2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Senin güzel haberini yerim bennnnnn... Ayyyyy kızzzzzz yazmam mı hemen yazıyorum seni ve eşini tebrik ediyorum...
Rabbime de şükrediyorum ki böyle güzel haberler almayı nasip ediyor bize...
Çok teşekkürler canım, bu kadar iyi niyetli ve pozitif olduğun için :KK66: Darısı isteyen herkesin başına...
Ama herşey çok yeni, bakalım değer katlayacak mı?

Çok teşekkürler canım, bu kadar iyi niyetli ve pozitif olduğun için :KK66: Darısı isteyen herkesin başına...
Ama herşey çok yeni, bakalım değer katlayacak mı?

Rica ederim tatlım ne demek sizin iyiliğiniz bana yansıyan...
Artar canım benim artar sen olumlu düşün yeter ki... Hadi hayırlısı sağlıkla alırsın kucağına inşallah...

Bu nasıl birşey aarkadaslar? Dondurulmuş embriyo transferi? Konu dikkatimi çekti biraz mahsedebilir misiniz? Bende 6 haftalık hamileyim :oops: rabbim izin verirse

Rica ederim tatlım ne demek sizin iyiliğiniz bana yansıyan...
Artar canım benim artar sen olumlu düşün yeter ki... Hadi hayırlısı sağlıkla alırsın kucağına inşallah...
Öyle yapiim dimi? Olumlu düşüniim olumlu olsun:KK66: Şimdi de senin için geri sayım başladııııı,,, dı dı dı dınnn...!!!

Ayy çok sevindim allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayi da nasip eder inşallah darısı bizim basimiza
Canım, çok teşekkürler, darısı başına inşallah, güzel günler seni beklerrrr:KK66:

Kizlar yarin transferim var bugün embriyolar çözülcekti hastaneden aramadılar normalde arıyorlar mı yoksa oraya gidincemi bilgi veriyorlar?.... Birde şu idrara sıkışıklık durumu bu sefer hic birsey soylemediler gene sıkışık mı gitmek gerek... hepinizden dua istiyorum arkadaslar :KK43:

Kızlar benim akşam tekrar kanamam oldu hemde önceki gibi akıntı şeklinde değil bildiğiniz duru ve pembe şeklinde...
Akşam Progestoran iğne oldum şimdi yok gibi ama sanırım adet olacağım... İnşallah bir mucize olur...

Güzellik ne oldu sonuç yazmamışsın... İnşallah müjdeli haberdir... Hem bak bana da moral olursun kuzummm yazsana...
buraya yazmamışım maalesef 0.100 :KK61: bu arada arkadaslar idrarda silik çıkmıstı sakın güvenmeyin ve direk günü gelince kan yaptırın çok üzgünüm ama yapacak bişey yok inşallah seninki pozitif sonuçlanır

buraya yazmamışım maalesef 0.100 :KK61: bu arada arkadaslar idrarda silik çıkmıstı sakın güvenmeyin ve direk günü gelince kan yaptırın çok üzgünüm ama yapacak bişey yok inşallah seninki pozitif sonuçlanır
Canım inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatların olur, bunda da bir hayır vardır. Rabbim istemediyse, seni daha büyük felaketlerden korumuştur. Ben hep böyle düşünürüm. Canını sıkma, yola devam ;-)

Canım inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatların olur, bunda da bir hayır vardır. Rabbim istemediyse, seni daha büyük felaketlerden korumuştur. Ben hep böyle düşünürüm. Canını sıkma, yola devam ;-)
haklısın cnm sağol herşeyin hayırlısını istiyorum 1 oğlum var bana moral verdi olsun ben olmuşum yine olurki diyor :KK61: ama benim tüplerim kapalı hamile kalma sorunum yoktu dış gebelikten tek tüpüm alındı diğeride tıkanmıs işte..7 yıldır 2. için uğraşıyoruz zamanı gelince olur inşallah

haklısın cnm sağol herşeyin hayırlısını istiyorum 1 oğlum var bana moral verdi olsun ben olmuşum yine olurki diyor :KK61: ama benim tüplerim kapalı hamile kalma sorunum yoktu dış gebelikten tek tüpüm alındı diğeride tıkanmıs işte..7 yıldır 2. için uğraşıyoruz zamanı gelince olur inşallah
Allah oğluna uzun ömürler versin canım. Senin gözünün önünde dayanağın biricik oğlun var. Allah güzel vakitlerde de ikincisini nasip eder inş.

Darısı hepinizin başına canım, dualarım tüm isteyenler için...

sebocek,, değerlerin kat kat artsın inşallahhh :) çok çok sevindim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
canım tüpde kaçıncı denemen ile oldu? ben cuma günü ikinci dondurulmuş trasferim olacak.

Allah oğluna uzun ömürler versin canım. Senin gözünün önünde dayanağın biricik oğlun var. Allah güzel vakitlerde de ikincisini nasip eder inş.
amin cnm Rabbim hiç olmayanlara annelik duygunu tattırsın inşallah banada tekrarını nasip etsin inşallah ikizlerim olurda onlardan başımı kaldıramıyım :KK16:

X