Çok şükür bir evladın var canım, bende o da yok. Rabbim sağlıklı, uzun ömür versin oğluna. İnşallah ikinci bir evladın da olur ;-)haklısın cnm sağol herşeyin hayırlısını istiyorum 1 oğlum var bana moral verdi olsun ben olmuşum yine olurki diyorama benim tüplerim kapalı hamile kalma sorunum yoktu dış gebelikten tek tüpüm alındı diğeride tıkanmıs işte..7 yıldır 2. için uğraşıyoruz zamanı gelince olur inşallah
merhaba canım, senin sorularının cevabını bende çok merak ediyorum. Özellikle araba kullanmam lazım, bir şey olur diye kullanmıyorum eşime beni götür getir falan diyorumArkadaslar merhaba,
Pozitifi goren tum arkadaslari tebrik ederim. Goremeyenler icin de demek ki zamani gelmemis demekten baska diyecek bir sey yok sanirim.
Benimde 6. gunum. Hafif kasik agrilari girip cikiyor ve cok cok cabuk yoruliyorum. Normalde gunde 6 km yururum simdi 10dak olmadan nefes nefese kaliyorum. Akintim hala seffaf beyaz. O kadar Crinone Jel nereye gidiyor, bilemiyorum.
KArin kaslarini kasmamak cok onemli ama devamli hasta gibi hareket etmekte beni psikolojik olarak cok yoruyor. Ev supurmedim ama herturlu isimi yapiyorum (yavas hareketlerle).
Hatta bugun de araba kullanmam lazim - aranizda transfer sonrasi araba kullanan var mi? En cok bundan endiseliyim.
Haftayada is seyahati icin Londra'ya gitmem lazim.. Normal hayatimi kisitlamak daha cok stress yaratiyor bende..
Tesekkurler canim. Evet arabam duz vites ve 2,5 saat kahrolasi bir trafikte kaldim. kramp kramp ustune resmen.. Offf ins kotu birsey yapmamisimdirCanım transferin hayırlı olsun öncelikle, ben ilk 7 gün kadar evde genelde uzandım, yattım, bitek yemek yaptım, kahvaltı hazırladım, ayrıca araba kullandım progestan iğneleri vurulmaya gitmek için mecburdum...
Ama benim arabam otomatik vites, yani yormuyo fazla, debriyaj falan yorar mı bilmiyorum düz vitesliyse araban? Bende de çok yorgunluk oluyordu,hala öyle, yavaş hareket et, kendini böyle alıştır, ben normalde çok tezcanlıyım ama yapçak bişey yok...Bebik için biraz fedakarlık
Bende de agri var. ilk 3 gun ates gibi bir kramp giriyordu. Simdide dedigin gibi ozellikler yuruyunce keskin bir agri giriyor hatta bacagima da giriyor bacak mi kasik mi anlayamiyorum. Dayanilmayacak gibi degilse sanirim normal hepsi. Hayirli olsun buarada :)merhaba canım, senin sorularının cevabını bende çok merak ediyorum. Özellikle araba kullanmam lazım, bir şey olur diye kullanmıyorum eşime beni götür getir falan diyorumtecrübeli birileri varsa yardım bekliyoruz. Benimde transferin 7. Günü.
Hanımlar benim sağ kasığımda ağrı var, bazen şiddetleniyor, özellikle yürüyünce ve çok oturunca. İşte uzanma gibi bir şansım yok. Oturuyorum mecbur. Sizde de var mı ağrı? Son iki gündür başladı ağrı önceden yoktu.
Bende de agri var. ilk 3 gun ates gibi bir kramp giriyordu. Simdide dedigin gibi ozellikler yuruyunce keskin bir agri giriyor hatta bacagima da giriyor bacak mi kasik mi anlayamiyorum. Dayanilmayacak gibi degilse sanirim normal hepsi. Hayirli olsun buarada :)merhaba canım, senin sorularının cevabını bende çok merak ediyorum. Özellikle araba kullanmam lazım, bir şey olur diye kullanmıyorum eşime beni götür getir falan diyorumtecrübeli birileri varsa yardım bekliyoruz. Benimde transferin 7. Günü.
Hanımlar benim sağ kasığımda ağrı var, bazen şiddetleniyor, özellikle yürüyünce ve çok oturunca. İşte uzanma gibi bir şansım yok. Oturuyorum mecbur. Sizde de var mı ağrı? Son iki gündür başladı ağrı önceden yoktu.
Sağol canım, inşallah hepimizin sonucu hayırlara ulaşırBende de agri var. ilk 3 gun ates gibi bir kramp giriyordu. Simdide dedigin gibi ozellikler yuruyunce keskin bir agri giriyor hatta bacagima da giriyor bacak mi kasik mi anlayamiyorum. Dayanilmayacak gibi degilse sanirim normal hepsi. Hayirli olsun buarada :)
Hayırlı olsun canım, maşallah maşallahhh inşallah ikizlerin olurMerhaba iyi akşamlar arkadaşlar
benimde bugün transferim oldu. Kalan son 3 dondurulmuştan 2 sini de aldım geldim. Test tarihim 8 Mart ama pazara geldiği için bir gün önce yada sonra gelebilirsiniz dediler.
Sonrası kim bekler 7 martta kapıdayım inşallah
başka embriyo kalmamış 3. Gün dondurulmuştu çöźdürüp 5. Güne bekleteceklerdi ama bir tanesi gidince diğerlerini bekletmeden transfer etmek istemişler.
sakın yapma ben 11. gün yaptım silik çizgi cıktı aynı gün kanda negatif çıktı gününü bekle cnm
Bende bebislerimi aldım geldim bakalim resimlerinide verdiler bakip bakip duruyorum cok guzel bisey ya simdi en zoruda sonuc icin 7 martı beklemek olcak....
Canım transferin hayırlı olsun öncelikle, ben ilk 7 gün kadar evde genelde uzandım, yattım, bitek yemek yaptım, kahvaltı hazırladım, ayrıca araba kullandım progestan iğneleri vurulmaya gitmek için mecburdum...
Ama benim arabam otomatik vites, yani yormuyo fazla, debriyaj falan yorar mı bilmiyorum düz vitesliyse araban? Bende de çok yorgunluk oluyordu,hala öyle, yavaş hareket et, kendini böyle alıştır, ben normalde çok tezcanlıyım ama yapçak bişey yok...Bebik için biraz fedakarlık
Bende bebislerimi aldım geldim bakalim resimlerinide verdiler bakip bakip duruyorum cok guzel bisey ya simdi en zoruda sonuc icin 7 martı beklemek olcak....
Ay snle de ayni gun transfer olmusuz bnde dun aldm ve test gunumz de ayni insallah guzel,sonuclanr canm hepimizinMerhaba iyi akşamlar arkadaşlar
benimde bugün transferim oldu. Kalan son 3 dondurulmuştan 2 sini de aldım geldim. Test tarihim 8 Mart ama pazara geldiği için bir gün önce yada sonra gelebilirsiniz dediler.
Sonrası kim bekler 7 martta kapıdayım inşallah
başka embriyo kalmamış 3. Gün dondurulmuştu çöźdürüp 5. Güne bekleteceklerdi ama bir tanesi gidince diğerlerini bekletmeden transfer etmek istemişler.
Canmmm coook tebrik ederm ya insallah kat kat katlanr bebisin hep seninle olur☺ bende dun aldm bebislerimi tam 3tane kaliteler pek iyu olmaynca 3koydular test tarihim de 8mart ca guncelleme yapabilrsn listede de hamislermz ne kdr da coook masallah masallah☺☺Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Dua edin ne olur değerim iki gün sonra artmış olsun...
Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
ayyyy hamişsin kiz tek olabilir Rabbime emanet olsun da sikica tutunsun yavrunnnnKızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Ay canm bndr dun aldm bebislerimi 8ine verdiler bana da test gunu bakalm insallah guzel sonuclanir☺
Ay snle de ayni gun transfer olmusuz bnde dun aldm ve test gunumz de ayni insallah guzel,sonuclanr canm hepimizin
Canmmm coook tebrik ederm ya insallah kat kat katlanr bebisin hep seninle olur☺ bende dun aldm bebislerimi tam 3tane kaliteler pek iyu olmaynca 3koydular test tarihim de 8mart ca guncelleme yapabilrsn listede de hamislermz ne kdr da coook masallah masallah☺☺
Hadi hayirli olsun canim.. Biraz dinlenmei istiyor bence kucuk bebisin.. stress yok! Eminim cok daha guzel sonuclar alacaksin. bir sonraki test gunun ne zaman?
Tebrik ederim canim icini ferah tut bencede biraz dinlenirsen sıkıntı falan kalmaz cok sevindim gercekten allah sag salim kucagima almayida nasip eder insallah.boyle guzel haberler aldikca bende cok hevesleniyorum rabbim hepimizin gonlune gore versin bizim gibi ugrasan herkesin diledikleri gercek olsun insallah...Sağolun kızlar,
Az i önce hastaneden aradılar, değerin 75 üzeri çıkması bizim için yeterli Cuma sabah tekrar test yaptırmamı söylediler...
Allahın izni ile değer iki katına çıkar ise rahatlayacağım...