2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Canım kanama kesilmedi ama kahverengi içinde kum tanecikleri varmış gibi tuhaf birşeyler geliyor damla damla...
İnşallah değer katlanır canım, dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden...

Bugün moral olarak daha iyim canım, İnşallah seninde değerin güzel güzel artar ve bu stres yumağından birazcık sıyrılırız.

Canım çok sevindim, maşallahh. İnşallahhh kat kat artsın değerin, bebeğin seninle kalsın Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah.

Sağol canım inşallah bu güzel dilekleriniz de vesile olur ve sağlıkla ilerler gebeliğim...

Ayy canım nasıl sevindim bilemezsin. Çoook mutu oldum Allahım yardımcın olsun. İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve herşey gönlüne göre olur.

Sağol tatlım inşallahhh diyelim ve hayırlısını bekleyelim değil mi?

Kizlar merhaba crinone jeli kullanmaya basladiktan kac gun sonra transfer oldunuz

3-4 gün sonra transfer yapılıyor genelde...

Canım testi zaten erken yaptımışsın bence bu nedenle değerin sana az geliyor. En erken 12. gün hatta benim dr'um 15. güne verdi test tarihini..Bu nedenle böyle çıkmış. Gör bak nasıl katlanacak değerin..İçini ferah tut..

Merhaba hanımlar, bugün benim transfer gününü sayarsak 9. Günüm. İki gündür baş ağrısı var bende sanki kafamı sıkıyorlar. Böyle bir şey yaşayan var mı? Ağrımın geçmesi için önerisi olan var mı?

Canım test gününü hastanem söyledi (Memorial) Doktorum Crinone Jel kullanmaya başlama tarihini baz aldıklarını söyledi yani benim aslında dün 12.günüm oluyor bu hesaba göre... Değer içinde olumsuz konuşmadı doktor yeter ki iki gün sonra iki katına çıksın dedi... İnşallah hepimizin gebeliği sorunsuz gider ve yavrularımıza sağlıklı bir şekilde kavuşuruz...

Bunu ilk kez duydum açıkçası jele başlama gününü baz alarak hesap yapıldığını..GErçi sonucun bence harika..Bende ikinci kez annelik isteyen biri olarak seni çok iyi anlayabiliyorum .
Bu durumda benim test yapacağım zaman neredeyse 20. günüm falan olacak ))) 18 Şubat transferim 5 Mart tahlil günü verildi bana.

Benimde 18 şubat transferim test tarihim 2 mart. İnşallah ikimizde güzel haberler alırız.

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb)
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz)
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 ŞubatKimyasal Gebelik
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat23 Şubat(1 Emb)
E eskisehir 37İrenbe Tüp28 Ocak12 Şubat23 Şubat
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat25 Şubat
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb)?
E eskisehir 37Ankara Medicana?17 Şubat02 Mart (2 Emb)?
E eskisehir ???18 Şubat03 Mart (2 Emb)?
E eskisehir 29Ankara31 Ocak18 Şubat02 Mart (1 Emb)?
E eskisehir 25Bahçeci Diyarbakır03 Şubat21 Şubat05 Mart?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat06 Mart (1 Emb)?
E eskisehir 28Bursa Jinemed 04 Şubat24 Şubat07 Mart (2 Emb) ?
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat24 Şubat08 Mart (3 Emb) ?
E eskisehir 32Ankara T.B.11 Şubat24 Şubat??
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat? ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat27 Şubat (?)??
E eskisehir 30Özel İzmir22 Şubat? ? ?
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 27Maslak Acıbadem??? ?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

Güzel hanımlar var mı yeni haberler :)

Güzel hanımlar var mı yeni haberler :)[/QUOTE]

Canım bende Bahçeci Fulyada oldum.

Canım bende Bahçeci Fulyada oldum tedavimi ve son adet tarihim 31 Ocak

Benim 7 Mart test tarihim 2 embriyo transfer edildi canım.

Benim 7 Mart test tarihim 2 embriyo transfer edildi canım.[/QUOTE]
Canim hayirli olsun transferin... agrin felan oluyomu canim benim bugun ara ara ağrım oluyo niyese ilk transferimde boyle agrilar olmamisti...

Benim 7 Mart test tarihim 2 embriyo transfer edildi canım.
Canim hayirli olsun transferin... agrin felan oluyomu canim benim bugun ara ara ağrım oluyo niyese ilk transferimde boyle agrilar olmamisti...[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun
bu 5. Transferim diğerleride olduğu gibi bunda da ağrı var. Kramp gibi oluyor ara ara bişey batıyor sanki. Kendimi dinlememeye çalışıyorum. Diğerlerinden tek farkı çok uyuyorum, gözümü açamıyorum onu da transfer öncesi enjekte edilen hcg ye bağlıyom. Malum gebelik belirtisi için çok erken

Canim hayirli olsun transferin... agrin felan oluyomu canim benim bugun ara ara ağrım oluyo niyese ilk transferimde boyle agrilar olmamisti...
Teşekkür ederim canım senin de hayırlı olsun
bu 5. Transferim diğerleride olduğu gibi bunda da ağrı var. Kramp gibi oluyor ara ara bişey batıyor sanki. Kendimi dinlememeye çalışıyorum. Diğerlerinden tek farkı çok uyuyorum, gözümü açamıyorum onu da transfer öncesi enjekte edilen hcg ye bağlıyom. Malum gebelik belirtisi için çok erken[/QUOTE]
Sagalosin canim Allah razi olsun.. Bende bu sefer pek takmamaya çalışıyorum hakkımızda hayirlisi neyse o olsun...

amanda canım hayırlı olsun inşallah yarın güzel haberle katlanır değerinbenşde yeniden ekleyebilirsin inşallah salı günü Bi aksilik olmazsa transferim olacak:)

amanda canım hayırlı olsun inşallah yarın güzel haberle katlanır değerinbenşde yeniden ekleyebilirsin inşallah salı günü Bi aksilik olmazsa transferim olacak:)[/QUOTE]

Bak sennnnnnnn sessiz sessiz transfer tarihi bile belli olmuş hatunun, hamiş olunca haber verseydin bariiiii :)
Şaka bir yana hayırlı olsun tatlım inşallah son tedavi olur ve yavruna kavuşursun...
Eksik bilgilerini yazmayı unutma :)))

amanda canım hayırlı olsun inşallah yarın güzel haberle katlanır değerinbenşde yeniden ekleyebilirsin inşallah salı günü Bi aksilik olmazsa transferim olacak:)

Bak sennnnnnnn sessiz sessiz transfer tarihi bile belli olmuş hatunun, hamiş olunca haber verseydin bariiiii :)
Şaka bir yana hayırlı olsun tatlım inşallah son tedavi olur ve yavruna kavuşursun...
Eksik bilgilerini yazmayı unutma :)))[/QUOTE]
:):):):)canım yaa kistimde büyüme vardı onedenle net değildi olacağı bu gün belirlendi daha hemen yazdım:):)kaç kere iptal oldu canım ha bu ha bu ay derken olmadı,ondan yazmaya utandım yine iptal olur diye:):)sesiz kaldım ama takip ettim canım hep sizi:)

Crinone Jel kullanam arkadaslar,
yaklasik 12 gundur jeli kullaniyorum. Doktor biraz jel disari gelebilir demisti ama benim ki giz ardi edilecek kadar az geldi hep. Ilk gunler jeli kullanirken cok rahattim fakat son iki uc seferdir cok zorlaniyorum sanki daha oncekilerim hepsi rahim yolunu kapatmis gibi. Sizde de benzer bir his, uygulama sirasinda zorluk oluyor mu? Buarada her seferinde enaz 15 dak kesin yuruyorum.

canlarım,,, yarın sabah saat 11 de transferim yapılacak inş. değişik duygular içindeyim. bi hamile olcam gibi hayaller kuruyorum, bazende test sonucunu negatif almışımda kendimi ağlarken düşlüyorum. Allah'ım yardımcımız olsun nolur dualarınızı eksik etmeyin. okuyan herkesin duasına ihtiyacım var. hepinizi opuyorum.

A Acelyam21 transfer günündü bugün ne durumdasın canım soramadım kendi derdimden...
cagla30 yarın giriyorsun değil mi transfere

amandaa evet canım yarın gidiyorum. ne olur dualarını eksik etme. bu form hepimize uğurlu gelsin inş.
seninde yarın değerin kat katttt artsın inşalllahh... :) kendine iyi bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…