- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
Benim topigini hic ihmal etmeyen guzel yurekli arkadasim tek tek ilgileniyorsun masallah, ve yine masallah topigin bereketli oldu listen bol bebisli hem de cifter cifter bugun senden gelecek guzel haberi bekliyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canım, benim de artık zor oluyor. Bende 11 gündür kullanıyorum. Sanki dolu olduğu için jelin gidecek yeri yok gibi. Normaldir herhalde. Bilemedim ki ?Crinone Jel kullanam arkadaslar,
yaklasik 12 gundur jeli kullaniyorum. Doktor biraz jel disari gelebilir demisti ama benim ki giz ardi edilecek kadar az geldi hep. Ilk gunler jeli kullanirken cok rahattim fakat son iki uc seferdir cok zorlaniyorum sanki daha oncekilerim hepsi rahim yolunu kapatmis gibi. Sizde de benzer bir his, uygulama sirasinda zorluk oluyor mu? Buarada her seferinde enaz 15 dak kesin yuruyorum.
Crinone Jel kullanam arkadaslar,
yaklasik 12 gundur jeli kullaniyorum. Doktor biraz jel disari gelebilir demisti ama benim ki giz ardi edilecek kadar az geldi hep. Ilk gunler jeli kullanirken cok rahattim fakat son iki uc seferdir cok zorlaniyorum sanki daha oncekilerim hepsi rahim yolunu kapatmis gibi. Sizde de benzer bir his, uygulama sirasinda zorluk oluyor mu? Buarada her seferinde enaz 15 dak kesin yuruyorum.
Merhaba canım, benim de artık zor oluyor. Bende 11 gündür kullanıyorum. Sanki dolu olduğu için jelin gidecek yeri yok gibi. Normaldir herhalde. Bilemedim ki ?
Canım amanda29 evet dün transfer günümdü son kalan 3 tane blast embriyolarımi aldım şimdide eşimin soylemiyle kuluçka ya yattım 8 mart test günümü bekliyorum
Kizlar ben bu jeli 2 aydir gunde 2 doz olarak kullaniyorum, son 10gundur de gunde 3e cikardi doktorum. Iterken zor oldugu zamanlar olmuyor degil ama ben bunun vajinal girisin kuru olmasindan kaynaklandigini saniyorum, ve jelin soguk ortamda kalmasindan, ne zaman jel sicak ortamda olsa zaten agzini acar acmaz hafif disari tasiyor tasinca iceri itmesi de kolay oluyor bir nevi krem gorebi goruyor. Bunlardan hic endise etmeyin, icerde birikmez onu zaten ic doku emiyor ve emmese bile akintiyla yumusayip disari atiljyor wc de filan. Ama ben 2 aydir ilaci sikinca en az yarim saat yatiyorum dr um bana oyle demisti, cok geri gelmemekle birlikte bazen beyaz bazen sari bazen kahve hatta siyaha calan renkte de geldigi oldu. Endise edip kendinizi uzmeyin, Rabb'ime emanetiz biiznillah.
Doktor bana yatmayacaksin hareket edeceksin demisti. Hemsire de 15 dakika yuryeceksin dedi hatta transfer sonrasi verilen ilac listemde de kalin siyah haflerle 15dak yurunecek yazmislar. Ama herkes icin farkli olabilir tabi. Ben sadece Crinone jel ve Climare band kullaniyorum baska ilacim yok.
Sağol canım bilgilendirme için. İnşallah bebeklerimiz bize sımsıkı tutunur.Kizlar ben bu jeli 2 aydir gunde 2 doz olarak kullaniyorum, son 10gundur de gunde 3e cikardi doktorum. Iterken zor oldugu zamanlar olmuyor degil ama ben bunun vajinal girisin kuru olmasindan kaynaklandigini saniyorum, ve jelin soguk ortamda kalmasindan, ne zaman jel sicak ortamda olsa zaten agzini acar acmaz hafif disari tasiyor tasinca iceri itmesi de kolay oluyor bir nevi krem gorebi goruyor. Bunlardan hic endise etmeyin, icerde birikmez onu zaten ic doku emiyor ve emmese bile akintiyla yumusayip disari atiljyor wc de filan. Ama ben 2 aydir ilaci sikinca en az yarim saat yatiyorum dr um bana oyle demisti, cok geri gelmemekle birlikte bazen beyaz bazen sari bazen kahve hatta siyaha calan renkte de geldigi oldu. Endise edip kendinizi uzmeyin, Rabb'ime emanetiz biiznillah.
bende Güvenç beyin hastasıyım,ne güzel nasıl ayarladı işine göre yaa,bende çalışıyorum da.ne dedin,hangi aşamadasınBen Guvenc Bey' in hastasiyim Bahcecide. Memnunum. Her seyi benim is programima gore ayarladi resmen.
Tebrikler Amanda.Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
10. Günüm du bugün test günüm pazartesiUmurcum, test gunun muydu? Bende gidip kan verdim aksama cikacak ama hayirlisi artik..
ooo süpper Allah tamamına erdirsin artık stresi bitirebilirsinKızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Tebrik ederim amanda hayirlisi olsun canim cok sevindim Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah....ne mutlu sana darisida bize insallah...dua edin bizlerede.Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Tebrikler Amanda.
Sürekli girip bakıyordum geldin mi diye çok sevindim. Umut oldun moral oldun. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasib etsin
ooo süpper Allah tamamına erdirsin artık stresi bitirebilirsin
Tebrik ederim amanda hayirlisi olsun canim cok sevindim Allah sag salim kucagina almayida nasip etsin insallah....ne mutlu sana darisida bize insallah...dua edin bizlerede.