2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

off yaa amandaa inş.. iyi sonuçlanır. hakkında hayırlısı olsun.
bende bugün son kontrolüme gittim. crinone jel kullanmaya başla dedi.

kızlar, arkadaşlarımmm ayın 27. cuma günü transfer günü olarak belli oldu. ne olur dualarınızı eksik etmeyin.
bugün son kontrolüme gittim, rahim çizgisi 9,4 mm olmuş. lucrin iğneyi kesti ve crinone jel kullanmaya başladım.
günde 3 kez estrofem, folibol ve aspirine devam ediyorum.

bugün hava çok güzel açtı, inş. hergünümüz böle cıvıl cıvıl olur.

Arkadaslar merhaba,

Pozitifi goren tum arkadaslari tebrik ederim. Goremeyenler icin de demek ki zamani gelmemis demekten baska diyecek bir sey yok sanirim.

Benimde 6. gunum. Hafif kasik agrilari girip cikiyor ve cok cok cabuk yoruliyorum. Normalde gunde 6 km yururum simdi 10dak olmadan nefes nefese kaliyorum. Akintim hala seffaf beyaz. O kadar Crinone Jel nereye gidiyor, bilemiyorum.

KArin kaslarini kasmamak cok onemli ama devamli hasta gibi hareket etmekte beni psikolojik olarak cok yoruyor. Ev supurmedim ama herturlu isimi yapiyorum (yavas hareketlerle).
Hatta bugun de araba kullanmam lazim - aranizda transfer sonrasi araba kullanan var mi? En cok bundan endiseliyim.
Haftayada is seyahati icin Londra'ya gitmem lazim.. Normal hayatimi kisitlamak daha cok stress yaratiyor bende..

hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah miniğin seninledir.

valla bende araba kullanma konusunda kararsızım. transferden sonra 1 hafta yıllık izin yapacağım kafamı dinlemek için. ama bu fırsatta arkadaşlarıma da gitip ev oturmaları yapmayı planlıyorum. acaba araba kullanmada sakınca olur mu bilen varsa bize de sölesin lütfen :)

ayyyyy canim yaaainsallah mucizelerin seninledir tatlim hakkında hayirlisi Rabbil ol dediyse olacaktır elden ne gelir ki .....

off yaa amandaa inş.. iyi sonuçlanır. hakkında hayırlısı olsun.
bende bugün son kontrolüme gittim. crinone jel kullanmaya başla dedi.

ayyyyy canim yaaainsallah mucizelerin seninledir tatlim hakkında hayirlisi Rabbil ol dediyse olacaktır elden ne gelir ki .....

Vallahi kızlar ben artık kafayı sıyırmazsam iyi 7.gün gece akıntıyla birlikte kan, 8.gün gündüz birşey yok akşam leke leke pembe-kırmızı kanama bozuk para kadar 3-4 kez gecesi Progestoron iğne, 9.gün sabah birşey yok şimdi akşam oluyor ya aklım çıkıyor yine kanama olacak diye... Akşam 21:30 da tekrar progestoron iğne olacağım ve yarın sabah Allah kısmet ederse Kan Testi için Memoriale gideceğim... Sizce hala ümidim olmalı mı?

Bende bebislerimi aldım geldim bakalim resimlerinide verdiler bakip bakip duruyorum cok guzel bisey ya simdi en zoruda sonuc icin 7 martı beklemek olcak....

sebocek,, değerlerin kat kat artsın inşallahhh :) çok çok sevindim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
canım tüpde kaçıncı denemen ile oldu? ben cuma günü ikinci dondurulmuş trasferim olacak.
Çok sağol canım, bekliyoruz bakalım, inşallah artar..Benim ikinci denemem bu, daha önce taze transfer yapılmıştı, kimyasal gebelikle sonuçlandı, o yüzden de endişeliyim biraz...

Canım transferin hayırlı olsun öncelikle, ben ilk 7 gün kadar evde genelde uzandım, yattım, bitek yemek yaptım, kahvaltı hazırladım, ayrıca araba kullandım progestan iğneleri vurulmaya gitmek için mecburdum...
Ama benim arabam otomatik vites, yani yormuyo fazla, debriyaj falan yorar mı bilmiyorum düz vitesliyse araban? Bende de çok yorgunluk oluyordu,hala öyle, yavaş hareket et, kendini böyle alıştır, ben normalde çok tezcanlıyım ama yapçak bişey yok...Bebik için biraz fedakarlık

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb)
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb)
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz)
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz)
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb)
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb)
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 ŞubatKimyasal Gebelik
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat23 Şubat(1 Emb)
E eskisehir 37İrenbe Tüp28 Ocak12 Şubat23 Şubat
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat25 Şubat
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb)?
E eskisehir 37Ankara Medicana?17 Şubat02 Mart (2 Emb)?
E eskisehir ???18 Şubat03 Mart (2 Emb)?
E eskisehir 29Ankara31 Ocak18 Şubat02 Mart (1 Emb)?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat06 Mart (1 Emb)?
E eskisehir 28Bursa Jinemed 04 Şubat24 Şubat07 Mart (2 Emb) ?
E eskisehir 25Bahçeci Diyarbakır03 Şubat21 Şubat??
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat24 Şubat? ?
E eskisehir 32Ankara T.B.11 Şubat24 Şubat??
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat? ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat27 Şubat (?)??
E eskisehir 30Özel İzmir22 Şubat? ? ?
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 27Maslak Acıbadem??? ?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

Canım öncelikle içini ferah tut, olursa olur olmazsa dünyanın sonu değil, tekrar deneneyeceksin, bu son şansın değil, rahat ol...Sonralıkla mutlaka yarın kan testi yaptır ve progesterona da baktır bence...Dualarım seninle beybimmmm...

valla canim yaaaa ne desek bos aslinda ,tutmadi kesin dion tutuo,tuttu bu sefer dion tutmuoooo
en iyisi yorum yapipta seni de allak bullak etmeyelim nasil bir durum olduğunu cok cok iyi biliorum
idrar yapsaydın bi ikiz flnsa cikardi
ya da yârin i beklicen kan tathlili kesin sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…