- 22 Ocak 2015
- 1.273
- 971
Çokk sevindim canım Allah devamını nasip eder inşallahKızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Dua edin ne olur değerim iki gün sonra artmış olsun...
kan kesin sonuç cnm başıma geldikten sonra çok araştırdım netten benim gibi bir sürü insan varmış..markasını inan bilmiyorum ama öğrenip yazarım ben erken gebelik testi diye almıstım hiç bakmadımCanım geçmiş olsunHayırlısı...
Kulladığın testin markası neydi onu kullanmayalım. Hatalı pozitif neredeyse yok denecek kadar azdır. Bence yine silik çıkıyorsa bir daha kan ver.
Amin canim canim Allah razi olsun Rabbim herkesin gonlune gore versin... evet ultrason resimlerini verdiler :)canım hakkında hayırlısı olsun inş. bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar. resimlerini almışsın ya ultrason resimleri mi aldın? :) evett yaa o bekleme süresi en zor olanı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Hayırlı olsun tamamına ersin insallah çok sevindim benimde dünden beri kanamam var rahim ağzında kanama varmış bebeklerin iyi jeli igneye çevirdi yat dinlen dedi inşallah gecerKızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Çokk sevindim canım Allah devamını nasip eder inşallah
ben inanıyorum pozitif olacak değer artacak amandacım. inş. sıkı sıkı tutunur sana. diikat et kendine.
sağlıklı hayırlı ise seninle olsun inşalllahh.
Hayırlı olsun tamamına ersin insallah çok sevindim benimde dünden beri kanamam var rahim ağzında kanama varmış bebeklerin iyi jeli igneye çevirdi yat dinlen dedi inşallah gecer
İnşallah kızlar dua edin, doktorda olumsuz düşünme Cuma günü yaptıracağın test bize yol gösterecek... Kanama içinde iğnelere devam ve mümkün olduğunca dinlenme önerdi... Çalıştığım için yatamadığımı söyledim sorun değil ani hareketlerden sakın ve kendini yorma ağır kaldırma uzanma yeter dedi... Bekleyişe devam Şafak 27 Şubat Cuma :)
Amanda gozun aydinKızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Canım nooolcak sor tabi.. Ben hem günde 2 kez crinone jel kullanıyorum hem de 1 kez progestan iğne...Benim doktorum verdi bu şekilde...Ayrıca günde 3 kez estrofem, 3 günde bir de climara forte östrogen bandı kullanıyorum...Baya bi tedbirli benim doktorumcanım bir sorum daha olacak. bana doktorum crinone jel verdi. kimileri progestan iğne kullanıyor.
iğne kullanmayı sen mi istedin yoksa doktorun mu önerdi. çünkü ben hemşireme sordum jel mi iğne mi daha iyi diye. ikisinin de farkı yok dedi. ama jel olan direk rahime gidiyor dedi. olmadı cuma transfer gününde iğne kullanayım mı diye sorucam.
Heyoooooooo heyoooooooooo!!!Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Canım çok sevindim, maşallahh. İnşallahhh kat kat artsın değerin, bebeğin seninle kalsınKızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Ben Pazar basladim. Persembe transfer oldu ama sanirim belli bir gun yani transfer gununu embriyolar soyleyecek bize demisti doktorum.Kizlar merhaba crinone jeli kullanmaya basladiktan kac gun sonra transfer oldunuz
Ben Guvenc Bey' in hastasiyim Bahcecide. Memnunum. Her seyi benim is programima gore ayarladi resmen.Arkadaşlar bahçeci fulya ve şişli memorialde öneebileceğiniz doktor var mı
Ben iki gün kullandım, üçüncü gün transfer oldu canım.Kizlar merhaba crinone jeli kullanmaya basladiktan kac gun sonra transfer oldunuz