2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

Cnm benimde 6. Günüm bugün dustan sonra karoma hafif çizgi farkettim gerçi çok erken ama umut iste

oh be sonunda adetim geldi )) yeniden tup bebeğe geçiyorum dondurulmuş bebeğim biraz daha beni beklesin ona ek kardeşler yapacam )) yarın iğnelere başlıyorum inşallah bir sürü embriyommm olur

Kızlar moral sıfıra düştü bende az önce tuvalette silinirken peçeteye crinone jel ile birlikte kanlı damarımsı birşey geldi... Ne yapacağımı bilmiyorum... Var mı böyle birşey yaşayan? Doktora yazdım ama henüz cevap yazmadı

ben yasamistim canim

Benimde persembe transferim oldu bugun 3. mu 4. gun mu bile degilim.
Belirti arayip duruyorun ama yok bisey walla

Amanda cim bu tutunma ile ilgili olamaz mi? Bence oyle, yasamadim ama adet bile olsan umidini kaybetme diyorlar.

Canım bende kaverengi akıntı olmuştu hatta tutmadığını sanmıştım panik yapma hemen doktorun cevabıını bekle yerleşme kanaması diye bişiy var....

oh be sonunda adetim geldi )) yeniden tup bebeğe geçiyorum dondurulmuş bebeğim biraz daha beni beklesin ona ek kardeşler yapacam )) yarın iğnelere başlıyorum inşallah bir sürü embriyommm olur
Hadi gözün aydın canım hayırlısı olsun Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini paylaşmayı nasip etsin:)

Canim bende akintinin icinde kanli cizgi gibiydi.sonrada ertesi gunu adetim geldi.
Sen hemen moralini bozma tatlim belkide tutunma belirtisidir kanamaya donmedikce sikinti yok icini ferah tut.

Kahverengi akıntı normal bebeğim, rahat ol...implantasyon kanamasıdır o, zamanlaması da öyle gösteriyor...Kırmızıdan kork canım, taze kandan...Benim geçen sefer 9. günde kırmızı, sanki elin kesilir de kan akar ya işte aynı öyle kırmızı ve aynı yoğunlukla, bir kanamam olmuştu, kimyasal gebelikti sonuç...Seninki herkesin yaşadığı, yada bazan yaşamadığı, normal olan birşey....Relaxxxxxx baby!!!!!

Ha bu arada, bugün koyunun ak mı kara mı olduğunu öğreneceğim gün Az sonra evden çıkacağım teste gideceğim sabahtan, öğlene kadar belli olur herhalde, ohhhh be bitiyor sonunda 12 günlük işkence

Amanda cim bu tutunma ile ilgili olamaz mi? Bence oyle, yasamadim ama adet bile olsan umidini kaybetme diyorla

Amanda cim hemen umudunu kaybetme benim ilk hamileliğin ediyon öyle olmuştu meğer tutunma kanamasiymis

Nihayet canım bende çok sevindim... Son tedavin olsun inşallah... Hayırlısı ile bebiş(ler)ine kavuşursun...

ben yasamistim canim

Amanda cim bu tutunma ile ilgili olamaz mi? Bence oyle, yasamadim ama adet bile olsan umidini kaybetme diyorlar.

Canım bende kaverengi akıntı olmuştu hatta tutmadığını sanmıştım panik yapma hemen doktorun cevabıını bekle yerleşme kanaması diye bişiy var....

Canim bende akintinin icinde kanli cizgi gibiydi.sonrada ertesi gunu adetim geldi.
Sen hemen moralini bozma tatlim belkide tutunma belirtisidir kanamaya donmedikce sikinti yok icini ferah tut.

Amanda cim hemen umudunu kaybetme benim ilk hamileliğin ediyon öyle olmuştu meğer tutunma kanamasiymis

Canlar yaşadığım şey kanama gibi birşey değildi yalnızca tuvaletten sonra silinirken kullandığım Crinone jelin parçaları geldi içinde kırmızı damar şeklinde kan ve birazı da kahve rengi idi... Akşam üç kez tuvalete gittim ve azalarak sona erdi... Şuana kadarda bir daha gelmedi... Doktor da mesaj yazmış devam etmiyorsa sorun yok diye... Bakalım bekleyeceğim ama bu akşam ve yarın akşam jel yerine Progestoron iğne vurulmayı düşünüyorum dün gece hiçbir nöbetçi eczanede bulamadık yoksa dün akşam da vurulacaktım... Hayırlısı inşallah... Son iki gün test için...

Canım kötü düşünme inşallah sonuç güzel olur. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Dualarım seninle.

Canım kötü düşünme inşallah sonuç güzel olur. Rabbim ne eylerse güzel eyler. Dualarım seninle.

Sağol canım şimdi hemşiremle konuştum içim rahatladı ve söyledikleri mantıklı geldi...
Şimdi biz Crinene Jel kullanıyoruz yaaa işte bazen onu kullanırken rahim ağızına ve rahim duvarına zarar verip çizebiliyormusuz... Bu neden gelen akıntıda ince kanamalar veya kahverengi lekeler oluyormuş... İnşallah öyledir... Eğer gün içerisinde bir kez daha yaşarsam Progestoron iğneye geçmemi söyledi... Zaten iki gün sonra test tarihim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…