2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...
Dua edin ne olur değerim iki gün sonra artmış olsun...
Çokk sevindim canım Allah devamını nasip eder inşallah :nazar::nazar::nazar:

Canım geçmiş olsun :KK43: Hayırlısı...

Kulladığın testin markası neydi onu kullanmayalım. Hatalı pozitif neredeyse yok denecek kadar azdır. Bence yine silik çıkıyorsa bir daha kan ver.
kan kesin sonuç cnm başıma geldikten sonra çok araştırdım netten benim gibi bir sürü insan varmış..markasını inan bilmiyorum ama öğrenip yazarım ben erken gebelik testi diye almıstım hiç bakmadım

canım hakkında hayırlısı olsun inş. bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar. resimlerini almışsın ya ultrason resimleri mi aldın? :) evett yaa o bekleme süresi en zor olanı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin canim canim Allah razi olsun Rabbim herkesin gonlune gore versin... evet ultrason resimlerini verdiler :) blgk blgk canim seninde transferin hayirli olsun.. insallah guzel haberler veririz bizde...

Kızlar az önce sonucu aldım Transfer Tarihim 16 Şubat -Test Tarihim 25 Şubat 2 adet dondurulmuş embriyo SONUÇ 85,58 pozitif gibi ama kanamam ara ara devam ediyor ve değer düşük... Bekleyip göreceğiz Mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler...

ben inanıyorum pozitif olacak değer artacak amandacım. inş. sıkı sıkı tutunur sana. diikat et kendine.
sağlıklı hayırlı ise seninle olsun inşalllahh.

Hayırlı olsun tamamına ersin insallah çok sevindim benimde dünden beri kanamam var rahim ağzında kanama varmış bebeklerin iyi jeli igneye çevirdi yat dinlen dedi inşallah gecer

Çokk sevindim canım Allah devamını nasip eder inşallah :nazar::nazar::nazar:

ben inanıyorum pozitif olacak değer artacak amandacım. inş. sıkı sıkı tutunur sana. diikat et kendine.
sağlıklı hayırlı ise seninle olsun inşalllahh.

Hayırlı olsun tamamına ersin insallah çok sevindim benimde dünden beri kanamam var rahim ağzında kanama varmış bebeklerin iyi jeli igneye çevirdi yat dinlen dedi inşallah gecer

İnşallah kızlar dua edin, doktorda olumsuz düşünme Cuma günü yaptıracağın test bize yol gösterecek... Kanama içinde iğnelere devam ve mümkün olduğunca dinlenme önerdi... Çalıştığım için yatamadığımı söyledim sorun değil ani hareketlerden sakın ve kendini yorma ağır kaldırma uzanma yeter dedi... Bekleyişe devam Şafak 27 Şubat Cuma :)

İnşallah kızlar dua edin, doktorda olumsuz düşünme Cuma günü yaptıracağın test bize yol gösterecek... Kanama içinde iğnelere devam ve mümkün olduğunca dinlenme önerdi... Çalıştığım için yatamadığımı söyledim sorun değil ani hareketlerden sakın ve kendini yorma ağır kaldırma uzanma yeter dedi... Bekleyişe devam Şafak 27 Şubat Cuma :)

ahh canım benim transfer günüm.. inşallahh kurban olduğum Allah ikimiz içinde o günü hayırlı eder..
evet dikkat et kendine. 2 gün daha dayann.. yaa sabırr :)

Amanda gozun aydin
Degerin normal bi deger neden duşuk diyosun ki gayet normal
İnsallah o kanama da bir an once kesilir
Sonuc olarak bebegin suanda mucadele veriyor o kesin.Dikkat et kendine
İnsallah Cuma gunu degerin cok guzel cikar ve rahat bi nefes alirsin

canım bir sorum daha olacak. bana doktorum crinone jel verdi. kimileri progestan iğne kullanıyor.
iğne kullanmayı sen mi istedin yoksa doktorun mu önerdi. çünkü ben hemşireme sordum jel mi iğne mi daha iyi diye. ikisinin de farkı yok dedi. ama jel olan direk rahime gidiyor dedi. olmadı cuma transfer gününde iğne kullanayım mı diye sorucam.
Canım nooolcak sor tabi.. Ben hem günde 2 kez crinone jel kullanıyorum hem de 1 kez progestan iğne...Benim doktorum verdi bu şekilde...Ayrıca günde 3 kez estrofem, 3 günde bir de climara forte östrogen bandı kullanıyorum...Baya bi tedbirli benim doktorum:KK66:

Heyoooooooo heyoooooooooo!!!
Supersin amandam:KK66: :KK66: :KK66:
Şimdi sakin oluyoruz, pozitif oluyoruz ve 2 gün sonra değerimizin yükseldiğini görüyoruz...Neden böyle çoğul konuşuyorum? Çünkülüm değerlerimiz aynı:KK66: Ben yarın sabah ikinci beta hcg testimi yaptırıcam...Umarım ikimizin de artar bitanem:KK66:

Canım çok sevindim, maşallahh. İnşallahhh kat kat artsın değerin, bebeğin seninle kalsın :-) Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah.

Ayy canım nasıl sevindim bilemezsin. Çoook mutu oldum Allahım yardımcın olsun. İnşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve herşey gönlüne göre olur.

X