2015 Ocak/Şubat Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

pardon canım 0,6 mm fazla gelmesin dicektim...
upload_2015-2-19_14-58-35.png

bendede durum bu canım :KK43:

Eklentiler

• upload_2015-2-19_14-57-36.png
    upload_2015-2-19_14-57-36.png
    294,1 KB · Görüntüleme: 72
pardon canım 0,6 mm fazla gelmesin dicektim...
canm dk tartıda olctu oyle verdı bana canım kılıyo goremı verılıyor ben pıhtılaşmaya gore verılıyor sandım
hatta dk dedıkı 04 sana az gelır dedı 06 yazdı raporda cıkartttı bende acaba bende pıhtılaşma cok oyuzden o8 mı kullansam dedım ıcımden allah senden razı olsun canımm cok sagol

canım senin kilon az zaten sana 0,4 lükte yetermiş.Dozu kiloya göre veriyorlar ben 53 kiloyum tam aradayım benim 0,5 mm kullanmam gerekiyor fakat o üretilmediği için 0,6 mm kullanıyorum.Sen yinede doktora sor canım fazla gelmesin sana 0,4 mm ...
bıtanem yanlıs yazdım ne 46 eskı halıme gıttı kafam kılom 57 canım sen dk pırofosrmu

bıtanem yanlıs yazdım ne 46 eskı halıme gıttı kafam kılom 57 canım sen dk pırofosrmu
canım o zaman 06, mm normal senin için.Benim hem kadın doğumcum gördü 2 tane hem birde hematoloji doktoru gördü zaten hematoloji önemliymiş bana anlattığı kiloya göre veriyoruz dedi.10 kiloya 1 mm dedi sende 57 isen ,06 mm tam gelicektir.Ama için rahat etmicekse yinede dr.sor canım...

canım o zaman 06, mm normal senin için.Benim hem kadın doğumcum gördü 2 tane hem birde hematoloji doktoru gördü zaten hematoloji önemliymiş bana anlattığı kiloya göre veriyoruz dedi.10 kiloya 1 mm dedi sende 57 isen ,06 mm tam gelicektir.Ama için rahat etmicekse yinede dr.sor canım...
dıyorumkı 7 haftalık olunca dk gıdıyım ozaman sorum tub bebek dk 04 vermıstı bu kadın dogum dk dedıkı 04 sana az yazılmıs senın 06 kullanman lazım demekkı dogru demıs senın dk oyle demıs allah sendn bınkere razı olsun daha bugun sılık cıgıyı gordum ama ıcımdekı korku ıcımı yıyordu okadar rahatlattınkı ıcımı allah razı olsun bınkere

dıyorumkı 7 haftalık olunca dk gıdıyım ozaman sorum tub bebek dk 04 vermıstı bu kadın dogum dk dedıkı 04 sana az yazılmıs senın 06 kullanman lazım demekkı dogru demıs senın dk oyle demıs allah sendn bınkere razı olsun daha bugun sılık cıgıyı gordum ama ıcımdekı korku ıcımı yıyordu okadar rahatlattınkı ıcımı allah razı olsun bınkere
canım yardımcı olabildiysem ne mutlu.Seni iyi anlıyorum bende aynı endişeleri yaşadım çünkü bu yüzden 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldım.Şimdiyse hep endişe içindeyim 5 dk bile geç vurmak istemiyorum iğneyi o kadar hassasım bu konuda.Ben transferden sonra 0,4 le başladım gebelik oluşunca hemen 0,6 ya geçtik az olmasın diye.Ama ilerde kilo alırsan ona göre konuşucaz dedi doktor.Bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım yada bende sana sorarım canım.

canım yardımcı olabildiysem ne mutlu.Seni iyi anlıyorum bende aynı endişeleri yaşadım çünkü bu yüzden 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldım.Şimdiyse hep endişe içindeyim 5 dk bile geç vurmak istemiyorum iğneyi o kadar hassasım bu konuda.Ben transferden sonra 0,4 le başladım gebelik oluşunca hemen 0,6 ya geçtik az olmasın diye.Ama ilerde kilo alırsan ona göre konuşucaz dedi doktor.Bişey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım yada bende sana sorarım canım.
cok sagol canım bılgı alısverısı yapalım hep bende yenı bısey ogrenırsem sana haber verıcam bıde bızımgı hastalara dıyet verılıyormus ama bnm dk bısey demedı hıc ınşallah allah sonuna kadar gıtmeyı saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın bende 9 haftalıktı kalbı durdugunda allahım yaşatmasın bıdaha aynı acıyı

Hln21 /25/diyarbakir/bahceci diyarbakir/son adetim 3 subat/transferim 21 subat/test bilmiyorum ne zmn olur :))

cok sagol canım bılgı alısverısı yapalım hep bende yenı bısey ogrenırsem sana haber verıcam bıde bızımgı hastalara dıyet verılıyormus ama bnm dk bısey demedı hıc ınşallah allah sonuna kadar gıtmeyı saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın bende 9 haftalıktı kalbı durdugunda allahım yaşatmasın bıdaha aynı acıyı
ben hiç kalp atışıda duyamamıştım canım 7 haftalıktı :KK43: dediğin gibi Allah kucağımıza almayı nasip etsin kimseye o acıları yaşatmasın.Negatif sonuç almaktan daha acı bişiy çünkü.HAberleşelim canım mutlaka tahlilden sonrada merakta bırakma olurmu ?Bu arada senin kaçıncı denemen canım ??

habe
ben hiç kalp atışıda duyamamıştım canım 7 haftalıktı :KK43: dediğin gibi Allah kucağımıza almayı nasip etsin kimseye o acıları yaşatmasın.Negatif sonuç almaktan daha acı bişiy çünkü.HAberleşelim canım mutlaka tahlilden sonrada merakta bırakma olurmu ?Bu arada senin kaçıncı denemen canım ??
haber verırım canım canım cok kotu bı acı allahım kımseye yasatmasın ıclerındede bıze saglıkla kucagımıza alalım benım ılk denmem canım 4 kılomen tedvıs gordum ama olmadı esımdede morfolıjı sorunu bende polıkıstlık over tub bebege gectık cok suku ınşallah oldu emın olamam kan testıne kadar ama rabbım buyuk

habe
haber verırım canım canım cok kotu bı acı allahım kımseye yasatmasın ıclerındede bıze saglıkla kucagımıza alalım benım ılk denmem canım 4 kılomen tedvıs gordum ama olmadı esımdede morfolıjı sorunu bende polıkıstlık over tub bebege gectık cok suku ınşallah oldu emın olamam kan testıne kadar ama rabbım buyuk
hayırlısıyla inşallah güzel çıkar tahlilin canım...

habe
Canimmm aklimdasinn, tuttu mu sonuc ne zamannnn belli olacak ????

Canimmm aklimdasinn, tuttu mu sonuc ne zamannnn belli olacak ????
canım bugun sılık cızgıyı gordum ınşallah kandada grmek nasıp olur ınşallah hepimızın pozıtıfı gorelım test gunum 25 subat bugun 6. gunum dayanamadım ama sılık oldugu ıcın tm emınde degılım kanda gormeden emın olmam bıtanem
11005952_377181965795096_596682110_n.jpg

Allah ol dedi mi olmayacak bisi yok tatlim mucize oluverir ne de güzel olur :emir_bebek:bu adete de gel dersin gelmez ,gelme dersin sip sak geliverir :KK70: :KK70::KK70:hayirlisi olsun hakkimizda sabir versin Rabbim hep sabirsizlanioz miniklerimize kavuşmak için .....
kesinlikle canım adetim gelseydi iğnenin 5 .günü olacaktı :-( acaba bu ay yumurtlamadım mı ondan mı gelmiyor hiç böyle olmazdı ya hayırlısı yarın gelir inşallah

İŞTE TÜM ADAYLARIN ANNE OLMASI DİLEĞİ İLE OLUŞTURDUĞUM LİSTE :KK36:
E eskisehir 25Antalya16 Aralık06 Ocak15 Ocak :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29İzmir Euro Fertil22 Aralık08 Ocak19 Ocak (ikiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 30Antalya Tüp Bebek23 Aralık12 Ocak20 Ocak (2 Emb) :anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Adana?12 Ocak22 Ocak (2 Emb):KK19:
E eskisehir 29Adana Ankada25 Aralık13 Ocak23 Ocak:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 26Pembe Mavi Bursa28 Aralık14 OcakÇözülmede SorunİPTAL
E eskisehir ?Maslak Acıbadem ?15 Ocak26 Ocak :KK19:
E eskisehir 22Euro Fertil 1 Ocak15 Ocak27 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir ?Adana Acıbadem ? 16 Ocak28 Ocak:KK19:
E eskisehir 29İzmir Dr.İsrael27 Aralık20 Ocak30 Ocak (2 Emb) :KK19:
E eskisehir 33Bahçeci Fulya29 Aralık17 Ocak 31 Ocak (İkiz):anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
E eskisehir 37Bahçeci Fulya3 Ocak17 Ocak 31 Ocak (ikiz):anneadayı:
xenforo-smilies-kk46.gif
xenforo-smilies-kk46.gif
E eskisehir 30Bahçeci Fulya02 Ocak19 Ocak03 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 28Bahçeci Fulya05 Ocak22 Ocak7 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 29Malatya Doğu Fertil07 Ocak26 Ocak07 Şubat (1 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 35Ege Ünv.08 Ocak29 Ocak09 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30M.Park B.Evler 10 Ocak28 Ocak09 Şubat (1 Emb):KK19:
E eskisehir 31Bahçeci Umut?29 Ocak10 Şubat
xenforo-smilies-kk19.gif
E eskisehir 40Bahçeci Umut14 Ocak31 Ocak12 Şubat (2 Emb):anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 30Maslak Acıbadem15 Ocak ? Yumurta GelişmesiİPTAL
E eskisehir 28Yurtdışı17 Ocak 04 Şubat13 Şubat:KK19:
E eskisehir 26Medicana Beylikdüzü13 Ocak03 Şubat13 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 33Malatya F.Ersen14 Ocak02 Şubat14 Şubat (2 Emb):KK19:
E eskisehir 34Maltepe Ünv.19 Ocak05 Şubat16 Şubat:KK19:
E eskisehir 36Eurofertil?07 Şubat19 Şubat:anneadayı::emir_bebek:
E eskisehir 40İsrael Aruh/İzmir20 Ocak11 Şubat (1 Emb)23 Şubat ?
E eskisehir ???12 Şubat24 Şubat?
E eskisehir 27Bahçeci Umut?13 Şubat25 Şubat?
E eskisehir 35Memorial Şişli30 Ocak16 Şubat25 Şubat (2 Emb)?
E eskisehir 37Ankara Medicana?17 Şubat02 Mart (2 Emb)?
E eskisehir ???18 Şubat03 Mart (2 Emb)?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya27 Ocak19 Şubat??
E eskisehir 25Bahçeci Diyarbakır03 Şubat21 Şubat??
E eskisehir 25Anadolu Sağlık Merkezi 03 Şubat?? ?
E eskisehir ?Bursa Jinemed ?24 Şubat? ?
E eskisehir 32Ankara T.B.11 Şubat24 Şubat??
E eskisehir 30Bahçeci Diyarbakır08 Şubat25 Şubat? ?
E eskisehir 30Medistate10 Şubat?? ?
E eskisehir 28Bursa Art????
E eskisehir 27Maslak Acıbadem??? ?
E eskisehir 34???? ?
E eskisehir ????? ?
E eskisehir ?Bahçeci Fulya ??? ?
E eskisehir ?Dr.Faruk Buyru ??? ?
E eskisehir 30Özel İzmir? ? ? ?
E eskisehir 30Bahçeci Fulya????

[TD] ÜYE [/TD]
[TD] YAŞ [/TD]
[TD] MERKEZ [/TD]
[TD] BAT/SAT [/TD]
[TD] TRANSFER [/TD]
[TD] TEST [/TD]
[TD] SONUÇ [/TD]
[/TR]

[/TR][/TR]
[TR][TR][/tr][/tr][/QUOTE]

Nasıl kızlar var mı bir durum? Diyin bakemmmmm

Bende clean 04 kullanıyorum ilk iğnesi vuruldu bende morarma yaptı 1 gün oldu hala ağrıyor sizede böyle etkiler yaptı mi

Bende clean 04 kullanıyorum ilk iğnesi vuruldu bende morarma yaptı 1 gün oldu hala ağrıyor sizede böyle etkiler yaptı mi
tabi yaptı canım gün geçtikçe dahada acılı oluyor ben 2 gündür bacaktan yaptım ama daha çok acıdı sanki göbek daha iyi bence...

Benim daha önceki hamileliği 9 ay gün aşırı olmuştum hiç böyle etkileri olmaMisti allah yardımcımız olsun

canım bugun sılık cızgıyı gordum ınşallah kandada grmek nasıp olur ınşallah hepimızın pozıtıfı gorelım test gunum 25 subat bugun 6. gunum dayanamadım ama sılık oldugu ıcın tm emınde degılım kanda gormeden emın olmam bıtanemEki Görüntüle 1423036
Insalllahhhj kizzz cok sevindiiimm.. insallah kanda da cikar. Ama ben senden umitliyimm :KK66:)

X