2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Sağol canım şimdi hemşiremle konuştum içim rahatladı ve söyledikleri mantıklı geldi...
Şimdi biz Crinene Jel kullanıyoruz yaaa işte bazen onu kullanırken rahim ağızına ve rahim duvarına zarar verip çizebiliyormusuz... Bu neden gelen akıntıda ince kanamalar veya kahverengi lekeler oluyormuş... İnşallah öyledir... Eğer gün içerisinde bir kez daha yaşarsam Progestoron iğneye geçmemi söyledi... Zaten iki gün sonra test tarihim...
Çok şükür canım, benimde içim ferahladı, sevindim. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum.

Sağol canım şimdi hemşiremle konuştum içim rahatladı ve söyledikleri mantıklı geldi...
Şimdi biz Crinene Jel kullanıyoruz yaaa işte bazen onu kullanırken rahim ağızına ve rahim duvarına zarar verip çizebiliyormusuz... Bu neden gelen akıntıda ince kanamalar veya kahverengi lekeler oluyormuş... İnşallah öyledir... Eğer gün içerisinde bir kez daha yaşarsam Progestoron iğneye geçmemi söyledi... Zaten iki gün sonra test tarihim...

Gordun mu iste bosuna telaslandin, yavrucagida strese soktun. Hersey guzel olacak eminim :)

Kızlar karnimda garip şeyler oluyor yürürken aşağı doğru çekiyor bacakların ve sırtım agriyor nefes almakta sıkıntı çekiyorum neden acaba

Sagol canım tek embrıo 5. Gun embrıosu ama dk yınde ıkız olma ıhtımalı var içerde bolunebılınır dedı canım allah razı olsun darısı hepınıze ınşallah

CANIMM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. çok çok sevindim. bende senin profil resmindeki gibi dua ediyorum . Allah bizlerede nasip eder inş.

Ha bu arada, bugün koyunun ak mı kara mı olduğunu öğreneceğim gün:KK66: Az sonra evden çıkacağım teste gideceğim sabahtan, öğlene kadar belli olur herhalde, ohhhh be bitiyor sonunda 12 günlük işkence:KK66:

canım inş. sende güzel haberlerle gelirsin buraya. Allahım isteyen herkese nasip etsin diye dua ediyorum.
inş. bizimde kucaklarmız bebişlerle dolacak..

Nihayet canım bende çok sevindim... Son tedavin olsun inşallah... Hayırlısı ile bebiş(ler)ine kavuşursun...

Canlar yaşadığım şey kanama gibi birşey değildi yalnızca tuvaletten sonra silinirken kullandığım Crinone jelin parçaları geldi içinde kırmızı damar şeklinde kan ve birazı da kahve rengi idi... Akşam üç kez tuvalete gittim ve azalarak sona erdi... Şuana kadarda bir daha gelmedi... Doktor da mesaj yazmış devam etmiyorsa sorun yok diye... Bakalım bekleyeceğim ama bu akşam ve yarın akşam jel yerine Progestoron iğne vurulmayı düşünüyorum dün gece hiçbir nöbetçi eczanede bulamadık yoksa dün akşam da vurulacaktım... Hayırlısı inşallah... Son iki gün test için...

Amanda Canım, bilmiyorum neden ama bu form bize çok uğurlu gelecek diye içimde bir hissiyat var. inş. bizde güzel sonuçlar yazarız buraya. yarın yine kontrolüm var. doktorun hesabına göre cuma günü transfer olacak. ve ben bu gece hiç uyuyamadım. dön dönn yataktaa stres yaptım galiba.

bende geçen kontrolümde transferden sonra jel yerine iğne kullansam daha iyi mi olur dedim.
hemşirenin demesi şu; aslında jel daha iyi çünkü direk rahime gidiyor. iğneği daha çok kanamalı olanlara veriyoruz daha sıkıntılı olanlara dedi. dedim ki progestan iğne ile tutması daha yüksek değil mi? öyle bir şey yok dedi hemşirem.

Arkadaşlarım TRANSFER ÖNCE VE SONRASINDA ne gibi dualar okuyorsunuz? ben dün tesbihte kün feyekün çekmeye başladım. ya varis çekiyorum. sizlerin paylaşak dualarınız var mı?

Beni de heyecan bastı yarın inşallah transferde olacağım. Saat 11 buçuk ta kaviteye hcg enjekte edip 1 buçuk da transfer olacakmış

Beni de heyecan bastı yarın inşallah transferde olacağım. Saat 11 buçuk ta kaviteye hcg enjekte edip 1 buçuk da transfer olacakmış

slm simal, Allah nasip ederse benim de cuma günü transfer olacak. Allah yardımcın olsun. inş. herşey çok güzel geçer. :) kaviteye hcg enjekte edilmek demiş o nasıl bişey? daha önce duymadım hiç. bahseder misin biraz.

Çok şükür canım, benimde içim ferahladı, sevindim. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum.

Gordun mu iste bosuna telaslandin, yavrucagida strese soktun. Hersey guzel olacak eminim :)

Çok sağol kızlar... Ne yapayım bende ilk kez böyle birşey yaşadım ve anlam veremedim... İnsan ister istemez tedirgin oluyor ama şükür şuanda pek birşey yok eşimde iğneleri almış bu akşam ve yarın akşam iğne yaptıracağım sanırım...

Amanda Canım, bilmiyorum neden ama bu form bize çok uğurlu gelecek diye içimde bir hissiyat var. inş. bizde güzel sonuçlar yazarız buraya. yarın yine kontrolüm var. doktorun hesabına göre cuma günü transfer olacak. ve ben bu gece hiç uyuyamadım. dön dönn yataktaa stres yaptım galiba.
bende geçen kontrolümde transferden sonra jel yerine iğne kullansam daha iyi mi olur dedim.
hemşirenin demesi şu; aslında jel daha iyi çünkü direk rahime gidiyor. iğneği daha çok kanamalı olanlara veriyoruz daha sıkıntılı olanlara dedi. dedim ki progestan iğne ile tutması daha yüksek değil mi? öyle bir şey yok dedi hemşirem.

İnşallah canım benimde topiği açarken en büyük dileğimdi herkesin hamiş olması ama bazı arkadaşlar için hayırlısı değilmiş.
Bende istiyorum bundan sonra hepimiz pozitif sonuç alalım ama kısmette ne varsa onu yaşayacağız...
Allah hakkımızda hayırlısı nasip etsin...
İş dönüşü kızım hiç yalnız bırakmıyor beni ve jeli koymakta acele ediyorum yakalanmayayım diye :))) Sanırım bu acele işlem böyle bir durum yaşamama sebep oldu yani inşallah öyledir :))))))

Çok sağol kızlar... Ne yapayım bende ilk kez böyle birşey yaşadım ve anlam veremedim... İnsan ister istemez tedirgin oluyor ama şükür şuanda pek birşey yok eşimde iğneleri almış bu akşam ve yarın akşam iğne yaptıracağım sanırım...

iğneyi kendi isteğinle mi olacaksın? yani doktorun başla dedi mi?

slm simal, Allah nasip ederse benim de cuma günü transfer olacak. Allah yardımcın olsun. inş. herşey çok güzel geçer. :) kaviteye hcg enjekte edilmek demiş o nasıl bişey? daha önce duymadım hiç. bahseder misin biraz.
Allah razı olsun arkadaşım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
benim 5. Denemem olacak ve tutunma problemi olabileceğini düşünüyor doktor. Bu da transfer den önce hcg vererek embriyonun tutunmasını kolaylaştırabiliyormuş.
Ben önceki ay olumsuz sonuç alınca biraz araştırma yapıp doktora era testi ve gebelik aşısından bahsetmiştim. Doktorda gebelik aşısına benzer bir yöntem olduğunu hcg nin direk rahime verildiğini anlattı. Bunu uygulayalım dedi. Hayırlısı ile görünce bakalım

CANIMM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN. çok çok sevindim. bende senin profil resmindeki gibi dua ediyorum . Allah bizlerede nasip eder inş.
allah razı olsun canım amınn rabbım hepınıze ısteyen cumleye nasıp etsın ınşallah saglıkla kucaklarımıza almayıda amınn ecmaınn:KK68::KK68::KK68::KK68:

cagla30 cagla30
Canım transfer günü hastaneden ayrılırken bir form verdiler bize bekleme süresince yapmam gerekenler hakkında orada da yazıyor transfer öncesi bilgilendirme yaparken de söylemişlerdi eğer vajinal kanamanız olur ise eczaneden Progestoran 50ml'lik 2 adet ampul alıp ikisini tek enjektöre çektirerek vurdurun diye... Bende korkumdan son iki gün fitil değil iğne yaptırayım diyorum... Aslında kanama durdu ama Crinone Jel çubuğu uzun biliyorsunuz eğer bir yerde kanama varsa tekrar kanamaya yol açar diye korkuyorum...

Canım ben de haberler iyi...Yaz kızım kereviz...sebocek, tek embriyo, hamile!!! :KK66: :KK66:

Senin güzel haberini yerim bennnnnn... Ayyyyy kızzzzzz yazmam mı hemen yazıyorum seni ve eşini tebrik ediyorum...
Rabbime de şükrediyorum ki böyle güzel haberler almayı nasip ediyor bize...

X