Çok teşekkürler canım, bu kadar iyi niyetli ve pozitif olduğun içinSenin güzel haberini yerim bennnnnn... Ayyyyy kızzzzzz yazmam mı hemen yazıyorum seni ve eşini tebrik ediyorum...
Rabbime de şükrediyorum ki böyle güzel haberler almayı nasip ediyor bize...
Çok teşekkürler canım, bu kadar iyi niyetli ve pozitif olduğun içinDarısı isteyen herkesin başına...
Ama herşey çok yeni, bakalım değer katlayacak mı?
Ayy çok sevindim allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayi da nasip eder inşallah darısı bizim basimizaCanım ben de haberler iyi...Yaz kızım kereviz...sebocek, tek embriyo, hamile!!!
kan verdim canım 2 saat sonra sonucu alıcam heyecan dorukta...
Öyle yapiim dimi? Olumlu düşüniim olumlu olsunRica ederim tatlım ne demek sizin iyiliğiniz bana yansıyan...
Artar canım benim artar sen olumlu düşün yeter ki... Hadi hayırlısı sağlıkla alırsın kucağına inşallah...
Canım, çok teşekkürler, darısı başına inşallah, güzel günler seni beklerrrrAyy çok sevindim allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayi da nasip eder inşallah darısı bizim basimiza
Canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin tebrik ederim.bu topic gercekten baya ugurlu darisi bize insallah hepimize bol bol dua et hamissin ya kabul olur dualarin...Canım ben de haberler iyi...Yaz kızım kereviz...sebocek, tek embriyo, hamile!!!
Canım hayırlı olsunnnnCanım ben de haberler iyi...Yaz kızım kereviz...sebocek, tek embriyo, hamile!!!
Darısı hepinizin başına canım, dualarım tüm isteyenler için...Canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin tebrik ederim.bu topic gercekten baya ugurlu darisi bize insallah hepimize bol bol dua et hamissin ya kabul olur dualarin...
kan verdim canım 2 saat sonra sonucu alıcam heyecan dorukta...
buraya yazmamışım maalesef 0.100Güzellik ne oldu sonuç yazmamışsın... İnşallah müjdeli haberdir... Hem bak bana da moral olursun kuzummm yazsana...
Canım inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatların olur, bunda da bir hayır vardır. Rabbim istemediyse, seni daha büyük felaketlerden korumuştur. Ben hep böyle düşünürüm. Canını sıkma, yola devam ;-)buraya yazmamışım maalesef 0.100bu arada arkadaslar idrarda silik çıkmıstı sakın güvenmeyin ve direk günü gelince kan yaptırın çok üzgünüm ama yapacak bişey yok inşallah seninki pozitif sonuçlanır
haklısın cnm sağol herşeyin hayırlısını istiyorum 1 oğlum var bana moral verdi olsun ben olmuşum yine olurki diyorCanım inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatların olur, bunda da bir hayır vardır. Rabbim istemediyse, seni daha büyük felaketlerden korumuştur. Ben hep böyle düşünürüm. Canını sıkma, yola devam ;-)
Allah oğluna uzun ömürler versin canım. Senin gözünün önünde dayanağın biricik oğlun var. Allah güzel vakitlerde de ikincisini nasip eder inş.haklısın cnm sağol herşeyin hayırlısını istiyorum 1 oğlum var bana moral verdi olsun ben olmuşum yine olurki diyorama benim tüplerim kapalı hamile kalma sorunum yoktu dış gebelikten tek tüpüm alındı diğeride tıkanmıs işte..7 yıldır 2. için uğraşıyoruz zamanı gelince olur inşallah
Darısı hepinizin başına canım, dualarım tüm isteyenler için...
amin cnm Rabbim hiç olmayanlara annelik duygunu tattırsın inşallah banada tekrarını nasip etsin inşallah ikizlerim olurda onlardan başımı kaldıramıyımAllah oğluna uzun ömürler versin canım. Senin gözünün önünde dayanağın biricik oğlun var. Allah güzel vakitlerde de ikincisini nasip eder inş.