Kızlar benim akşam tekrar kanamam oldu hemde önceki gibi akıntı şeklinde değil bildiğiniz duru ve pembe şeklinde...
Akşam Progestoran iğne oldum şimdi yok gibi ama sanırım adet olacağım... İnşallah bir mucize olur...
amin cnm Rabbim hiç olmayanlara annelik duygunu tattırsın inşallah banada tekrarını nasip etsin inşallah ikizlerim olurda onlardan başımı kaldıramıyım
sakın yapma ben 11. gün yaptım silik çizgi cıktı aynı gün kanda negatif çıktı gününü bekle cnmKızlar bugün 8. Günüm idrar testi yapsam çıkarmış acaba
Kızlar bugün 8. Günüm idrar testi yapsam çıkarmış acaba
Kızlar sizi dinlemedi yaptım yine Uslanmiyorum negatif çıktı
belli olmazki 8.günde daha çok erken.. transferden sonraki günden saymaya başlıyorsun cnmKızlar sizi dinlemedi yaptım yine Uslanmiyorum negatif çıktı
Arkadaslar merhaba,
Pozitifi goren tum arkadaslari tebrik ederim. Goremeyenler icin de demek ki zamani gelmemis demekten baska diyecek bir sey yok sanirim.
Benimde 6. gunum. Hafif kasik agrilari girip cikiyor ve cok cok cabuk yoruliyorum. Normalde gunde 6 km yururum simdi 10dak olmadan nefes nefese kaliyorum. Akintim hala seffaf beyaz. O kadar Crinone Jel nereye gidiyor, bilemiyorum.
KArin kaslarini kasmamak cok onemli ama devamli hasta gibi hareket etmekte beni psikolojik olarak cok yoruyor. Ev supurmedim ama herturlu isimi yapiyorum (yavas hareketlerle).
Hatta bugun de araba kullanmam lazim - aranizda transfer sonrasi araba kullanan var mi? En cok bundan endiseliyim.
Haftayada is seyahati icin Londra'ya gitmem lazim.. Normal hayatimi kisitlamak daha cok stress yaratiyor bende..
ayyyyy canim yaaaKızlar benim akşam tekrar kanamam oldu hemde önceki gibi akıntı şeklinde değil bildiğiniz duru ve pembe şeklinde...
Akşam Progestoran iğne oldum şimdi yok gibi ama sanırım adet olacağım... İnşallah bir mucize olur...
off yaa amandaa inş.. iyi sonuçlanır. hakkında hayırlısı olsun.
bende bugün son kontrolüme gittim. crinone jel kullanmaya başla dedi.
ayyyyy canim yaaainsallah mucizelerin seninledir tatlim hakkında hayirlisi Rabbil ol dediyse olacaktır elden ne gelir ki .....
Çok sağol canım, bekliyoruz bakalım, inşallah artar..Benim ikinci denemem bu, daha önce taze transfer yapılmıştı, kimyasal gebelikle sonuçlandı, o yüzden de endişeliyim biraz...sebocek,, değerlerin kat kat artsın inşallahhh :) çok çok sevindim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
canım tüpde kaçıncı denemen ile oldu? ben cuma günü ikinci dondurulmuş trasferim olacak.
Canım transferin hayırlı olsun öncelikle, ben ilk 7 gün kadar evde genelde uzandım, yattım, bitek yemek yaptım, kahvaltı hazırladım, ayrıca araba kullandım progestan iğneleri vurulmaya gitmek için mecburdum...Arkadaslar merhaba,
Pozitifi goren tum arkadaslari tebrik ederim. Goremeyenler icin de demek ki zamani gelmemis demekten baska diyecek bir sey yok sanirim.
Benimde 6. gunum. Hafif kasik agrilari girip cikiyor ve cok cok cabuk yoruliyorum. Normalde gunde 6 km yururum simdi 10dak olmadan nefes nefese kaliyorum. Akintim hala seffaf beyaz. O kadar Crinone Jel nereye gidiyor, bilemiyorum.
KArin kaslarini kasmamak cok onemli ama devamli hasta gibi hareket etmekte beni psikolojik olarak cok yoruyor. Ev supurmedim ama herturlu isimi yapiyorum (yavas hareketlerle).
Hatta bugun de araba kullanmam lazim - aranizda transfer sonrasi araba kullanan var mi? En cok bundan endiseliyim.
Haftayada is seyahati icin Londra'ya gitmem lazim.. Normal hayatimi kisitlamak daha cok stress yaratiyor bende..
E eskisehir | 25 | Antalya | 16 Aralık | 06 Ocak | 15 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Euro Fertil | 22 Aralık | 08 Ocak | 19 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Antalya Tüp Bebek | 23 Aralık | 12 Ocak | 20 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 28 | Adana | ? | 12 Ocak | 22 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 29 | Adana Ankada | 25 Aralık | 13 Ocak | 23 Ocak | |
E eskisehir | 26 | Pembe Mavi Bursa | 28 Aralık | 14 Ocak | Çözülmede Sorun | İPTAL |
E eskisehir | ? | Maslak Acıbadem | ? | 15 Ocak | 26 Ocak | |
E eskisehir | 22 | Euro Fertil | 1 Ocak | 15 Ocak | 27 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | ? | Adana Acıbadem | ? | 16 Ocak | 28 Ocak | |
E eskisehir | 29 | İzmir Dr.İsrael | 27 Aralık | 20 Ocak | 30 Ocak (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Bahçeci Fulya | 29 Aralık | 17 Ocak | 31 Ocak (İkiz) | |
E eskisehir | 37 | Bahçeci Fulya | 3 Ocak | 17 Ocak | 31 Ocak (ikiz) | |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 02 Ocak | 19 Ocak | 03 Şubat | |
E eskisehir | 28 | Bahçeci Fulya | 05 Ocak | 22 Ocak | 7 Şubat | |
E eskisehir | 29 | Malatya Doğu Fertil | 07 Ocak | 26 Ocak | 07 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 35 | Ege Ünv. | 08 Ocak | 29 Ocak | 09 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | M.Park B.Evler | 10 Ocak | 28 Ocak | 09 Şubat (1 Emb) | |
E eskisehir | 31 | Bahçeci Umut | ? | 29 Ocak | 10 Şubat | |
E eskisehir | 40 | Bahçeci Umut | 14 Ocak | 31 Ocak | 12 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 30 | Maslak Acıbadem | 15 Ocak | ? | Yumurta Gelişmesi | İPTAL |
E eskisehir | 28 | Yurtdışı | 17 Ocak | 04 Şubat | 13 Şubat | |
E eskisehir | 26 | Medicana Beylikdüzü | 13 Ocak | 03 Şubat | 13 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 33 | Malatya F.Ersen | 14 Ocak | 02 Şubat | 14 Şubat (2 Emb) | |
E eskisehir | 34 | Maltepe Ünv. | 19 Ocak | 05 Şubat | 16 Şubat | |
E eskisehir | 36 | Eurofertil | ? | 07 Şubat | 19 Şubat | Kimyasal Gebelik |
E eskisehir | 40 | İsrael Aruh/İzmir | 20 Ocak | 11 Şubat | 23 Şubat(1 Emb) | |
E eskisehir | 37 | İrenbe Tüp | 28 Ocak | 12 Şubat | 23 Şubat | |
E eskisehir | 27 | Bahçeci Umut | ? | 13 Şubat | 25 Şubat | |
E eskisehir | 35 | Memorial Şişli | 30 Ocak | 16 Şubat | 25 Şubat (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 37 | Ankara Medicana | ? | 17 Şubat | 02 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | 18 Şubat | 03 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 29 | Ankara | 31 Ocak | 18 Şubat | 02 Mart (1 Emb) | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | 27 Ocak | 19 Şubat | 06 Mart (1 Emb) | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Jinemed | 04 Şubat | 24 Şubat | 07 Mart (2 Emb) | ? |
E eskisehir | 25 | Bahçeci Diyarbakır | 03 Şubat | 21 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 25 | Anadolu Sağlık Merkezi | 03 Şubat | 24 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 32 | Ankara T.B. | 11 Şubat | 24 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Diyarbakır | 08 Şubat | 25 Şubat | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Medistate | 10 Şubat | 27 Şubat (?) | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Özel İzmir | 22 Şubat | ? | ? | ? |
E eskisehir | 28 | Bursa Art | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 27 | Maslak Acıbadem | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 34 | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | ? | Dr.Faruk Buyru | ? | ? | ? | ? |
E eskisehir | 30 | Bahçeci Fulya | ? | ? | ? | ? |
Vallahi kızlar ben artık kafayı sıyırmazsam iyi 7.gün gece akıntıyla birlikte kan, 8.gün gündüz birşey yok akşam leke leke pembe-kırmızı kanama bozuk para kadar 3-4 kez gecesi Progestoron iğne, 9.gün sabah birşey yok şimdi akşam oluyor ya aklım çıkıyor yine kanama olacak diye... Akşam 21:30 da tekrar progestoron iğne olacağım ve yarın sabah Allah kısmet ederse Kan Testi için Memoriale gideceğim... Sizce hala ümidim olmalı mı?
valla canim yaaaa ne desek bos aslinda ,tutmadi kesin dion tutuo,tuttu bu sefer dion tutmuooooVallahi kızlar ben artık kafayı sıyırmazsam iyi 7.gün gece akıntıyla birlikte kan, 8.gün gündüz birşey yok akşam leke leke pembe-kırmızı kanama bozuk para kadar 3-4 kez gecesi Progestoron iğne, 9.gün sabah birşey yok şimdi akşam oluyor ya aklım çıkıyor yine kanama olacak diye... Akşam 21:30 da tekrar progestoron iğne olacağım ve yarın sabah Allah kısmet ederse Kan Testi için Memoriale gideceğim... Sizce hala ümidim olmalı mı?