2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Çok şükür bir evladın var canım, bende o da yok. Rabbim sağlıklı, uzun ömür versin oğluna. İnşallah ikinci bir evladın da olur ;-)

merhaba canım, senin sorularının cevabını bende çok merak ediyorum. Özellikle araba kullanmam lazım, bir şey olur diye kullanmıyorum eşime beni götür getir falan diyorum tecrübeli birileri varsa yardım bekliyoruz. Benimde transferin 7. Günü.

Hanımlar benim sağ kasığımda ağrı var, bazen şiddetleniyor, özellikle yürüyünce ve çok oturunca. İşte uzanma gibi bir şansım yok. Oturuyorum mecbur. Sizde de var mı ağrı? Son iki gündür başladı ağrı önceden yoktu.

Tesekkurler canim. Evet arabam duz vites ve 2,5 saat kahrolasi bir trafikte kaldim. kramp kramp ustune resmen.. Offf ins kotu birsey yapmamisimdir

Bende de agri var. ilk 3 gun ates gibi bir kramp giriyordu. Simdide dedigin gibi ozellikler yuruyunce keskin bir agri giriyor hatta bacagima da giriyor bacak mi kasik mi anlayamiyorum. Dayanilmayacak gibi degilse sanirim normal hepsi. Hayirli olsun buarada :)

Bende de agri var. ilk 3 gun ates gibi bir kramp giriyordu. Simdide dedigin gibi ozellikler yuruyunce keskin bir agri giriyor hatta bacagima da giriyor bacak mi kasik mi anlayamiyorum. Dayanilmayacak gibi degilse sanirim normal hepsi. Hayirli olsun buarada :)

Merhaba iyi akşamlar arkadaşlar
benimde bugün transferim oldu. Kalan son 3 dondurulmuştan 2 sini de aldım geldim. Test tarihim 8 Mart ama pazara geldiği için bir gün önce yada sonra gelebilirsiniz dediler.
Sonrası kim bekler 7 martta kapıdayım inşallah
başka embriyo kalmamış 3. Gün dondurulmuştu çöźdürüp 5. Güne bekleteceklerdi ama bir tanesi gidince diğerlerini bekletmeden transfer etmek istemişler.

Sağol canım, inşallah hepimizin sonucu hayırlara ulaşır . Bu ağrılar inşallah bebeklerimizin bize tutunmasının belirtisidir

Hayırlı olsun canım, maşallah maşallahhh inşallah ikizlerin olur

sakın yapma ben 11. gün yaptım silik çizgi cıktı aynı gün kanda negatif çıktı gününü bekle cnm

Canım geçmiş olsun Hayırlısı...

Kulladığın testin markası neydi onu kullanmayalım. Hatalı pozitif neredeyse yok denecek kadar azdır. Bence yine silik çıkıyorsa bir daha kan ver.

Bende bebislerimi aldım geldim bakalim resimlerinide verdiler bakip bakip duruyorum cok guzel bisey ya simdi en zoruda sonuc icin 7 martı beklemek olcak....

canım hakkında hayırlısı olsun inş. bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar. resimlerini almışsın ya ultrason resimleri mi aldın? :) evett yaa o bekleme süresi en zor olanı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım bir sorum daha olacak. bana doktorum crinone jel verdi. kimileri progestan iğne kullanıyor.
iğne kullanmayı sen mi istedin yoksa doktorun mu önerdi. çünkü ben hemşireme sordum jel mi iğne mi daha iyi diye. ikisinin de farkı yok dedi. ama jel olan direk rahime gidiyor dedi. olmadı cuma transfer gününde iğne kullanayım mı diye sorucam.

Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Dua edin ne olur değerim iki gün sonra artmış olsun...

Bende bebislerimi aldım geldim bakalim resimlerinide verdiler bakip bakip duruyorum cok guzel bisey ya simdi en zoruda sonuc icin 7 martı beklemek olcak....

Ay canm bndr dun aldm bebislerimi 8ine verdiler bana da test gunu bakalm insallah guzel sonuclanir☺

Ay snle de ayni gun transfer olmusuz bnde dun aldm ve test gunumz de ayni insallah guzel,sonuclanr canm hepimizin

Canmmm coook tebrik ederm ya insallah kat kat katlanr bebisin hep seninle olur☺ bende dun aldm bebislerimi tam 3tane kaliteler pek iyu olmaynca 3koydular test tarihim de 8mart ca guncelleme yapabilrsn listede de hamislermz ne kdr da coook masallah masallah☺☺

Hadi hayirli olsun canim.. Biraz dinlenmei istiyor bence kucuk bebisin.. stress yok! Eminim cok daha guzel sonuclar alacaksin. bir sonraki test gunun ne zaman?

ayyyy hamişsin kiz tek olabilir Rabbime emanet olsun da sikica tutunsun yavrunnnn

Hadi hayirli olsun canim.. Biraz dinlenmei istiyor bence kucuk bebisin.. stress yok! Eminim cok daha guzel sonuclar alacaksin. bir sonraki test gunun ne zaman?

Sağolun kızlar,
Az önce hastaneden aradılar, değerin 75 üzeri çıkması bizim için yeterli Cuma sabah tekrar test yaptırmamı söylediler...
Allahın izni ile değer iki katına çıkar ise rahatlayacağım...

Tebrik ederim canim icini ferah tut bencede biraz dinlenirsen sıkıntı falan kalmaz cok sevindim gercekten allah sag salim kucagima almayida nasip eder insallah.boyle guzel haberler aldikca bende cok hevesleniyorum rabbim hepimizin gonlune gore versin bizim gibi ugrasan herkesin diledikleri gercek olsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…