Crinone Jel kullanam arkadaslar,
yaklasik 12 gundur jeli kullaniyorum. Doktor biraz jel disari gelebilir demisti ama benim ki giz ardi edilecek kadar az geldi hep. Ilk gunler jeli kullanirken cok rahattim fakat son iki uc seferdir cok zorlaniyorum sanki daha oncekilerim hepsi rahim yolunu kapatmis gibi. Sizde de benzer bir his, uygulama sirasinda zorluk oluyor mu? Buarada her seferinde enaz 15 dak kesin yuruyorum.

Merhaba canım, benim de artık zor oluyor. Bende 11 gündür kullanıyorum. Sanki dolu olduğu için jelin gidecek yeri yok gibi. Normaldir herhalde. Bilemedim ki ?

Kizlar ben bu jeli 2 aydir gunde 2 doz olarak kullaniyorum, son 10gundur de gunde 3e cikardi doktorum. Iterken zor oldugu zamanlar olmuyor degil ama ben bunun vajinal girisin kuru olmasindan kaynaklandigini saniyorum, ve jelin soguk ortamda kalmasindan, ne zaman jel sicak ortamda olsa zaten agzini acar acmaz hafif disari tasiyor tasinca iceri itmesi de kolay oluyor bir nevi krem gorebi goruyor. Bunlardan hic endise etmeyin, icerde birikmez onu zaten ic doku emiyor ve emmese bile akintiyla yumusayip disari atiljyor wc de filan. Ama ben 2 aydir ilaci sikinca en az yarim saat yatiyorum dr um bana oyle demisti, cok geri gelmemekle birlikte bazen beyaz bazen sari bazen kahve hatta siyaha calan renkte de geldigi oldu. Endise edip kendinizi uzmeyin, Rabb'ime emanetiz biiznillah.

A Acelyam21 transfer günündü bugün ne durumdasın canım soramadım kendi derdimden...
@cagla30 yarın giriyorsun değil mi transfere
Canım amanda29 amanda29 evet dün transfer günümdü son kalan 3 tane blast embriyolarımi aldım şimdide eşimin soylemiyle kuluçka ya yattım 8 mart test günümü bekliyorum:KK17:
Inşallah degerin katlanır seninde güzel haberler ini bekliyoruz :anneadayı::KK50:

Merhaba kızlar, ben de 10 şubatta lucrine başlamıştım(önceki adetimin 21. günüydü.) Fakat 14. güne kadar 10ml lik vurdum iğnelerimi, yine de beklenen adetim gelmedi. 14. gün kontrolde doktorum 5ml lik devam et dedi. 5 e düşürünce 2. gün adet oldum. Dün adetimin 2. günüydü, kontrolde estrodiol de 12 ye düşünce estrofeme başladık. Yani bu defa da startı verdik bakalım. Hayırlısıyla herşey yolunda giderse amanda29 amanda29 cım 17 mart transfer tarihimmiş. Yani sat: 25 şubat transfer: 17mart, test tarihim de muhtemelen 26 mart olur. İstersen inşallah son defa seni yoruyorumdur ve listeye yazabilirsin. Bu arada senin de sonucunu heyecanla bekliyorum bugün takipteyim, hayırlısıyla inşallah değerin katlanır da hepimize umut olur. :)

Kizlar ben bu jeli 2 aydir gunde 2 doz olarak kullaniyorum, son 10gundur de gunde 3e cikardi doktorum. Iterken zor oldugu zamanlar olmuyor degil ama ben bunun vajinal girisin kuru olmasindan kaynaklandigini saniyorum, ve jelin soguk ortamda kalmasindan, ne zaman jel sicak ortamda olsa zaten agzini acar acmaz hafif disari tasiyor tasinca iceri itmesi de kolay oluyor bir nevi krem gorebi goruyor. Bunlardan hic endise etmeyin, icerde birikmez onu zaten ic doku emiyor ve emmese bile akintiyla yumusayip disari atiljyor wc de filan. Ama ben 2 aydir ilaci sikinca en az yarim saat yatiyorum dr um bana oyle demisti, cok geri gelmemekle birlikte bazen beyaz bazen sari bazen kahve hatta siyaha calan renkte de geldigi oldu. Endise edip kendinizi uzmeyin, Rabb'ime emanetiz biiznillah.

Doktor bana yatmayacaksin hareket edeceksin demisti. Hemsire de 15 dakika yuryeceksin dedi hatta transfer sonrasi verilen ilac listemde de kalin siyah haflerle 15dak yurunecek yazmislar. Ama herkes icin farkli olabilir tabi. Ben sadece Crinone jel ve Climare band kullaniyorum baska ilacim yok.

Doktor bana yatmayacaksin hareket edeceksin demisti. Hemsire de 15 dakika yuryeceksin dedi hatta transfer sonrasi verilen ilac listemde de kalin siyah haflerle 15dak yurunecek yazmislar. Ama herkes icin farkli olabilir tabi. Ben sadece Crinone jel ve Climare band kullaniyorum baska ilacim yok.

anladım arkadaşım, sen dr un ne diyorsa onu yap. bana en az 15 dk mutlaka yat sonra ayaklan demişti ben de kafam rahat olsun diye süreyi en az yarım saat tutup sonra işime gücüme bakıyorum. 12.hafta bitene dek kullanacakmışım bu jeli.

Sağol canım bilgilendirme için. İnşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur.

Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))

25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....

Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....

Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Tebrikler Amanda.
Sürekli girip bakıyordum geldin mi diye çok sevindim. Umut oldun moral oldun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin

ooo süpper Allah tamamına erdirsin artık stresi bitirebilirsin

Tebrik ederim amanda hayirlisi olsun canim cok sevindim Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah....ne mutlu sana darisida bize insallah...dua edin bizlerede.

Ayyy canimmm cok cok tebrikler .. hadi keyfini cikart bizim icinde dua et lutfen :)

Tebrikler Amanda.
Sürekli girip bakıyordum geldin mi diye çok sevindim. Umut oldun moral oldun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin

ooo süpper Allah tamamına erdirsin artık stresi bitirebilirsin

Tebrik ederim amanda hayirlisi olsun canim cok sevindim Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah....ne mutlu sana darisida bize insallah...dua edin bizlerede.

Kızlar çok ama çok teşekkür ederim... İnanın şuanda ne hissettiğimi bilmiyorum... Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh... Hala tam sevinemiyorum nedense şu kahverengi lekelenmeden dolayı, Rabbim sağlıkla kucaklamamı nasip etsin...

X